keskiviikko 29. syyskuuta 2021

Pimeän Kaupan Tapahtuma perjantaina 1.10.

Pitkästä aikaa Hämeenlinnassa vietetään Kaupunkikeskusta ry:n järjestämää Pimeän kaupan iltaa ja tuskin siihen nyt enää ehtii mitään koronarajoituksia tulla. Hoitolassani tapahtuma kulkee perinteiseen tapaan eli olen koko perjantain varannut ostoksilla kävijöille ja verkkokaupassa tapahtuma jatkuu sunnuntai-iltaan asti. Ellet ehdi perjantaina ostoksille ja haluat hakea tuotteet hoitolasta, niin laita tuotelista sähköpostilla ja kerro, koska haluat tulla ne hakemaan.


Pimeää kauppaa hoitolassa pe 1.10. klo 10–20 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla PK2021


Kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% (paitsi uutuudet Smart Response Serum (112€) ja BioLumin-C Gel Moisturizer (67€)) ja yli 100€ ostoksesta saat MULTIVITAMIN ESSENTIALS KITin (arvo 39€). Pakkaus sisältää pienet koot talven suosikkituotteista eli Multivitamin Power Recovery Masque naamio, Multivitamin Power Firm silmänympärysvoide ja SkinPerfect Primer SK30 meikinpohjustusaine. 

Huomioi, että Smart Response Serum (112€) eli älyseerumi on tavallaan tarjoushintainen, koska se tuli Suomeen väärin hinnoiteltuna ja sen oikea hinta on 4.10. lähtien 136€. Seerumi on todella hyvä ja sopii meidän talveen erinomaisesti. Sen suojaava ja rauhoittava vaikutus on todella tarpeellista sisälämmityksen alkaessa. 

Näitä kannattaa ostaa

Nyt todella toivon, ettei mikään tuote loppuisi sen takia, että logistiikka olisi hitaalla. Ainakin loppukesästä vaikutti jo siltä, että tuontitavarat liikkuvat samaan malliin, kuin ennenkin koronaa. Vielä tämän vuoden alussa tavaran toimitukset olivat niin hitaalla, että melkein sain harmaita hiuksia.
Tarjouksesta kannattaa hankkia kaikki perustuotteet, mitä käytetään päivittäin eli tarkoitan puhdistustuotteita ja hoitosuihkeita sekä hoitovoiteita. iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€-20%) on tämän hetken suosituin puhdistusaine ja sen parina toimii iS Clinicalin COPPER FIRMING MIST (39€-20%). Tätä iS Clinicalin hoitosuihketta ei varmaankaan kaikki ole huomanneet ja muistutankin sen olevan todella hyvä lisäys ihonhoitoon talven tullessa. Tämä Copper Firming Mist on hyvin kosteuttava, ihoa vahvistava ja kiinteyttävä. Sitä voi suihkuttaa iholle päivän mittaankin, jos sisäilma kuivattaa kasvoja liikaa.
Toinen perustuote puhdistuksien lisäksi on hoitovoide esimerkiksi INTENSIVE MOISTURE BALANCE (75€-20%), joka on tähän asti ollut Pimeän kaupan suosituin tuote. Nyt Dermalogican uutuus BIOLUMIN-C GEL MOISTURIZER (67€) hätyyttelee sen ykkössijaa. Hyvin tehokkaan hoitovoideyhdistelmän saa, kun käyttää BioLumin-C Gel Moisturizer voidetta päivisin ja nyt Tähtitarjouksena olevaa SOUND SLEEP COCOONia NYT 59€ (78€) yövoiteena.
Seerumit lisäävät ihonhoidon tulosta olennaisesti ja varsinainen pikatehohoito on iS Clinicalin THE ESSENTIALS CLARITY TRIO (117€-20%) ja THE ESSENTIALS VITAMIN C TRIO (112€-20%). Hyvä systeemi näin kesän jälkeen on tehdä ensin tämä tehohoitokuuri näillä kolmella seerumilla ja niiden loppuessa jatkaa hoitoa SUPER SERUMilla (15ml 107€-20% ja 30ml 175€-20%) tai PRO-HEAL SERUMilla (15ml 109€-20% ja 30ml 179€-20%).
Kaikista tehokkaimmat kiinteytystuotteet ovat iS Clinicalin YOUTH hoitolinjassa YOUTH SERUM (30ml 185€-20%) on erinomainen talveksi, koska siinä on kiinteyttävän vaikutuksen lisäksi runsaasti kosteutta. Voiteena YOUTH INTENSIVE CRÈME (50g 229€-20% ja 100g 399€-20%) on ehdoton suosikkini. On suorastaan nautinto levittää iholle näin satiinimaisen hieno voide.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti