torstai 30. syyskuuta 2021

Osta ihonhoitotuotteet tarjoushinnalla koko talveksi!

Olen aivan innoissani, kun pitkästä aikaa järjestetään Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry:n ideoima Pimeän kaupan ilta pe 1.10.-21. Se on koronan aikana moneen kertaan siirtynyt ja peruuntunut, mutta nyt se on jo niin lähellä, ettei sitä enää peruta.


Pimeän kaupan illan -20% ALEsta kannattaa hankkia kaikki talven tuotteet edullisemmin. Hoitolassa pe klo 10-20 ja verkkokaupassa koodilla PK2021 sunnuntaihin asti!


Hoitola on auki 10.00-20.00

Kaikista tuotteista on -20% alennus perjantaista sunnuntai-iltaan asti, paitsi uutuuksista BioLumin-Gel Moisturizer (67€) ja Smart Response Serum (112€). Perjantaina palvelen pelkästään ostoksilla kävijöitä, enkä ole ottanut siihen ajanvarauksia. Näin minulla on hyvin aikaa ohjata ja neuvoa asiakkaiden kotihoitoa.
Lisähoukutuksena yli 100€ ostoksesta saat kaupantekijäisinä MULTIVITAMIN ESSENTIALS KITin (arvo 39€). Tässä Multivitamin Kitissä on Dermalogican kolme suosituinta tuotetta eli Multivitamin Power Recovery Masque naamio, Multivitamin Power Firm silmänympärysvoide ja SkinPerfect Primer sk30 meikinpohjustusaine. 
Nämä samat tuotteet kannattaa ostaa normaalikokoisina talvea varten, koska kaikki kolme tuotetta ovat todella tarpeen Suomen talvessa. Tämä SKINPERFECT PRIMER SK30 (49€-20%) on hoitolani suosituin värillinen tuote ja se suojaa ihoa auringolta sekä tuulelta ja hoitaa sekä kosteuttaa kauniin luonnollisen sävyn lisäksi. Tätä meikinpohjustusainetta suurin osa käyttää ihan yksinäänkin meikkivoiteen sijaan, mutta sen päälle voi levittää vielä varsinaisen meikkivoiteen, jos haluaa lisää peittävyyttä. 
Suosituin meikkivoide on Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€-20%) jauhemainen meikki, jota itsekin olen käyttänyt ainakin kymmenen vuotta, enkä takuulla vaihda sitä pois. Tämä meikkijauhe levitetään tuuhealla siveltimellä, mutta sitä voi myös tasoitella sormin, koska iholla se käyttäytyy voiteen tavoin. 


Tehohoitoa talveksi

Yleensä loka-marraskuussa on ihon kannalta kaikista hankalin säätila, koska sisällä paahtaa patterit ja ulkona on jo kylmää, tuulista ja sateista. Ellei ihonhoitoon panosta juuri siinä kohtaa, kuivahtaminen tapahtuu parissa viikossa, mutta saattaa vaivata koko lopputalven. 
Ellet vielä käytä seerumia voiteen lisäksi se kannataa ottaa käyttöön juuri nyt. Seerumin avulla ihonhoidosta tulee syvällisempää ja sillä voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin. Kaikki ihot tarvitsevat lisäkosteutta ja parhaiten siihen sopii iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM (15ml 69€-20% ja 30ml 109€-20%). 
Vasta-aineita ihon vanhenemiseen on useassa seerumissa ja monipuolisin niistä on Dermalogican SMART RESPONSE SERUM NYT 112€ (136€) eli älyseerumi, joka uuden vaikutusaineteknologian myötä pystyy vaikuttamaan useampaan ihon ongelmaan samalla kertaa. Smart Response Serum on ihanan samettisen täyteläinen, mutta hyvin imeytyvä ja sen silottavat vaikutukset näkyvät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. 
Tällä hetkellä suosituin Dermalogican seerumi on BIOLUMIN-C SERUM (78€-20%), koska siinä oleva C-vitamiini pitää ihon heleänä ja kirkkaana, eikä talven harmaan kalpeasta ihosta ole tietoakaan. Näiden seerumien päälle kannattaa valita jo täyteläisempi voidekin ja viime talven suosikki oli iS Clinicalin SHEALD RECOVERY BALM (87€-20%), joka estää ihon ohentumisen ja vahvistaa suojabarriääriä sekä kosteuttaa. Toinen täyteläinen hoitovoide on Dermalogican SUPER RICH REPAIR (93€-20%), joka on monelle tuttu edellisistä talvista. 
Muistakaa myös hoitoaineet näihin tyypillisiin rypistymisalueisiin eli suun- ja silmänympäryksille sekä kaulalle ja dekolteelle. iS Clinicalin YOUTH LIP ELIXIR (75€-20%) käytetään huulille sekä suun ympärille ja se vähentää ylähuulen pystyryppyjä, jotka häiritsevät monia. Dermalogicalta on kesän aikana tullut NECK FIT CONTOUR SERUM (83€-20%), joka on pakattu kivaan rollituubiin, jolla se on helppo ja nopea levittää kaulalle ja dekolteelle. 


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti