lauantai 11. syyskuuta 2021

Suosikkini iS Clinicalilta

Tällä hetkellä Tähtitarjouksena on iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 85€ (109€) ja se on yksi suosikkivoiteeni. Mikään muu voide ei anna niin sileää ihon pintaa jo yhdellä sipaisulla ja se tekee tästä voiteesta erityisen.


Tähtitarjouksena ma 13.9. asti on yksi iS Clinicalin tehokkaimmista voiteista REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 85€ (norm.109€) 


Youth -tuotteita ei mikään voita

Myönnettävä on, ettei mikään voita YOUTH SERUMin (183€) ja YOUTH INTENSIVE CRÈMEn (50g 229€ / 100g 399€) vaikutuksia. Ne ovat ehdottomasti lempituotteeni ja muita käytän niiden rinnalla. Tietysti nyt olen myös kokeillut monia muita sarjoja ja paluu näihin omiin suosikkeihini tuntuu aina suorastaan taivaalliselta, koska koen niiden eron olevan kuin yö ja päivä. Niin ylivoimaisena näen Youth Serumin ja Youth Intensive Crèmen vaikutuksen ihon kiinteytykseen ja elvytykseen.
Meikin alla tämä nyt tarjouksena oleva Reparative Moisture Emulsion on erinomainen ja sen silottava vaikutus on näkyvä. Se on tarkoitettu käytettäväksi yö- ja päivävoiteena, joten montaa voidetta ei tarvita. Sen alla Youth Serum on superhyvä kosteuttaja ja tulevaa sisälämmityskautta ajatellen se onkin tärkeää. Huomioikaa myös, että Youth Serum on 30ml eli tuplakoko moneen muuhun seerumiin verrattuna, joten se ei ole yhtään kalliimpi kuin mikään muukaan seerumi.


Tehoa puhdistukseen

iS Clinicalin kolme puhdistustuotetta CLEANSING COMPLEX (52€), WARMING HONEY CLEANSER (52€) ja CREAM CLEANSER (52€) ovat parhaita putsareita, mitä olen koskaan käyttänyt. Onneksi asiakkaatkin ovat tämän huomanneet ja Cleansing Complex onkin hoitolan suosituin puhdistusaine.
Kaksoispuhdistus antaa parhaan puhdistustuloksen varsinkin, jos käyttää meikkiä. Parasta onkin pestä kasvot ensin Cream Cleanserilla, joka on täyteläinen maitomainen puhdistus, mutta täysin vesiliukoinen. Sen jälkeen toisen puhdistuskerran voi tehdä kuorivalla Warming Honey Cleanserilla tai monipuolisesti vaikuttavalla Cleansing Complexilla.
Näillä iS Clinicalin tuotteilla jo ihon puhdistus on enemmän kuin pesu ja sillä onkin useampia hoitovaikutuksia. Nyt syksyä ja talvea ajatellen käyttöön kannattaa ottaa Cream Cleanser, joka on toistaiseksi asiakkaille tuntemattomin putsari. Sen hoitava ja puhdistava vaikutus on monen kuivaihoisen pelastus. Jo pelkkä puhdistus hoitaa ihoa niin, ettei kuivuutta ja kiristelyä enää synny.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti