sunnuntai 26. syyskuuta 2021

Kolmen viikon tehohoitokuuri

Olen aika pitkään tehnyt kokeiluja erilaisista uusista tuotteista ja oma ihonhoitoni on retuperällä. Nyt päätin itsekin kokeilla tämän iS Clinicalin kolmen viikon seerumikuurin ja tulos olikin ihan hämmästyttävän hyvä ja näkyvä.


iS Clinicalin seerumipakkaukset toimivat monipuolisena tehohoitona kolmen viikon ajan.  


Vitamin C Trio

iS Clinicalilta tuli myyntiin loppukesällä kaksi seerumipakettia, jotka riittävät kolmen viikon tehohoitoon. Ne ovat The Essentials CLARITY TRIO (117€) ja VITAMIN C TRIO (112€) ja nyt käytin itse tämän Vitamin C Trion, koska halusin kiinteyttä ja elvytystä. 
Vitamin C Trio sisältää C EYE SERUM ADVANCEn,  GENEXC SERUMin ja SUPER SERUM ADVANCEn ja kaikkia on pienet 5ml pipettipullot. Näiden seerumien lisäksi käytin iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€) puhdistusgeeliä ja REPARATIVE MOISTURE EMULSION (109€) hoitovoidetta. 
Silmänympärykseni olivat tosi kuivat ja tuo C Eye Serum -kuuri oli erittäin tarpeellinen. Kesän hikoilu ja ilmastoinnin ärsyttämät silmät aiheuttivat poikkeuksellisen paljon ongelmia silmänympärille ja sellaista harvoin näkee kesän aikana. Nopea ja tehokas apu tulee tästä iS Clinicalin silmänympärysseerumista, joka poistaa kuivuuden muutamassa päivässä. C Eye Serum on monipuolinen vaikutukseltaan ja se poistaa myös tummuutta ja turvotusta silmienympäriltä. 
Laitoin GeneXC seerumin aamuisin ja Super Serumin iltaisin ja niiden päälle tuon Reparative Moisture Emulsion. Jo parissa päivässä tunsin ihoni muutoksen ja selvästi napakamman tunteen. Ehkä ihoni olikin huonommassa kunnossa, kuin kuvittelinkaan, koska tulos oli niin näkyvä ja tuntuva. Tämä Vitamin C Trio myös kirkastaa ihon väriä ja nopeuttaa pigmenttiläiskien vaalenemista. 
Suosittelen tätä kuuria aivan kaikille näin kesän jälkeen. Erittäin kuivalla iholla voi voiteena käyttää SHEALD RECOVERY BALMia (87€), joka on täyteläisempi ja suojaavampi.


Clarity Trio

Clarity Trio sisältää PRO-HEAL SERUMin, HYDRA-COOL SERUMin ja ACTIVE SERUMin ja tämä seerumiyhdistelmä sopii myös rasvoittuvalle iholle puhdistamaan, supistamaan huokosia ja kirkastamaan ihon väriä. Näillä seerumeilla on myös silottava sekä kirkastava vaikutus ja näin kesän jälkeen tämä yhdistelmä poistaa auringon aiheuttaman hilseilyn ja pintakuivuuden. 
Iholle, jolla on epämääräisiä näppyjä ja epäpuhtauksia, Clarity Trio on erinomainen tasapainottaja. Monelle on maskin käytöstä tullut näppyjä, hilseilyä ja punoitusta ja niidenkin poistamiseen tämä Clarity Trio auttaa. 
Tähänkin seerumiyhdistelmään on hyvä yhdistää Cleansing Complex puhdistusgeeli tai WARMING HONEY CLEANSER (52€) lievästi kuoriva puhdistusgeeli. Itse olen hyvin tykästynyt tähän Warming Honey Cleanseriin, koska sen kirkastava ja kuoriva vaikutus jättää niin kauniin pinnan iholle. 
Seerumeista kannattaa käyttää Pro-Heal Serumia aamuisin ja Active Serumia iltaisin. Tuon Hydra-Cool Serumin voi käyttää niiden päällä kosteusvoiteen tavoin tai sekoittaa sitä Active Serumin kanssa, jos iho on kovin herkkä. Kokeiltuani näitä itse laitoin tuon Hydra-Cool Serumin ohuesti muiden seerumien päälle, mutta sen lisäksi käytin YOUTH COMPLEX (183€) kosteusvoidetta. Silmän ympärille kannattaa käyttää YOUTH EYE COMPLEX (119€) silmänympärysvoidetta. 
Suosittelen kokeilemaan tätä täydellista seerumihoitoa, joka antaa näkyviä tuloksia ja iho voi hyvin, nyt kun sisälämmitys on alkamassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti