sunnuntai 24. heinäkuuta 2022

Kesän kehutuin tuote

Voin kertoa, etten ole juuri mistään aikaisemmasta uutuustuotteesta saanut niin paljon spontaaneja kehuja kuin nyt Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mist (47€) hoitosuihkeesta. Todella moni sitä käyttänyt on kertonut sen hyvistä vaikutuksista ja helppoudesta. 


Dermalogican ihanan virkistävä ja hoitava uutuustuote Hyaluronic Ceramide Mist on saavuttanut suuren suosion lyhyessä ajassa.


Silottava hoitosuihke

Hyaluronic Ceramide Mist tuli myyntiin pari kuukautta sitten, joten se on hyvin lyhyessä ajassa todettu hyväksi tuotteeksi. Se on kosteuttava hoitosuihke, mutta sen keramidirakenne lukitsee kosteuden ihoon niin, että pienet kuivuusrypyt silottuvat.  Itse olen siihen ihan koukussa ja koen sen jopa energisoivana. Tämä energisoiva vaikutus on ihan omaa psyykkaustani, kun haluan pitää sitä virkistysvetenä. 
Olen pitänyt Hyaluronic Ceramide Mistiä hoitolan jääkaapissa ja sumutellut kylmää suihketta kasvoille useamman kerran päivässä. Sen voi suihkauttaa meikin päälle, eikä meikki ole yhtään levinnyt, vaikka olen sitä käyttänyt 3-5 kertaa työpäivän eli 10-12 tunnin aikana. Olen uskotellut itselleni, että se myös voimaannuttaa virkistämisen ja kosteutuksen lisäksi. 
Hellepäivinä kylmä suihke tuntuu ihanalta ja raikastaa koko olotilaa. Taputtelen ensin kasvopaperilla hikikerroksen iholta pois ja suihkautan sitten Hyaluronic Ceramide Mistiä. Jos haluaa ihon pysyvän mattapintaisena sen jälkeen, kun hoitosuihke on imeytynyt ihoon voi tupsutella iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40  (99€) puuterimaista aurinkosuojaa. Se palauttaa iholle hyvän aurinkosuojan, mutta sen lisäksi siistii ihon ja supistaa huokoset. 



Laiskurin hoitotuote

Nämä kaikki hoitosuihkeet ovat laiskan ihonhoitajan suosikkituotteita. Enää helpompaa hoitotuotetta ei voi olla, kuin pari painallusta suihkepullosta. Varsinkin tämä Hyaluronic Ceramide Mist vaikuttaa olennaisesti ihon kosteustasapainoon ja ikääntyvällä iholle sileyteen.
Tällainen nestemäinen hoitovesi ei takuulla rasvoita, joten rasvapelkoisetkin voivat sitä käyttää. Monella akneihoisellakin on hilseilyä ja pintakuivuutta, mihin kosteussuihke on hyvä apu. Pintakuivuus on usein jopa syynä näppylöiden ja tukkeutumien syntyyn. 
Hoitosuihkeet on tehty korvaamaan entiset kasvovedet. Dermalogican ja iS Clinicalin puhdistustuotteiden kanssa ei tarvita perinteisiä kasvovesiä, koska ne ovat täysin vesiliukoisia. Aikaisemmin kasvovedet viimeistelivät puhdistustuloksen ja poistivat puhdistusmaidon jäänteet, mutta usein myös kuivattivat. 
Nämä hoitosuihkeet nykyisin neutralisoivat pesun jälkeen veden kuivattavan vaikutuksen, vahvistavat ihon suojabarriääriä, lisäävät kosteutta ja auttavat seuraavaksi käytettäviä hoitotuotteita imeytymään. Sen lisäksi, että hoitosuihkeita käytetään puhdistusta täydentämään, niitä voi käyttää pitkin päivää poistamaan kireyttä ja kuivuutta. Näiden vaikutusten lisäksi Hyaluronic Ceramide Mist tosiaan silottaa ihon pintaa ja täyttää ryppyjä ja juonteita. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti