perjantai 8. heinäkuuta 2022

C-vitamiinia peliin!

UV-säteily nopeuttaa ihon vanhenemista ja rypistymistä hyvin paljon. Voisin sanoa, että kesä-, heinä-, ja elokuussa ihon vanhenemisprosessi moninkertaistuu. Syksyllä peilistä näkyy entistä ryppyisempi iho ja pahimmassa tapauksessa hyvin kirjava vanhempi iho.


Stabiloitu C-vitamiini hidastaa tehokkaasti vanhenemisprosessia sekä kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä.


C-vitamiini hidastaa ihon vanhenemisprosessia

Ihmisen vanheneminen on vääjäämätöntä ja siihen on jokaisen sopeuduttava. Itse ajattelen, että aina jotain saadakseen, pitää jostain luopua. Olen saanut elämänkokemusta sekä ehkä jopa viisauttakin ja pidän mieluummin sen, kuin parikymppisen ulkonäön. 
Hyvän ihonhoidon ansiosta ihminen näyttää ikäistään nuoremmalta, virkeältä ja hyvinvoivalta. Vanha sanonta, että hyvin hoidettu ryppy on kauniimpi kuin hoitamaton, pitää aina paikkansa. 
Jo pitkään on tiedetty, että C-vitamiini hidastaa ihossa olevien vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa. Nämä vapaat happiradikaalit ovat elimistön omia entsyymejä, jotka aiheuttavat ihon vanhenemisprosessin ja uv-säteily huomattavasti lisää niiden toimintaa. 
Ongelmana on ollut se, ettei C-vitamiini pysy stabiilina kuin muutaman päivän, mutta nyt jotkin ammattikosmetiikkasarjat ovat ratkaisseet tämän ongelman. Dermalogica ja iS Clinical olivat ensimmäisiä hoitosarjoja, jotka kehittivät C-vitamiinin, joka säilyy vakaana vähintään vuoden avatussa tuotepakkauksessa. 
Tämä on ollut varsinainen läpimurto ja suuri edistysaskel ihon vanhenemista hidastavassa kosmetiikassa. Tähän kehitykseen perustuen Dermalogica esitteli BioLumin-C -hoitolinjan parisen vuotta sitten. Ellei koronaa olisi tullut väliin, tämä kosmetiikan tärkeä parannus olisi esitelty maailmankongressissa Bangkokissa toukokuussa 2020, mutta koko kongressihan jäi järjestämättä. 


BioLumin-C -tuotteet ovat vasta-aineita vanhenemiselle

BioLumin-C -linjassa on kolme tuotetta ja niistä ensimmäinen on nyt Tähtitarjouksena oleva BioLumin-C Serum 30ml NYT 69€ (84€) ja 59ml NYT 110€ (134€), joka sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Parisen vuotta sitten myyntiin tuli BioLumin-C Eye Serum (74€) silmänympärysgeeli ja viime kesänä linjaa täydensi BioLumin-C Gel Moisturizer (67€) kosteusvoide. Tähtitarjous BioLumin-C Serum on tällä hetkellä hoitolani eniten myydyin seerumi ja kaikki sitä kokeilleet käyvät hakemassa sitä uudestaan ja uudestaan. 
Sen lisäksi, että C-vitamiini hidastaa vanhenemisprosessia, se kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. Se vähentää kirjavuutta ja tekee päivettyneestä ihosta raikkaan ja puhtaan näköisen. Tämä BioLumin-C Serum sisältää myös AHA-happoja, jotka kevyesti kuorivat uv-säteilyn lisäämää hilseilyä ja iho pysyy kirkkaana ja sileänä senkin ansiosta. 
Seerumissa on vaikutusaineena myös ihon toimintaa elvyttäviä peptidejä ja muita kosteuttavia raaka-aineita. Suosittelen kaikille yli kolmekymppisille BioLumin-C Serumia aamulla sekä illalla ja sen päälle ihotyypin mukainen voide. Päivällä tietenkin pitää käyttää aurinkosuojallista päivävoidetta ja yövoiteena BioLumin-C Gel Moisturizer on täydellinen pari C-vitamiiniseerumille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti