torstai 7. heinäkuuta 2022

Ripsien kestotaivutus virkistää ilmeen

Kesätarjoukset ripsien kestotaivutuksista ja kulmien laminoinnista ovat vielä voimassa muutaman päivän eli maanantaihin 11.7. asti!



Ripsien kestotaivutus & kulmien väri ja muotoilu NYT 89€ (107€) 

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi NYT 105€ (129€)

Kulmien laminointi NyYT 45€ (55€)

Kaupan päälle saat tuotepaketin silmänympäryksille (arvo 25€). 

Voit ostaa itsellesi lahjakortin netistä tai poiketa hoitolaan hakemaan sen ja työn voi tehdä vuoden loppuun asti, milloin sinulle parhaiten sopii. Muistutan, että perjantaina 8.7. hoitola on kiinni, koska minulla on kesälomapäivä. 


Kaarevat ripset nostavat ilmettä

Vanheneminen tekee lähes kaikille pussittavat yläluomet ja luomi alkaa venyä ja peittää jopa näkökenttää. Ripsien kestotaivutus ”nostattaa” silmien ilmettä hämmästyttävän paljon ja kauniit kaarevat sekä tummat ripset ovat muutenkin helppo kaunistus. 
Kestotaivutus on erinomainen kesämeikki, kun ei ole huolta meikin valumisesta ja silmät korostuvat riittävästi, mutta eivät liikaa. Ripsien kestotaivutus ei koskaan näytä liialliselta, koska kyseessä ovat omat ripset, eivätkä mitkään lisäykset. 
Oma kokemukseni ensimmäisestä ripsien kestotaivutuksesta oli mielenkiintoinen. Minulle tuli tunne, kuin joku panta olisi hävinnyt otsaltani. Tunne oli jännä, mutta helpottava. Ymmärsin siitä, että ilmeisesti ripseni tulivat veltostuneiden silmäluomien mukana jo näkökentän eteen ja nostin otsallani ja kulmakarvoillani luomia ylemmäksi. Nyt, kun ripset kaareutuivat pois näkökentän tieltä, ei otsalihasta tarvinnut nostaa ja tuntui kuin panta olisi lakannut puristamasta. 

Laminointi vahvistaa heikot kulmakarvat

Kulmien laminointi ja ripsien kestotaivutus on sellainen asia, mikä jokaisen pitää itse kokea, koska muuten ei tiedä, miltä ne itsellä näyttävät. Millään kuvailulla ei pysty selventämään, miten kenenkin ulkonäkö muuttuu. Kokeilu on helppo tehdä, koska nehän eivät ole pysyvät, vaan karva vaihtuu noin kahdessa kuukaudessa uudeksi. Vaatii vain hiukan rohkeutta tehdä pieni positiivinen muutos ilmeeseen.
Teen ripsien kestotaivutuksia hyvin paljon ja muutamassa vuodessa olen tehnyt niitä ainakin viisisataa. Kulmien laminointia tehdään vähemmän, mutta siinäkin menetelmässä on oma vakioasiakaskunta. Kulmien laminointi on parhainmillaan niille, joilla on harvat kulmakarvat tai sitten hyvin tuuheat ja kiharaiset. Laminointi tehdään samoilla turvallisilla käsittelyaineilla kuin ripsien kestotaivutuskin. Käsittely tuo yksittäiseen karvaan hiukan lisää paksuutta ja ilme siistiytyy, kun kaikki karvat saadaan pysymään samaan suuntaan.
Kulmien laminointi tuo hyvin pienen muutoksen kulmakarvoihin ja sitä ei pidä pelätä, että ulkonäkö menisi jotenkin överiksi. Yleisin syy, miksi asiakas ei uusi kerran kokeiltua laminointia on se, että muutos on niin vähäinen. Toisille kulmakarvoille juuri tämä pieni muutos antaa olennaisen lisän ulkonäköön ja hyvin asettuneet kulmakarvat tekevät silmille kauniin kehyksen. 
Tämän takia jokaisen kannattaa kokeilla itse, miltä laminointi näyttää. Kestoväri pysyy laminoiduissa kulmakarvoissa huomattavasti pidempään ja tämäkin helpottaa paljon siinä vaiheessa, kun näkökyky alkaa heiketä. Nyt on hyvä heti kokeilla edullisesti miltä kulmien laminointi itsellä näyttää!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti