lauantai 23. heinäkuuta 2022

Viime hetket hyödyntää Jumbo-Tähtitarjoukset!

Vielä pari päivää on aikaa ostaa huippukosmetiikkaa edulliseen hintaan. Tämän hetken Tähtitarjoukset ovat voimassa maanantaihin 25.7. asti. Tarjoukset ovat nyt erityisen hyvät, koska tuotteet ovat jumbokokoja, jotka ovat alun perinkin edullisempia kuin normikoot.


Nyt kannattaa hyödyntää entistä edullisempien isojen pakkauskokojen tarjoukset!


Dermalogica suojaa ja vahvistaa

Tarjoustuotteet ovat jakautuneet niin, että nämä Dermalogican jumbokoot ovat suojaavia ja ihon suojabarriääriä vahvistavia. iS Clinicalin tarjoustuoteet taas kosteuttavat, rauhoittavat ja silottavat. 
Dermalogican alkupuhdistusöljy PreCleanse Jumbo 473ml NYT 120€ (145€) on tehokkaan puhdistamisen lisäksi erittäin hoitava ja ihon suojaominaisuuksia parantava. Tämä on harvinaista puhdistustuotteille, että ne samalla hoitaisivatkin, mutta juuri siksi PreCleanse on niin mahtava tuote.
PreCleansen öljymäiset vaikutusaineet hoitavat ja kosteuttavat ihoa, eikä pesun yhteydessä irtoa ihon omaa suojabarriääriä. PreCleansen käytön jälkeen iho ei koskaan kinnaa tai kiristä kuivuudesta.
Super Rich Repair Jumbo 100ml NYT 129€ (149€) on täyteläinen hoitovoide yöksi ja päiväksi. Tämä voide on talvella suosikkituote suojaamaan ihoa tuulelta ja pakkaselta, mutta nyt olen ymmärtänyt sen olevan erittäin tarpeellinen myös kesällä. Vanheneva, ohut iho tarvitsee juuri Super Rich Repairin kaltaista täyteläistä hoitovoidetta, joka vahvistaa ihoa ja estää sen ohentumista.


iS Clinical kosteuttaa ja silottaa

iS Clinicalin kaksi Tähtitarjoustuotetta Hydra Intensive Cooling Masque NYT 79€ (101€) naamio ja Hydra-Cool Serum 30ml NYT 85€ (112€) seerumi ovat kesäajan parhaat kotihoitotuotteet viileän vaikutuksensa vuoksi. Kumpikin tuote sisältää runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, joka myös parantaa ihon kimmosäikeiden joustavuutta. Niiden viilentävä vaikutus rauhoittaa herkkää ja punoittelevaa ihoa ja couperosa-iho hyötyy myös näistä vaikutuksista.
Hydra Intensive Cooling Masque on paras yöhoitotuote auringon polttamalle tai muuten ärsyyntyneelle iholle. Tämän naamion viilentävä vaikutus tuntuu ihanalta kuumottavalla iholla ja se vähentää punoitusta ja turvotusta silminnähden. Aamulla iho on rauhoittunut ja punoitus on laskenut, eikä palamisen tuoma hilseily pääse esiin. 
Hydra-Cool Serumia voi myös käyttää kosteusvoiteen tavoin aamulla sekä illalla ja silloin sitä käytetään hiukan enemmän kerrallaan kuin seerumikäytössä. Rasvoittuvalle ja pintakuivalle iholle Hydra-Cool Serum on hyvä yö- ja päivävoide. Roaccutan lääkekuurilla olevien kannattaa kokeilla hoitotuotteena tätä Hydra-Cool Serumia, koska se kosteuttaa, vähentää hilseilyä ja rauhoittaa punoitusta. Hydra-Cool Serum on paras kosmeettinen tuote poistamaan Roaccutan lääkehoidon sivuvaikutuksia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti