perjantai 22. heinäkuuta 2022

Kumoa auringon haitat muilla hoitotuotteilla

Ihotautilääkärit nimesivät antioksidanttiset hoitotuotteet katumusvoiteiksi, koska niiden avulla voidaan korjata uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista. Tunnetuin antioksidantti kosmetiikassa on stabiili C-vitamiini. 


Dermalogican Jumbo-Tähtitarjous Super Rich Repair on paras voide vahvistamaan ohuen ja vanhenevan ihon omaa suojabarriääriä.


Katumusvoiteet käyttöön

Näillä katumusvoiteilla voidaan korjata uv-säteilyn ihohaittoja noin kolme kuukautta säteilyn jälkeen. Se tarkoittaa sitä, että Suomen aurinko-oloissa antioksidanttivoiteita kannattaa käyttää vielä loka-marraskuuhun saakka. 
Keskellä talvea tehdyn aurinkoloman jälkeen kannattaa käyttää vielä 2-3 kuukautta jotain antioksidanttituotetta kumotakseen edes osittain uv-säteilyn vaikutuksen. En ole pariin vuoteen suuresti kirjoitellut etelänlomista, kun asiakkaani ovat niin vähän matkustaneet korona-aikana. Nyt jo toivonkin, että pääsen itsekin syksyllä johonkin ulkomaille. Yritän muistaa ohjeilla myös näitä etelän kävijöitä, jottei ihonhoito unohtuisi lomillakaan. :)
Talvikalpealle iholle polttava Kanarian aurinko on vielä suurempi haitta kuin syksyisin, kun iholle on muodostunut jo omaa suojaa. Dermalogican C-vitamiiniseerumi BioLumin-C Serum (84€) on erinomainen tuote pitää ihonhoidossa mukana kesät talvet. 
Nämä BioLumin-C -hoitolinjan tuotteet ovat katumusvoiteita parhaasta päästä, koska ne kaikki sisältävät runsaasti stabiilia C-vitamiinia. Kesällä ohut ja kosteuttava BioLumin-C Gel Moisturizer (67€) on erittäin hyvä hoitovoide yöksi ja päiväksi, mutta siinä ei ole aurinkosuojaa, joten se pitää aamuisin vielä lisätä.

Uv-säteily tuhoaa ihon suojabarriääriä

Antioksidanttivoiteiden lisäksi iho tarvitsee vahvistavia tuotteita, jotka parantavat ihon omaa suojabarriääriä. Nyt Tähtitarjouksena oleva Dermalogican Super Rich Repair 100ml NYT 129€ (149€) on paras voide vahvistamaan ohuen ja vanhenevan ihon suojapintaa. Se on myös hyvin silottava ihon pieniin kuivuusryppyihin. 
Itse olen uudestaan löytänyt tämän Super Rich Repairin ja koen tarvitsevani juuri sen täyteläisyyttä. Olin jotenkin unohtanut omasta ihonhoidostani tämän voiteen ja se on tosi tarpeellinen hellejakson hikoilun aiheuttamalle ihon kuivumiselle. 
En muista, missä vaiheessa se unohtui omasta kotihoidostani, mutta varmaan purkki oli loppunut, enkä muistanut ostaa sitä lisää. Super Rich Repair on monen vakioasiakkaan suosikkivoide ja nimenomaan yli kuusikymppiset ja muut ohutihoiset käyttävät sitä jatkuvasti. Nyt ymmärrän sen hyvin, koska ohentunut iho todella tarvitsee täyteläisyyttä, jottei iho tunnu kiristävältä.
Toinen Tähtitarjoustuote, mikä vahvistaa ihon suojamekanismeja uv-säteilyn jäljiltä on iS Clinicalin Hydra-Cool Serum 30ml NYT 85€ (112€). Tämä seerumi sisältää runsaasti hyaluronihappoa, mikä on kosmetiikan kaikista kosteuttavin vaikutusaine. Kaikista myymistäni tuotteista juuri tämä Hydra-Cool Serum sisältää eniten hyaluronihappoa. 
Hyaluronihappo lisää myös kollageenisäikeiden joustavuutta ja kestävyyttä, joten se hidastaa ihon veltostumista. Uv-säteily vaurioittaa ihosoluja ja solukon kosteuden sitomiskyky heikkenee ja siksi runsas kosteutus on hyvin tärkeää aurinkoiseen vuodenaikaan. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti