keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

Vesi vanhin voitehista

Mitä helteisemmäksi säätila käy sitä kevyempiä tuotteita asiakkaat haluavat. Se on ymmärrettävää, koska kovin paksu voide ei imeydy hyvin hikiselle iholle. Onneksi kosmetiikkasarjat ovat tämän ymmärtäneet ja valikoimaa löytyy.


Hikoilu ja aurinko kuivattavat ihoa kesällä, joten kosteuttavia hoitotuotteita tarvitaan.


Kosteutta tarvitaan kesälläkin

Hikoilu ja aurinko kuivattavat ihoa ja kosteuttavia hoitotuotteita tarvitaan yhtä paljon kuin talvellakin. Tehokkailla raaka-aineilla saadaan hyvin ohut hoitovoide vaikuttamaan monipuolisesti. 
Suosituin voide on jo pari kesää ollut Dermalogican Calm Water Gel (52€), jonka lempinimi on vesivoide. Se on geelimäinen, mutta iholle levitettäessä se muuttuu vesimäiseksi nesteeks, joka imeytyy hujauksessa. 
Calm Water Gel kuuluu Dermalogican Ultra Calming -hoitolinjaanjoka on kehitetty herkälle, punoittavalle ja couperoottiselle iholle. Calm Water Gel sopii kaikenikäisille ja myös kaikille ihotyypeille, vaikka se on ensisijaisesti kehitetty herkistyneelle iholle. 
Myös pintakuiva rasvoittuva iho saa puuttuvaa kosteutta Calm Water Gelistä ilman rasvan tippaakaan. Hyvin kuivaihoiset voivat käyttää Calm Water Geliä aurinkosuojallisten päivävoiteidenkin alla, jos tuntuu, että iho tarvitsee lisäkosteutta. Samoin meikinalusvoiteena Calm Water Gel toimii hyvin. 
Silmänympärysvoiteista tällainen geelimäinen neste on Dermalogican BioLumin-C Eye Serum (74€), joka imeytyy hetkessä, mutta kosteuttaa ohutta silmäluomea hyvin. BioLumin-C Eye Serum on monipuolisesti vaikuttava ja se poistaa turvotusta, silmänympäryksen tummuutta, tasoittaa pikkuryppyjä ja kosteuttaa. Ohut geelimäinen koostumus sopii myös herkkäsilmäisille, koska se pysyy hyvin imeytyneenä eikä valu silmiin. 

Kevyitä geelejä myös nuorille

Clear Start -nuorten linjasta Cooling Aqua Jelly (24€) hoitogeeli on tosi suosittu tuote. Se on saman tyyppinen kuin Calm Water Gel eli se sulaa vesimäiseksi kosteusnesteeksi kasvoille levitettäessä. Cooling Aqua Jelly on hyvin tehokas hoitotuote nuoren ihon näppyihin ja rasvaisuuteen. Se on kosteuttava, mutta myös talineritystä vähentävä ja bakteeritoimintaa rauhoittava. 
Cooling Aqua Jellyä voi käyttää aamulla sekä illalla ja se myös viilentää ja rauhoittaa kuumottelevaa ihoa.
Kaikenikäisille, myös nuorille, on ihana iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque NYT 79€  (101€), joka on tehokas kosteuttaja, mutta myös viilentävä punoitusta ja kuumotusta vähentävä tehohoito yöksi. 
Teini-ikäisen näppylävaiheessa tulehtunut iho on helposti punoittava ja kuumottavan kihelmöivä. Sellaisessa tilanteessa Hydra Intensive Cooling Masque on tehokas viilentäjä ja rauhoittaja. Nuorille naamion nopea käyttö on myös mieleistä. Geelinaamio levitetään puhdistetulle iholle ja sen voi jättää imeytymään yön ylitse. 
Hydra Intensive Cooling Masquen viileys laskee myös tulehtuneiden näppylöiden turvotusta ja vähentää punoitusta, joten se on hyvä hoitotuote ennen meikin tekoa. Naamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa ainakin vartin verran ja huuhdellaan huolellisesti pois. Sen jälkeen laitetaan kosteusvoide ja tehdään meikki. Meikki levittyy paremmin ja pysyy pitempään siistinä. Hydra Intensive Cooling Masque on hyvä meikinalustuote äidille ja tyttärelle.





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti