perjantai 15. heinäkuuta 2022

Kesälläkin iho tarvitsee täyteläisiä hoitotuotteita

Olen paljon kirjoittanut kesäihon tarpeesta kosteuttaviin kotihoitotuotteisiin, mutta aika moni ihotyyppi tarvitsee myös täyteläisempiä ja tehokkaasti hoitavia tuotteita. Täyteläiset voiteet parantavat ihon suojabarriääriä ja vahvistavat ihoa esimerkiksi uv-säteilyä vastaan.


Iän myötä iho ohenee ja kuivuu, joten täyteläisempi ja tehokkaampi hoitovoide on tarpeen.


Super Rich Repair on täyteläinen hoitovoide

Tähtitarjouksessa oleva Super Rich Repair Jumbo 100ml NYT 129€ (149€ / 50ml 93€) on Dermalogican täyteläisin hoitovoide, joka sopii yö- ja päivävoiteeksi. Tämä isompi koko eli tuplakoko on käytössä huomattavasti edullisempi kuin pienempi, joka on niin sanottu normaalikoko. 
Super Rich Repair on hyvin imeytyvä, mutta täyteläinen ja runsaasti vaikutusaineita sisältävä voide, joka sopii erityisen hyvin ohuelle vanhenevalle iholle. Vielä kymmenisen vuotta sitten en olisi kokenut tarvitsevani sitä kesäaikaankin, mutta nyt käytän sitä 3-4 kertaa viikossa yövoiteena. Ihoni on nyt kuusikymppisenä selvästi ohentunut ja tarvitsee täyteläisempää voidetta, jottei sen pinta jää kiristävän tuntuiseksi. Myös ohut herkkä iho tarvitsee Super Rich Repairia vahvistamaan ihon omaa suojapintaa. Tätä isoa jumbokokoa on toistaiseksi saatavilla ihan hyvin ja sitä löytyy vielä maahantuojan varastoistakin ja oletettavasti sitä riittää 25.7. asti, kun Tähtitarjous loppuu. 
Toinen Tähtitarjouksena oleva jumbokoko Dynamic Skin Recovery SK50 100ml NYT 95€ (119€) on loppumassa ja sitä on vain muutama pakkaus. Sitä ei saa enempää ja ostin asiakkaitani varten viimeiset, mitä Suomesta löytyi. Onneksi ehdin ostamaan tuon viimeisen erän, jotta asiakkaani saavat aurinkosuojallisen päivävoiteen edullisesti. Kiitän taas pitkää suhdettani maahantuojaan, joka kertoi tuotteen loppuvan Suomesta. Tarkennan vielä, että isoa kokoa ei saa enempää, mutta pienempi 50ml on kyllä edelleen myynnissä ja se on Dermalogican eniten myydyin päivävoide.  


Myös PreCleanse vahvistaa ihon omaa suojakerrosta

Tähtitarjouksena oleva jumbokoko PreCleanse 473ml NYT 120€ (145€ ja 150ml 49€) vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. PreCleanse ja Youngbloodin uusi Nourishing Cleansing Oil (58€) ovat poikkeuksellisia puhdistustuotteita, koska ne puhdistuksen lisäksi hoitavat ihoa. 
Kumpikin on täysin vesiliukoinen, mutta ne sisältävät hoitoöljyjä, jotka imeytyvät ihon pintakerrokseen kosteuttaen ja hoitaen ihoa. Nyt tämä PreCleanse Jumbo 473ml eli melkein puoli litraa on taloudellinen ostos ja sekin on loppumaisillaan Suomesta, enkä ole ihan varma riittääkö se 25.7. asti. 
Huonoin vaihtoehto on käyttää puhdistusainetta, joka rikkoo ihon suojakerroksen ja yleensä liian voimakas pesu on pahin ihon kuivattaja. Väärän ihotyypin hoitovoide ei ärsytä ihoa ollenkaan niin paljon, kuin väärä pesuaine. Siksi puhdistustuote kannattaa valita tarkkaan. Mikään hoitolani myymä puhdistustuote ei kuivata tai riko ihon suojapintaa, mutta edullisemmat rasvoittuvan ihon tuotteet tekevät sen usein. 
PreCleanse sopii kaikille ihotyypeille, vaikka se on öljymäinen. Myös rasvoittuva ja sekaiho hyötyy sen hoitavasta vaikutuksesta. Huomioikaa, että PreCleanse poistaa myös vahvankin silmämeikin ärsyttämättä.






Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti