tiistai 26. heinäkuuta 2022

Tähtitarjoukset 8.8.-22 asti


Tähtitarjouksina kosmetiikan uusimpia ja tehokkaimpia keksintöjä auringon haittoja vastaan: puuterimainen aurinkosuoja sekä ihon sävyä tasoittava yövoide.


Kätevä aurinkosuojapuuteri

iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 NYT 75€ (99€) puuterimainen aurinkosuojatuote on paras keksintö, mitä kosmetiikkamaailmassa on kehitetty vuosikausiin. Auringolta suojautuminen on välttämätöntä ja kosmetiikkateollisuus kehittää kuumeisesti aina vaan helpompia ja parempia suojatuotteita.
Ympäri maailmaa uv-säteilyn aiheuttamat melanoomat ja muut ihosyövät maksavat miljardeja euroja yhteiskunnalle puhumattakaan inhimillisestä kärsimyksestä, mitä syöpäsairaus tuo mukanaan. Tämän takia jokainen kosmetiikkabrändi kehittää omia suojatuotteitaan.
iS Clinical pääsi kerralla tuotekehittelyn kärkikaartiin, koska PerfecTint Powder SK40 on aivan ainutlaatuinen tuote. Se ei ole meikkituote, vaikka siistiikin ihon pintaa, vaan se sopii myös miehille ja lapsille. 
PerfectTint Powder on pakattu sutiin, jonka sisällä on jauhekapseli ja tällä tuuhealla sudilla tuote sivellään kasvoille aivan kuin meikkipuuterikin. Puuteri laitetaan aamuisin kosteusvoiteen päälle tai jos käyttää meikkiä, vasta tämän meikin päälle. Puuteri tekee ihosta mattapintaisen ja supistaa huokosia, mutta iho ei näytä meikatulta. 
Aurinkosuojan lisäämiseen PerfecTint Powder on paras mahdollinen tuote, koska se on helppo sipaista iholle meikinkin päälle. Aurinkosuojan lisääminen päivän mittaan onkin ollut ongelmallista, kun voiteen lisääminen hikiselle iholle ei tunnu hyvältä. Kuitenkin suojaa pitää päivän mittaan lisätä, koska suojakerroin alkaa laskea noin 3-5 tunnin kuluessa. PerfecTint Powder on ainutlaatuinen ratkaisu tähän tilanteeseen.
PerfecTint Powderia on saatavissa useammassa eri sävyssä, mutta käytännössä väri Cream on sopiva lähes kaikille. Hyvin tummalle ja ruskettuneelle iholle sävy Bronze on paras ja se käy silloinkin, jos haluaa erityisesti korostaa päivetystä. PerfecTint Powder SK40 kaikki sävyt ovat hyvin neutraaleja, eikä niistä jää mitään rajoja. Haluankin korostaa sitä, että tuote sopii myös miehille, eikä iho näytä mitenkään meikatulta. 


Ihon kirjavuus kuriin

Näin kesän loppupuolella monella iho on epätasainen sekä kirjava ja tähän tilanteeseen auttaa Dermalogican PowerBright -hoitolinja, joka on tarkoitettu hajottamaan pigmenttiläiskiä. Tähtitarjouksena on PowerBright Overnight Cream NYT 75€ (89€) yövoide, joka on monipuolisesti hoitava, mutta ennen kaikkea se poistaa pigmenttiläiskiä ja vähentää ihon kirjavuutta.
PowerBright Overnight Cream on tarkoitettu aivan kaikille yli 25-vuotiaille oli ihotyyppi mikä hyvänsä. Sen geelimäisen raikas koostumus tekee siitä hyvin imeytyvän ja sopivan myös rasvaiselle iholle. 
Tämä yövoide on myös hyvä kosteusvoide ja sitä kannattaa käyttää, vaikka pigmenttiläiskiä ei olisikaan. Oma kokemukseni on, että melkein kaikilla yli nelikymppisillä ihon väri on epätasainen näin kesän loppupuolella. Estrogeenin muutokset ja hormonaaliset ehkäisyvalmisteet aiheuttavat pigmenttisolujen epätasaista jakautumista ja ihosta tulee kirjava vähäisessäkin auringonvalossa.
PowerBright Overnight Cream sopii käytettäväksi yksinään tai ihotyypin mukaisen seerumin kanssa. Etenkin PowerBright Dark Spot Serum (99€) parantaa pigmenttiä vaalentavaa tulosta. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti