tiistai 5. heinäkuuta 2022

Keskikesän kauneustarjous!

Ripsien kestotaivutus on helppo kesämeikki ja nyt niillä on kesähintakin!

Kaupan päälle saat vielä hoitopakkauksen silmänympäryksille (arvo 25€). Tarjous on voimassa ensi viikon maanantaihin 11.7. saakka. 


Ole nopea! Tämä yllätystarjous on voimassa vain ma 11.7. saakka!


Voit ostaa itsellesi lahjakortin verkkokaupasta tai hoitolasta ja sinulla on aikaa vuoden loppuun käyttää se. Voit myös varata ajan myöhempään ajankohtaan ja maksat työn vasta käydessäsi. 

Lahjakortti ripsien kestotaivutukseen on myös kiva lahja syntymäpäiväsankarille tai muulle juhlijalle. Kuitenkin muistutan, että lain mukaan alle 17-vuotiaalle ei kestotaivutuksia saa tehdä. 

Ripsien kestotaivutus on helppo tapa virkistää ilmettä. Kauniisti kaareutuvilla ripsillä on yllättävän suuri merkitys ja kestotaivutus onkin pika-apu nostattamaan ja avartamaan silmien ilmettä. Varsinkin näin vanhemmiten, kun luomet helposti roikkuvat, kestotaivutus avaa katsetta.

Ripsien kestotaivutuksessa on useampi työvaihe ja siihen on hyvä varata aikaa 1,5 tuntia. Toimenpidettä ei voi tehdä samalla kertaa kasvohoidon kanssa, koska hoidossa käytettävät tuotteet voivat häiritä kestotaivutusaineiden imeytymistä. Hoidot voi kuitenkin tehdä vaikka peräkkäisinä päivinä.

Raskaus ja imetys muuttaa sen verran karvan laatua, ettei taivutus välttämättä onnistu, joten sitä ei kannata tehdä raskausaikana. 


Ripsien kestotaivutuksen työvaiheet:

  1. Ripset pyyhitään rasvattomiksi ja alaripset peitetään suojalapulla, jotteivät ne lähde taipumaan.
  2. Sovitetaan oikean kokoinen silikonimuotti yläluomelle ja sen päälle asetellaan ripset ja ne tarrautuvat muotin päälle kaarevaan asentoon. Tämä on hyvin hidas vaihe, koska ripsiä käsitellään yksitellen.
  3. Laitetaan ykkösaine vaikuttamaan ja se tekee ripseen tuon kaaren. Vaikutusaika 8-12 min.
  4. Otetaan edellinen aine pois ja laitetaan vaikuttamaan kakkosaine, joka kiinnittää kaaren. Vaikutusaika 8-16 min.
  5. Laitetaan kestoväri ja samalla kestovärjätään kulmakarvat. Vaikutusaika 5-20 min.
  6. Poistetaan kestovärit ja silikonimuotit.
  7. Muotoillaan kulmakarvat.
  8. Tähtisilmät ovat valmiit!

Ripsien kestotaivutuksen jälkeen suositellaan, ettei vuorokauteen ripsiä kastella. Vuorokauden jälkeen ei ole enää mitään rajoituksia ja saunominen, uiminen ja kaikki muukin käy niin kuin ennenkin. Kaarevuus säilyy noin 6-10 viikkoa asiakkaan ripsilaadusta riippuen ja työn voi uusia kahdeksan viikon välein. Kestovärjäys kestää noin 2-4 viikkoa hyvänä ja sitä voi uusia aina, kun haluaa.

Hoito on myös hyvin rentouttava ja mukava lepohetki. Työssä käytän Yumi Lashes -menetelmää, jota käyttää vain koulutetut ammattilaiset. Tällä hetkellä ripsien kestotaivutusta tarjoaa moni kouluttamaton henkilö hyvinkin halvalla ja sellaisia kannattaa varoa. Yumi Lashes -menetelmään ei kouluteta kuin kosmetologeja, eikä tuotteita myydä, ellei ole suorittanut koulutusta ja saanut läpi työnäytettä. 

Olen nyt tehnyt useita satoja kestotaivutuksia ja voin sanoa, että kokemuksella ja kädentaidoilla on suuri merkitys hyvässä lopputuloksessa.

Nyt kannattaa tehdä oma ajanvaraus. Vasta kokeilemalla näet millainen kaunis muutos omiin silmiisi saadaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti