torstai 14. heinäkuuta 2022

Taloudellista ihonhoitoa

Yritän aina ohjata asiakkaitani hankkimaan myös taloudellisesti järkevimmät kotihoitotuotteet. Jokainen tietää, ettei raha kasva puussa ja varsin nykytilanteessa, kun kaikki hinnat ovat noususuunnassa, olen laskenut jo valmiiksi, mikä tulee asiakkaalle edullisemmaksi.


Ammattitason kosmetiikan edullisuus muodostuu mm. siitä, että tuotetta tarvitaan kerrallaan paljon vähemmän kuin markettituotteita.


Riittoisat tuotteet ovat taloudellisempia

Kaikki Dermalogicaa ja iS Clinicalia käyttävät tietävät, miten riittoisia tuotteita ne ovat. Ensivaikutelma voi olla, että tuotteet olisivat kalliita, mutta käytännössä ne ovat huomattavasti edullisempia kuin moni halvempi sarja. Ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet ovat myös vaikutukseltaan moninkertaisia verrattuna muuhun kosmetiikkaan.
Edullisuus muodostuu siitä, että pakkaukset ovat suurempia ja tuotetta tarvitaan kerrallaan paljon vähemmän kuin markettituotteita. Dermalogica ja iS Clinical sisältävät pelkkää vaikutusainetta, eikä niissä ole mitään vaseliinimaisia täyteaineita. Tuotetta tarvitaan yli puolet vähemmän kerrallaan, kuin heikommin vaikuttavaa ainetta. Iho myös pysyy hyvillä hoitotuotteilla sellaisessa tasapainossa, että jo pienempikin määrä voidetta riittää. Varsinkin silloin, kun säännölliset kasvohoidot vahvistavat ihonhoitoa. 
Hyvin tärkeä asia taloudellisuudessa on se, ettei tule tehtyä virheostoksia. Kotihoitotuotteet, jotka on valittu omalle ihotyypille ja suunniteltu omaan ihonhoito-ohjelmaan sopivaksi, tulevat taatusti käytettyä, eivätkä ne mene roskiin tai jakoon ystäville. Uskoisin, että tämä väärien hoitotuotteiden ostaminen on iso rahareikä, eikä iho todellakaan tykkää, jos väkisin yritetään käyttää tuotetta, joka ei itselle sovi. 


Jumbokoot kannattaa hyödyntää

Nyt Tähtitarjouksessa olevat jumbokoot ovat edullisin vaihtoehto hyvälaatuisista ihonhoitotuotteista. Ne ovat jo alunperin olleet edullisempia kuin pienet koot ja nyt tämä Tähtitarjous vielä laskee hintaa edelleen.
Esimerkiksi PreCleanse 473ml NYT 120€ (145€) riittää 8-10 kk käytössä, kun tuo pullohan on melkein puoli litraa. Joku kertaostoksena edullisempi saman kokoinen markettituote riittäisi ehkä parisen kuukautta. Eikä sen vaikutukset olisi lähellekään niin hyviä kuin ammattikäyttöön suunnattu kosmetiikka.
Tiedän, että moni käyttää Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteita huomattavasti pidempään kuin tehdas on käyttöajaksi ilmoittanut. Tuo iso PreCleanse riittää monella toista vuotta, eikä sen pilaantumisesta ole pelkoa, koska tuote ei pääse kosketuksiin ilman tai sormien kanssa. PreCleansea voi pumpata myös pienempään pulloon, mutta siinä kannattaa huomioida, ettei sen annoksen säilyvyys ole enää yhtä hyvä kuin isossa pullossa. 
Erittäin hyvä ostos on iso pumppupullo Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 100ml NYT 95€ (119€) ja niitä kannattaa ostaa jo ensi kesääkin varten. Tämän erän viimeinen käyttöönottoaika on lokakuu 2023 ja silloin avattuna voide on priimaa vielä keväälle 2024 asti. Tämä iso pullo Dynamic Skin Recovery SK50 voidetta riittää joka-aamuisessa käytössä noin 3-5 kuukautta. Viikkoa kohden hintaa tulee 4-8€ ja minusta se on pieni hinta ihon terveydestä. 
Muistutan, että näitä jumbokokoja on saatavilla vain pieni erä, eikä tehdas tee niitä jatkuvasti. Varsinkin tämä Dynamic Skin Recovery SK50 on niin suosittu, että se varmaankin loppuu ennen kuin tämä Tähtitarjous loppuu 25.7. Olkaa siis nopeita!






Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti