tiistai 12. heinäkuuta 2022

Kesän kunniaksi Jumbotähtitarjoukset ajalle 12.–25.7.

Tähtitarjouksina ovat nyt jo muutenkin edullisemmat isot jumbokoot! 

Tarjoukset ovat voimassa 25.7. asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.


Nyt kannattaa olla järkevä ja ostaa isommat koot vielä edullisempaan hintaan!

Järkevän talousihmisen ostokset!

Nyt kannattaa ostaa perustuotteet tehokkaaseen kotihoitoon todella edullisella hinnalla. Dermalogican jumbokoot ovat vain kausituotteita, eikä niitä ole enää pitkään saatavilla. Kannattaa olla nytkin nopea ostaja, koska en voi taata, että ale-tuotteita riittää tuohon 25.7. asti.
Kesän tärkein tuote on hyvä aurinkosuoja ja hoitolani suosituimpia päivävoiteita aurinkosuojalla on Dynamic Skin Recovery SK50. Laskin, että tämä tarjouksessa oleva jumbokoko maksaa 9,50€/10ml, kun taas pienempi koko maksaa 14,80€/10 ml, joten suosittelen hyödyntämään nämä tarjoushinnat. 
Tässä Dynamic Skin Recovery SK50 voiteessa on viimeinen käyttöönottopäivä 10/23 eli ensi vuoden lokakuu. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hyvin ostaa vaikka kaksikin pakkausta ja käyttää toisen talven 2023-2024 etelän reissulla. Lokakuussa avattu aurinkosuojallinen voide on ihan priimaa vielä seuraavan vuoden huhtikuulle saakka ja käytännössä pidemmällekin. 
Muistutan myös, että kaikkien tuotteiden hinnat ovat noususuunnassa enemmän kuin koskaan ennen. Tietysti toivon, ettei hintoja tarvitse nostaa pitkään aikaan, mutta sen sanelee maailman tilanne. Tämänkin takia on järkevää ostaa perushoitotuotteita varastoonkin.
PreCleansen jumbokoko oli jo kerran loppu maahantuojalta, mutta sen suuren suosion takia tehdas teki uuden erän. Tästä PreCleansen isosta pumppupullosta on myös helppo ottaa sitä pienempiin pulloihin ja vaikka täyttää tuota normaalikokoista pulloa. PreCleanse on erittäin suosittu tuote ja se putsaa takuulla paksuimmankin meikin ja lian pois ja vieläpä hellävaraisesti hoitaen. 
Näin kesällä ihossa on hikeä, pölyä ja aurinkosuojaa, jotka tarvitsevat hyvän puhdistustuotteen. PreCleanse sulattaa kaiken rasvaliukoisen lian varmasti pois ja estää huokosten tukkeutumista.
Super Rich Repair on Dermalogican täyteläisin hoitovoide ja erittäin suosittu iäkkäämmälle ohuelle ja kuivalle iholle. Se sopii sekä yö- että päivävoiteeksi ja myös näin kesällä se on ravitseva ja elvyttävä kuivan ihon tehovoide. Olen itsekin alkanut käyttämään sitä muutaman päivän kuurina näin kesälläkin, koska hikoilu kuivattaa vanhenevaa ohutta ihoani sietämättömän paljon.


Viileää kosteutta

iS Clinical on oikein erikoistunut näihin ohuisiin, mutta tehokkaisiin kosteutustuotteisiin. Lisäksi niiden viilentävä vaikutus tekee ne erinomaisiksi kesätuotteiksi. Hydra Intensive Cooling Masque on jäätävän ihana kosteuttava ja silottava tehonaamio. Se on geelimäinen ja jo ensivaikutelma on raikas viileys. Hydra Intensive Cooling Masqueta käytetään 2-3 kertaa viikossa ja sen voi jättää yöksikin vaikuttamaan. 
Helteisen päivän tai saunan jälkeen tämä geelinaamio on tosi ihanan tuntuinen ja jo sen viileys ja raikkaus tuovat mielihyvää. Aamulla iho on pehmeä, sileä sekä raikas ja meikki on helppo levittää, mutta iho näyttää tosi hyvältä myös ilman meikkiä. Hydra Intensive Cooling Masque poistaa myös turvotusta ja siksi se on erityisen suositeltava vaihdevuosi-ikäisille. Tästä isosta naamiopurkista saa noin 30-40 käyttökertaa.
Hydra-Cool Serum on totuttu meillä käyttämään seerumin tapaan toisen voiteen alla, mutta näin kesällä se on loistava kosteusvoide ihan yksinäänkin. Siinä on myös kevyesti viilentävä vaikutus, joka rauhoittaa herkkää ja punoittavaa ihoa. Auringon polttamalle iholle Hydra-Cool Serum on paras kosteusvoide ja myös herkkä ruusufinni-iho hyötyy sen viilentävästä ja kosteuttavasta vaikutuksesta. 
Tämä täysin rasvaton geeli sopii myös rasvoittuvalle ja sekaiholle vähentämään kuivuutta ja kireyttä. Tätäkin tuotetta kannattaa ostaa kaksittain, koska talvella Hydra-Cool Serum on loistava kosteusseerumi toisen voiteen alla.





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti