tiistai 19. heinäkuuta 2022

Viileä kosteutus rauhoittaa punakkaa ihoa

Vaaleaihoisilla tyypillinen ongelma on helposti punoittava iho ja tämä ominaisuus vain voimistuu Suomen sääolosuhteissa, kun lämmönvaihtelut rasittavat ihoa koko talven. Nyt Tähtitarjouksena on hoitotuotteita, joilla saa hyvin rauhoitettua punaisena hehkuvaa ihoa.


Nyt Tähtitarjouksena on kaksi tuotetta, joiden viilentävä ja kosteuttava vaikutus rauhoittaa ihon punoitusta.


Ohentunut iho punoittaa helposti

Lämmönvaihtelut talvella rasittavat pintaverisuonten seinämiä ja syntyy couperosaa ja iho punoittaa helposti. Vaalean ja ohuen ihon läpi pintaverisuonet näkyvät hyvin ja iho näyttää punaiselta. Yleensä posket myös tuntuvat hehkuvan kuumilta ja jopa hiukan turvonneilta ja tämän moni asiakas kokee hyvin kiusallisensa.
Punoittavan ihon hoidossa ensimmäinen asia on korjata ja vahvistaa ihon suojabarriääri ja hoitaa ohentunut iho normaaliin paksuuteen. Lähes aina, kun hoitoon tulee asiakas, joka harmittelee ihon punaisuutta, näen, että iho on ohentunut ja kuivunut riittämättömän hoidon takia. 
Aika usein ihon kuivuminen lähtee jo liian voimakkaasta puhdistustuotteesta ja siihen kannattaa ottaa avuksi Tähtitarjouksena oleva alkupuhdistusaine PreCleanse 473ml NYT 120€ (145€), joka on hoitava ja kosteuttava. Tehokkaasti puhdistava, mutta samalla ihoa hoitava ja kosteuttava kaksoispuhdistus on hyvän ihonhoidon perusta. 
PreCleansen kanssa voi käyttää toisena puhdistusaineena ihan mitä tahansa puhdistustuotetta, mutta paras on herkistyneen ihon Ultra Calming Cleanser (39€/60€). PreCleansen hoitavat öljyt parantavat ihon suojabarriääriä ja ihon normaali vahvuus palautuu noin 2-3 viikon käytön jälkeen.


Viilentävät hoitotuotteet rauhoittavat kuumottavaa ihoa 

Nyt Tähtitarjouksena on kaksi tuotetta, joiden viilentävä ja kosteuttava vaikutus vähentää ihon punoitusta. iS Clinicalin superkosteuttava Hydra-Cool Serum 30ml NYT 85€ (112€) toimii seerumina tai kosteusvoiteena. Siinä on viilentäviä raaka-aineita ja varsinkin kesällä se jättää ihon raikkaan tuntuiseksi. 
Hydra-Cool Serumilla on kaksi käyttötapaa ja yleensä herkkä ja punoittava iho on sen verran kuiva, että tuotetta kannattaa käyttää seerumin tapaa. 
Hydra-Cool Serumia levitetään puhtaalle iholle 2-4 tippaa ja sen päälle hoitovoide. Voiteeksi sopii Dermalogican Calm Water Gel (52€), joka on myös viilentävä ja herkkää ihoa vahvistava. Pintakuivalle rasvaiselle iholle Hydra-Cool Serum toimii kosteusvoiteena, eikä sen kanssa tarvitse käyttää muuta voidetta.
Todella viilentävä kokemus on iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque 120g NYT 79€ (101€) geelimäinen kasvonaamio. Tämä on oma lempituotteeni saunan jälkeen läpi vuoden, koska se jättää niin raikkaan tunteen iholle. Punoittava iho on pahimmillaan saunan jälkeen ja silloin hehkutukselle ei ole helppo saada loppua. 
Hydra Intensive Cooling Masque on varma tapa rauhoittaa kuumotus sekä punoitus ja samalla iho saa perusteellisen kosteutuksen. Naamiota voi ja kannattaa käyttää 2-4 kertaa viikossa ja sen voi jättää vaikuttamaan yön yli. Auringon polttamalle iholle Hydra Intensive Cooling Masque on paras hoitotuote ja silloin naamio kannattaa käyttää 3-5 kerran kuurina joka yöksi. Hydra Intensive Cooling Masque on todella hyvä tehohoito ihan kaikille ihoille ja sen kosteuttava vaikutus silottaa ryppyjä ja hidastaa ihon vanhenemista.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti