keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Kaunistavia tuotteita tarjoushinnalla!

Terve ja hyvinhoidettu iho on aina kauniimpi kuin hoitamaton on sitten kyse minkä ikäisestä ihmisestä tahansa. Meikkituotteilla pyritään kaunistamaan ihoa, mutta myös ihonhoitotuotteista löytyy aineita, joiden tarkoitus on kaunistaa.


Talvitarjouksissa huippulaadukkaita Youngblood -tuotteita, jotka sopivat herkimmällekin iholle. Tarjoukset voimassa 5.2. asti.


Tasaisen värinen iho on kaunis

Ihon kauneus on sellainen käsite, että siitä on jokaisella oma näkemys ja mielipide. Itselläni yksi kauniin ihon kriteeri on tasainen ihon väri ilman harmaata hilseilyä. Yleensä epätasainen ihon väri ja kasvojen kirjavuus johtuvat aurinngosta tai liiallinen kuivuus on tehnyt iholle harmaan kerroksen kuollutta solukkoa. Näissä Talvitarjous-tuotteissa on useampia edullisia vaihtoehtoja, jotka tasoittavat ihon väriä ja tekevät ihosta kuulaan ja kauniin.
Kuorinta on välttämätön tuote kaikille, jos aikoo pitää hilseilyn kurissa. Iän myötä kuollutta solukkoa kertyy paljon enemmän kuin parikymppisenä ja kuorinta on todella tärkeä osa ihonhoitoa.
Nyt Tähtitarjouksessa oleva Youngbloodin Daily Enzyme Exfoliant Creme NYT 67€ (82€) on kaikille ihotyypeille sopiva kuorintanaamio. Siinä on mekaanisena kuorintana sokeriraetta, joka on pehmeää ja ihonmyötäistä ja kuorivan vaiheen jälkeen tuote toimii kosteuttavana naamiona. 
Itse pidän tästä tuotteesta kovasti, kun siinä tulee kaksi vaikutusta kerralla. Voide levitetään iholle ja sokerirakeet ja entsyymit hajottavat kuolleen solukon ja puhdistavat ihoa. Parin minuutin jälkeen kasvot hierotaan läpi kostein sormin ja voide muuttuukin täyteläiseksi kosteuttavaksi ja rauhoittavaksi naamioksi. Naamio saa vaikuttaa 7-10 minuuttia ja se huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. 
Toinen ihon kirjavuutta poistava tarjoustuote on Dermalogican Dark Spot Solutions Kit + Daily Microfoliant 13g NYT 39€ (74€). Pakkauksessa on kolme pigmenttiä vaalentavaa ja tasoittavaa tuotetta ja pikkukoko Daily Microfoliant jauhekuorintaa, joka lisää hoitotuotteiden vaikutusta ja kirkastaa ihonväriä. 
Tuotteet ovat PowerBright Dark Spot Serum, jota käytetään aamulla ja illalla, PowerBright Moisturizer SK50 päivävoide aurinkosuojalla ja PowerBright Overnight Cream yövoide. Daily Microfoliantia käytetään 3-5 kertaa viikossa ja tuotepakkaus riittää noin 2-3 viikkoa. Siinä ajassa pigmenttiläiskät vaalenevat ja ihosta tulee kirkkaampi sekä tasaisempi. 


Meikkituotteilla kaunis iho

Tarjouksessa olevilla meikkituotteilla on helppo korostaa ihon tasaisuutta ja häivyttää pikkuvirheitä. Youngbloodin Mineral Primer NYT 54€ (73€) on väritön hoitava ja ihoa tasoittava meikinpohjustusaine. Se silottaa ihoa ja parantaa meikin pysyvyyttä. Mineral Primer häivyttää suuria huokosia, tasoittaa ryppyjä ja tekee ihosta silkin sileän, mille on hyvä levittää meikkivoide.
Youngbloodin CC Perfecting Primer NYT 39€ (53€) värillinen meikinpohjustustuote, jota voi käyttää myös meikkivoiteena. Värisävyjä on kaksi Bare ja Tan, joista Bare sopii vaaleammalle iholle ja Tan korostaa rusketusta ja tuo enemmän väriä ihoon. Perfecting Primer on todella ohut meikkituote, joka levittyy kuin unelma, eikä siitä jää mitään rajoja. Se tasoittaa punakkuutta tai tulehtuneita finnijälkiä ja tekee ihosta tasaisemman. Erinomainen meikinpohjuste Natural Mineral Foundation (65€) jauhemeikille.
Youngbloodin suosituimpia värillisiä tuotteita on Mineral Radiance -aurinkopuuteri NYT 55€ (71€). Tätä aurinkopuuteria voi tupsauttaa koko kasvoille tuuhealla siveltimellä tai käyttää poskipunana. Ajattelin tätä tarjoukseen laittaessani niitä, jotka vierastavat poskipunaa, niin tämä olisi hyvä tuote harjoitella poskipunan käyttöä. Pyöreässä aurinkopuuteripaleteissa on neljä eri värisävyä, joita voi käyttää yksinäänkin tai ottaa siveltimeen kaikkia kerralla. Ihosta tulee luonnollisen päivettyneen värinen, kun värejä ottaa yhtäaikaa. Tätä väriyhdistelmää voi hyvin käyttää poskipunana, jolloin se näyttää hyvin luonnolliselta, mutta antaa väriä kasvoille ja poistaa kalpean harmaan vaikutelman. 
Youngbloodilla on myös hyviä poskipunavärejä (42€), joita kannattaa kokeilla. Itse pidän poskipunaa tärkeimpänä meikkituotteena, jota ilman en työhön lähtisi.


Talvitarjoukset 31.1.-5.2.-23


HUOM. Yli sadan euron ostoksesta saat lahjapakkauksen (arvo 45€). Pakkaus sisältää pikkukoot Daily Glycolic Cleanser puhdistusgeelistä, PowerBright Moisturizer SK50 päivävoiteesta ja Sound Sleep Cocoon yövoiteesta. Pakkauksessa on myös näytteet uudesta Dynamic Skin Retinol Serumista ja Awaken Peptide Eye Gel silmänympärysgeelistä.


Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Youngbloodin Daily Enzyme Exfoliant Creme kuorintanaamio ja aikaa osallistua 6.2.2023 saakka.
Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

5 kommenttia:

 1. Mukaan arvontaan. salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12:44

  Nuo Powerbright-tuotteet kyllä kirkastavat kasvoja. Minulla ei ole pigmenttiläiskiä, mutta jotenkin ihon väri tasoittuu ja kirkastuu.

  En ole vähään aikaan muistanutkaan Youngbloodin Mineral Radiance -aurinkopuuteria. Hyvin kaunistava tuote niin kevyen värin antavana aurinkopuuterina kuin poskipunana.

  Leena

  VastaaPoista
 3. Ihoa tasoittavaa juuri tarvisin👍Dermalogicalla huiput hoitotuotteet, youngblood minulle vähän tuntematon vielä😊

  VastaaPoista
 4. Anonyymi17:56

  PowerBright-tuotteet ovat laadukkaita ja kirkastavat sameaa ihoa huomattavasti. Kannattaa siis kokeilla.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 5. Anonyymi22:06

  En ole näitä tuotteita kokeillut, ja talviaikaan ei tee mieli iholle juuri muuta laittaa kuin kevyt puuteri :)

  vivica.aurora@gmail.com

  VastaaPoista