torstai 23. helmikuuta 2023

Unelman kevyt aurinkosuojatuote

Nyt olen kokeillut iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (99€) aurinkosuojapuuteria tosi toimissa eli viikon etelänmatkalla ja voin sanoa sen olevan aivan upea kehittelyn tulos. Tuote sopii miehillekin ja on tosi helppo käyttää.


iS Clinicalin huippukeksintö PerfecTint Powder SK40 on tehokas ja hoitava jauhemainen aurinkosuoja.


Puuterimainen aurinkosuojatuote

PerfecTint Powder SK40 on ollut nyt reilun vuoden myynnissä ja jo viime kesänä siitä tuli monelle suosikkituote. Kuitenkin se on niin erilainen ja uusi innovaatio, että itsellänikin meni aikaa, ennen kuin ymmärsin tuotteen erinomaisuuden. Kyse ei ole mistään meikin kaltaisesta puuterista, vaan silkkimäisen ohuesta jauheesta. Aluksi oli jopa vaikea käsittää, että niin olemattoman kevyt tuote onkin tehokas aurinkosuoja.
Tuotteen pakkaus on myös aivan uudenlaisen tuotekehityksen tulos. Puuteri on pakattu erityiseen sivellin kapseliin, jossa suti on jo valmiina, joten mitään erillistä välinettä ei tarvita. Tuosta tuuheasta siveltimestä puuteri levitetään iholle, koko kasvoille sekä kaulalle ja kaljuilla myös päälakeen. Erittäin fiksua on myös se, että sivellin on magneetilla kiinni kapselissa ja sen saa irrotettua pesua varten. Sivellin kannattaakin pestä vähintään kerran viikossa esimerkiksi shampoolla tai tiskiaineella. 

Puuteria on helppo lisätä päivän mittaan

Kasvoilla käytettävissä aurinkosuojavoiteissa on ollut aina ongelmallista se, kun voidetta pitää lisätä päivän mittaan, jotta suoja pysyy tehokkaana. Varsinkin, jos on meikkiä, ei siihen halua enää iltapäivästä voidetta lisätä. Tämä PerfecTint Powder SK40 siistii muutenkin ihon, jos kasvot ovat hikiset ja rasvaiset. Se vähentää kiiltoa ja sitoo rasvaisuutta sekä supistaa huokosia. 
Jauheen koostumus on todella niin kevyt, ettei sitä erota ihosta ollenkaan. Sitä levitellessä pitää välillä oikein tarkistaa tuleeko siveltimestä mitään, koska iholta ei välttämättä huomaa, mihin kohtaan sitä on jo levitetty ja mihin ei.
PerfecTint Powder SK40 ei ole mikään meikkituote ja siksi se on miehillekin mieluisa. Iho näyttää tasaisemmalta, eikä kukaan kuitenkaan huomaa siinä mitään meikkiä. Miehille tämä on hyvä tuote siistimään ihoa jokapäiväisessäkin käytössä, vaikka ei ulkoilisikaan.




⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection (arvo 197€) ja aikaa osallistua 6.3. asti.



Huom. Pakettien toimituksissa on valitettavasti viivettä lakon takia.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi21:58

    Tällaisesta tuotteesta en ole ennen kuullutkaan. Mielenkiintoinen innovaatio! tiina.palomaki(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista