tiistai 7. helmikuuta 2023

Tähtitarjoukset 20.2.2023 asti


Tähtitarjoukset ovat voimassa 20.2.-23 asti.


Huom. Kauneushoitola on suljettu 8.-19.2. talvilomani vuoksi. Hoitola avataan ma 20.2. klo 10.00. Loman aikana tilatut verkkokaupan tuotteet lähetetään to 16.2. Ajanvarausasioihin vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä loman aikana parin päivän sisällä.

 

Kuivan ihon pelastaja

Dermalogican viime vuoden uutuustuotteista Melting Moisture Masque kosteuttava naamio on jo nyt pelastanut monen atoopikon ja muuten kuivaihoisen ihon. Tästä naamiosta on vauhdilla tulossa suosikkituote talven aiheuttamaan kuivuuteen. 
Melting Moisture Masquen koostumus on erilainen kuin yleensä naamioiden ja käyttötapakin poikkeaa totutusta. Melting Moisture Masque on täyteläistä balsamia, joka  nopeasti sulaa iholla lähes nestemäiseksi. Naamio kannattaa jättää vaikuttamaan yöksi tai päiväksi, eikä se meikin allakaan ole mitenkään rasvainen, vaan iho pysyy koko päivän kiiltämättömänä.
Melting Moisture Masquen öljymäiset vaikutusaineet vähentävät ihon kuivuutta ja parantavat ihon omaa suojabarriääriä. Ympäristöhaitat, keväinen katupöly ja kuivattava huoneilma eivät pääse ihoa vahingoittamaan, kun sen luontaista suojapintaa on vahvistettu.
Atooppiselle iholle tämä on paras tuote, mitä olen koskaan myynyt. Myös nuorille atoopikoille Melting Moisture Masque on tehokas rauhoittaja ja toivoisinkin, että atoopikkojen äidit tutustuisivat tähän tuotteeseen ja opettaisivat sen käytön lapsilleen. 
Ohuen vanhenevan ihon tasapaino ja kosteutus pysyy hyvässä kunnossa Melting Moisture Masquen avulla. Itselleni tämä on aivan pakollinen tuote näin talvella ja käytän sitä noin joka kolmas päivä, riippuen vähän tilanteesta käytänkö sitä illalla vai aamulla. 


Rauhoita ärtynyt iho

iS Clinicalin Pro-Heal Serum seerumi rauhoittaa ja tasapainottaa herkistynyttä, kuivaa ja helposti ärsyyntyvää ihoa. Samalla se hidastaa vanhenemista, ohentumista ja rypistymistä. Paras vaikutus Pro-Heal Serumilla on epätasaiseen osittain rasvoittuvaan ja näppyläiseen ihoon. 
Seerumi tasapainottaa ihon toimintoja ja pikkufinnit tai ruusufinni yleensä rauhoittuvat tämän seerumin käytöllä. Hyvä yhdistelmä tulehtuneelle ruusufinni-iholle on tämän Pro-Heal Serumin ja iS Clinicalin Moisturizing Complex (112€) voiteen yhdistelmä. Seerumi laitetaan aamulla ja illalla hyvin puhdistetulle iholle ja ohut kosteuttava voide sen päälle. Tämä hoitotuoteyhdistelmä sopii aivan kaikenikäisille, myös nuorille.
Pro-Heal Serum vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja vähentää couperosan syntyä. Yleensä couperosa enteilee ruusufinnin puhkeamista ja siksi tehokas hoito kannattaa aloittaa jo varhaisessa vaiheessa.

Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Melting Moisture Masque ja aikaa osallistua 20.2.2023 saakka.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi13:37

    Tuo Melting Moisture Masque on aika erikoisen ja ihanan tuntuinen tuote, joka sulaa iholla melkein nesteeksi, niin kuin Inkeri.kirjoitti.
    Uskon, että kuivaihoisille ja atoopikoille siitä on paljon apua. Itse en ole kuivaihoinen mutta olen käyttänyt sitä yön yli, ja iho on todella terveen ja hoidetun tuntuinen aamulla, ei kuitenkaan mitenkään rasvainen.
    Leena

    VastaaPoista