sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Tähtitarjoukset voimassa vielä maanantaihin asti!

Huomioittehan, että tämän hetken Tähtitarjoukset ovat voimassa enää maanantaihin 20.2. klo 24.00 asti. Nämä kaksi tarjoustuotetta Melting Moisture Masque NYT 59€ (73€) ja Pro-Heal Serum 15ml NYT 89€ (113€) ja 30ml NYT 145€ (183€) auttavat suomalaisten tyypillisimpiin iho-ongelmiin.


Molemmat Tähtitarjoustuotteet auttavat suomalaisten tyypillisimpiin iho-ongelmiin. Tarjoukset voimassa enää ma 20.2. asti!


Atopia ja ruusufinni

Atooppinen ihottuma ja ruusufinni ovat hyvin tyypilliset ihosairaudet, joihin kosmetologi törmää usein. Kumpikin ihottuma reagoi ilmaston muutoksiin ja yleensä ne pahenevat Suomen talvessa. Atooppinen iho on äärimmäisen kuiva sekä tulehdusherkkä ja oireet siitä ilmenevät kutinana, punoituksena ja hilseilynä. 
Atooppista ihottumaa on monia eri asteita, joista lievimmät hoituvat kotikonstein, mutta pahimmat vievät jopa osastohoitoon. Mitä paremmin kasvojen iho hoidetaan sitä tehokkaammin iho pystyy torjumaan kuivuuden tuomia ongelmia ja pysyy ehjänä sekä hyväkuntoisena.
Dermalogican naamio Melting Moisture Masque on loistotuote kaikille, joiden iho kuivuu talven aikana. Myös pintakuiva rasvainen iho rauhoittuu sen avulla ja ihon pinnan hilseily vähenee. Samoin yli viisikymppisen iho on aina kuivunut ja ohentuva ja Melting Moisture Masquen käyttö 2-4 kertaa viikossa poistaa kuivuuden oireet.
Melting Moisture Masque on myös helppo käyttää ja sen jaksaa laittaa laiskinkin ihonhoitaja. Naamio vain levitetään iholle ja annetaan vaikuttaa 8-12 tuntia. Helpointa on laittaa se iltaisin ja antaa vaikuttaa yön ylitse. 


Ihon punoitus kiusaa monia

Moni uusi asiakas hakeutuu hoitooni juuri ihon punoittelun, kuumottelun ja kuivuuden takia ja silloin on hyvä tilanne ehkäistä ruusufinnin syntyminen. Juuri nämä iho-oireet enteilevät ruusufinnin ja couperosan syntyä ja ihon hoitoon kannattaa keskittyä vielä, kun se on mahdollista.
Ruusufinni on ihottuma, mikä ei täysin parane koskaan, mutta se saattaa pysyä oireettomana kymmeniäkin vuosia. iS Clinicalin Pro-Heal Serum on erinomainen seerumi ennaltaehkäisemään ruusufinnin syntyä ja jonkin verran se rauhoittaa lievää ruusufinni-ihottumaakin.
Pro-Heal Serum sopii kaikille ihotyypeille ja myös hyvin herkälle iholle silottamaan juonteita sekä ryppyjä ja ylläpitämään ihon kimmoisuutta. Tämä seerumi voimistaa ihon kollageenisynteesiä ja sillä tavoin auttaa ihon joustavuutta. 
Pro-Heal Serum sopii myös nuorille parikymppisille, joilla on epämääräistä pikkufinniä ja kuitenkin iho on kuiva. Pro-Heal Serum normalisoi ihon toimintaa ja palauttaa tasapainon, joten kaikenikäiset hyötyvät tämän seerumin käytöstä. 


Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Melting Moisture Masque ja aikaa osallistua 20.2.2023 saakka.




Huom. Kauneushoitola on suljettu 8.-19.2. talvilomani vuoksi. Hoitola avataan ma 20.2. klo 10.00.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti