lauantai 18. helmikuuta 2023

Yli 60-vuotias tarvitsee ihon tehohoitoa

Voisin taas luetella mitä kaikkea pakaaseistani puuttui, kun olin viikon lomamatkalla Las Palmasissa. En ollut kolmeen vuoteen pakannut matkalaukkua viikon tarpeille ja kaikki vanhat matkakosmetiikkapussit oli jo käytetty pois.



Totuus ihon kuivuudesta paljastui

Olen varsinainen huithapeli matkalaukun pakkaamisessa ja mukana on aina vähän sitä sun tätä, mutta moni tärkeä tavara puuttuu ja näin kävi nytkin. Ihonhoitoni petti täysin, kun en ollut pakannut mukaan kaikkea tarpeellista. Tarkoitukseni oli viikon aikana kokeilla erästä kotimaista luonnonkosmetiikkasarjaa ja olin kuvitellut selviäväni niillä tuotteilla. Jätin suuren osan pois omista vakiotuotteistani ja sen sain tuntea nahoissani. :)
Suurin virhe oli siinä, että en ehtinyt ennen lomaa Dermatude-kasvohoitoon, jota kollegani tekee minulle 3-4 viikon välein. Alkuvuosi oli niin työntäyteinen, että hoitoväli Dermatudeen venyi lähes pariin kuukauteen. Tästä syystä ihoni peruskunto ei ollut erityisen hyvä ja koska olen kuivumassa rusinaksi, tarvitsen välttämättä säännöllisen kasvohoidon. 
Olin aika yllättynyt, että ihoni kuivui suorastaan kiusallisen kiristäväksi muutamassa päivässä ilman tehokkaita hoitotuotteita. Selvästi vanheneminen on vaikuttanut ja iho kuivuu, hilseilee ja ohentuu nopeasti ellei hoitotuotteet ole tarpeeksi tehokkaita. 


Yli kuusikymppiselle ei pelkkä voide riitä

Minulla ei ollut matkalla mukana kuorinta-ainetta, naamiota tai tehokasta seerumia. Tai olihan niitä mukana, mutta tästä kokeilutuotesarjasta, jonka vaikutukset olivat nolla. Omista tuotteistani mukana olivat vain iS Clinicalin Cleansing Complex (55€) puhdistusgeeli, Youth Eye Complex (125€) silmänympärysvoide ja Dermalogican Skin Smoothing Cream (100ml 67€)
Onneksi oli tuo tehokas silmänympärysvoide, niin silmänympärykset pysyivät kunnossa. Skin Smoothing Cream oli ihan liian ohutta iholleni ilman seerumia ja kaipasin todella paljon Dermalogican älyseerumia Smart Response Serum (139€), jonka monipuoliset vaikutukset olisivat pitäneet ihon kunnossa.
Samoin kaipasin Dermalogican Daily Milkfoliant (68€) kuorinta-ainetta ja Melting Moisture Masque NYT 59€ (73€) naamiota, jotka olisivat poistaneet hetkessä ihon kiristelyn. Opin tästä sen, ettei ikäiseni kuiva iho pysy kunnossa pelkästään voiteella ja puhdistusaineella, vaan tarvitaan myös kuorintaa ja naamiota. 


Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Melting Moisture Masque ja aikaa osallistua 20.2.2023 saakka.




Huom. Kauneushoitola on suljettu 8.-19.2. talvilomani vuoksi. Hoitola avataan ma 20.2. klo 10.00.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Olen huomannut myös ihoni kunnon huonontumisen ellen käytä hyväksi todettuja tuotteita koko ajan. Pientä näppyä ja kuivuutta ilmestyy heti,jos teen kokeiluja muista tuotteista.

    VastaaPoista