maanantai 6. helmikuuta 2023

Suunnitelmia alkukevääksi

Talvitarjouspäivät ovat ohitse ja huomenna tiistaina tulevat uudet Tähtitarjoukset. Tämä tarjoustapahtuma onnistui oikein hyvin ja kiitos siitä upeille asiakkailleni. Se ei nyt ollut ihan Pimeän kaupan ilta, mutta kuitenkin alennukset oli hyviä.



Lomasuunnitelmia

Pidän pitkästä aikaa kunnon loman ja hoitola on suljettu 8.2.-19.2. Olen siis reilun viikon pois ja suuntaan Kanarialle akkuja lataamaan. Se suorastaan jännittää, kun en ole ollut kolmeen vuoteen yhtään missään. Osaakohan sitä edes lentokoneessa käyttäytyä enää. :)
Tämä korona-aika on ollut poikkeuksellinen, kun en ole kolmeen vuoteen juurikaan pitänyt lomaa. Yrittäjähän ei oikein ole lomalla ennen kuin lähtee Suomesta pois. Jokainen yrittäjä on joutunut venymään koronan takia kuka milläkin tavalla. Itse en ole uskaltanut sulkea hoitolaa loman takia, kun olen pelännyt, että koronan vuoksi tulee joku pakollinen sulku. Nyt luotan siihen, että korona on ohitettu asia. 
Lomalle lähdön tekee helpommaksi se, että voin sulkea hoitolan kokonaan. Menneinä vuosina, kun hoitolassa oli työntekijä, jouduin jatkuvasti vastailemaan kysymyksiin ja hoitamaan työasioita lomallakin. Näin jälkikäteen ajatellen minun olisi pitänyt olla vaativampi, että pitää olla itsekin aloitekykyinen. Nyt voin unohtaa työasiat koko viikoksi.
Tänä vuonna tarkoitukseni on jatkaa samaa lomailurytmiä kuin ennenkin eli olen vuodessa 3-4 viikkoa lomalla. Kerralla olen maksimissaan kaksi viikkoa yhteen putkeen poissa. Tämän lisäksi voin pitää muutaman pidennetyn viikonlopun, koska Keski-Euroopan sotamuseot houkuttelevat. 
Vielä pari vuotta sitten suunnittelin, että seuraavaksi alan käymään Venäjän sotamuseoissa ja taistelupaikoilla ja luovutetun Karjalan alueella. Sattuneesta syystä tuskin menen Venäjälle enää koskaan.


Koulutusten kevät

Minulla on suuri tiedonjano, koska korona-aikana koulutukset jäi vähemmälle. Nyt haluan osallistua lähes kaikkiin yrittäjille tai kosmetologeille suunnatuihin koulutuksiin ja esitelmiin. Yritän myös etsiä, järjestääkö joku paikka jotain pitempääkin opiskeluprojektia, joka kiinnostaisi minua. 
Dermalogica ja iS Clinical järjestävät omia koulutuspäiviään ja nyt haluan kaikkiin niihinkin osallistua. Dermalogicalle on tulossa 3-4 uutuustuotetta kevään aikana ja niihin liittyy aina koulutukset, mutta nykyisin ne ovat webinaareina. iS Clinicalin kouluttaja on lupautunut tulemaan pari kertaa kevään aika Hämeenlinnaan antamaan minulle yksityisopetusta uutuuksista. 
Kaupunkikeskusta ry ei tänä keväänä järjestä Pimeän kaupan iltaa, mutta joku tapahtuma on tulossa maalis-huhtikuussa otsikolla Yhen illan juttu. Siihen osallistuminen on vielä päättämättä, kun haluan ensin kuulla, mitä tapahtuma pitää sisällään. Joka tapauksessa Tähtitarjoukset tulevat kahden viikon välein ja niihin yritän aina neuvotella asiakkailleni hyvät hintaedut. 



Huom. Tähtitarjoukset viimeistä päivää tänään ma 6.2. ja vielä ehdit osallistua myös Tähtiarvontaan kommentoimalla julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa.

Palkintona on tällä kertaa Youngbloodin Daily Enzyme Exfoliant Creme kuorintanaamio ja aikaa osallistua vielä tämä päivä 6.2.2023.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti