perjantai 3. helmikuuta 2023

Nyt on kiire hankkia suosikkituotteet!

Nyt näyttää siltä, että Dermalogican lopetettavat tuotteet ehtivät loppua ennen sunnuntaita. Phyto Replenish Oil NYT 59€ (74€) öljyseeruumista on jäljellä vain muutama pullo ja samoin on PreCleanse Balm NYT 29€ (46€) alkupuhdistusbalsamin laita.


Nyt kannattaa hankkia Talvitarjouksista edullisesti parhaat tuotteet Suomen sääolosuhteisiin.


Suomen talvessa tarvitaan öljyjä

Tämä Phyto Replenish Oilin lopettaminen on harmillinen juttu suomalaisille, koska se on ollut monta talvea suosituin seerumi. Suomen myynti ei kuitenkaan riitä monikansalliselle yhtiölle, koska Aasiassa ja Amerikassa ei juurikaan tarvita täyteläistä öljyseerumia. 
Samoin on lopetetun PreCleanse Balmin kanssa, koska juuri pakkasella se on kuivalle ja ohuelle iholle hyvä hoitava puhdistustuote. Itse olen aina tykännyt tästä balsamista enemmän kuin sen rinnakkaistuotteesta nestemäisestä PreCleansesta. Tämä nestemäinen PreCleanse jää kyllä myyntiin, mutta tuo iso jumbokoko 473ml NYT 85€ (145€) jää pois. Nyt kyllä kannattaa hankkia tämä iso pullo, jota on vielä kymmenkunta jäljellä, koska se on hyvin edullinen. 
Kaupan maailma elää vain myyntilukujen mukaan ja ellei tavoitteet toteudu, tuote jää myynnistä pois. Toisaalta on pakkokin tuotevalikoimaa karsia, kun uutuuksia kehitetään koko ajan lisää. Suomi on niin pikkuruinen myyntialue, ettei meidän tarpeita juurikaan kuunnella. 
Olen yleensä hyvin valppaana, miten myymieni tuotteiden kokonaisuus elää ja nytkin ostin heti pois Phyto Replenish Oilin ja PreCleanse Balmin loppuerät. Ainakaan asiakkaani eivät jää niitä paitsi siiitä syystä, etten ole ajoissa hoksannut tuotteiden lopetusta. 


C-vitamiinituotteet ovat suosikkeja

Nämä Dermalogican BioLumin -linjan C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat monen asiakkaan lempituotteita. Ne eivät ole kovinkaan kauaa olleet myynnissä, mutta ne on jo löydetty. Talvikalpealle iholle C-vitamiini on hyvä kirkastaja ja se hidastaa ihosolukon vanhenemista. 
Varsinkin yli viisikymppisenä estrogeenin puute aiheuttaa pigmenttisolujen epätasaista levittymistä ja iho on helposti kirjava. BioLumin-C Serum 30ml NYT 65€ (83€) ja 59ml 110€ (134€) sekä BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 59€ (67€) ovat erinomaiset tuotteet kevättalveksi. Kevätauringossa ihon harmaus näkyy ja harmittaa, niin nyt tilanteen ehtii vielä korjata ennen päivien kirkastumista. 
Todella edullinen ostos on Special Cleansing Gel 250ml NYT 29€ (39€) puhdistusgeeli kaikille ihotyypeille. Se sopii, vaikka Ystävänpäivälahjaksi läheisille, koska se käy kaikille. Nuorille Special Cleansing Gel on myös sopiva, eikä kuivata ihoa yhtään. 
Eniten on ostettu iS Clinicalin Cleansing Complexia NYT 44€ (55€), joka on jopa suositumpi kuin tuo Phyto Replenish Oil. Se sopii koko perheen puhdistustuotteeksi ja miehetkin tykkäävät sen helppoudesta.




HUOM. Yli sadan euron ostoksesta saat lahjapakkauksen (arvo 45€). Pakkaus sisältää pikkukoot Daily Glycolic Cleanser puhdistusgeelistä, PowerBright Moisturizer SK50 päivävoiteesta ja Sound Sleep Cocoon yövoiteesta. Pakkauksessa on myös näytteet uudesta Dynamic Skin Retinol Serumista ja Awaken Peptide Eye Gel silmänympärysgeelistä.


Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Youngbloodin Daily Enzyme Exfoliant Creme kuorintanaamio ja aikaa osallistua 6.2.2023 saakka.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi09:19

    Molemmat lopetetut tuotteet oli omia suosikkejani. Öljyseerumin ehdinkin vielä tilata ens talveksi. Sitten onkin uuden talviseerumin etsintä edessä.

    VastaaPoista