maanantai 13. helmikuuta 2023

Kuivan ihon pelastaja

Kaikki kuivaihoiset tietävät, miten kurja tunne on, kun iho kiristää, kutisee ja tuntuu kuivalta. Tämä on tyypillistä atoopikoille, mutta myös iän mukana aikaisemmin rasvainenkin iho saattaa oirehtia kuivuudesta ja tuntua ikävälle.


Kaikenikäiset tarvitsevat talvisin lisäkosteutusta iholleen.


Nopea apu ihon kuivuuteen

Tehokkain apu, mitä olen koskaan ihon kuivuuteen kokeillut, on Melting Moisture Masque NYT 59€ (73€). Loistavan tehonsa lisäksi se on myös helppo käyttää ja sopii myös ihonhoidon laiskurille. Melting Moisture Masque sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. 
Se on tosi helppo käyttää, koska muuta ei tarvitse kuin levittää naamio iholle ja antaa vaikuttaa yön tai päivän ylitse. Toivoisin, että kaikki suomalaiset löytäisivät Melting Moisture Masquen, koska se tuo niin paljon helpotusta iholle. 
Pumppupullosta otetaan noin sentin verran jähmeää balsamimaista voidetta ja levitetään se kasvoille ja kaulalle. Balsami sulaa notkeaksi öljyksi, joka imeytyy ajan kuluessa. Sekin on hämmästyttävää, miten tämä öljyn tuntuinen aine sopii meikin alle. Meikki levittyy hyvin ja pysyy kuitenkin mattapintaisena, eikä mitenkään kiillä. 
Myös miehille Melting Moisture Masque on nopea ratkaisu, kun ei tarvita kuin yksi tuote, joka parantaa ihon ongelmat. 


Ihon kuivuus rypistyttää

Suurin syy ihon rypistymiseen on ihon liiallinen kuivuus. Kuiva iho ohenee, eikä sen oma suoja riitä vastustamaan uv-säteilyä ja muita ulkoisia haittoja. Ihon liiallista kuivumista pitää hoitaa jo hyvissä ajoin ennen kuin rypistyminen alkaa eli alle kolmekymppisenä.
Toimiva ennaltaehkäisy kuivuudelle on kosteuttava seerumi iS Clinicalin Hydra-Cool Serum (15ml 72€ ja 30ml 112€) ja sen päälle hoitovavoide Sheald Recovery Balm (89€). Ihan väärä luulo on, että lisäkosteutta tarvitsee vain ikääntyvä iho. Kyllä talven kuivattava vaikutus koskee myös nuoria ja siksi hekin tarvitsevat kosteutusta.
Kannattaa myös tarkistaa puhdistusaineen vakutukset, ettei se ole liian kuivattava. Varsinkin nuoret ja sekaihoiset pelkäävät finnejä ja näppylöitä ja käyttävät liian voimakkaita pesuaineita. Öljymäinen Youngbloodin Nourishing Cleansing Oil (58€) on täysin vesiliukoinen ja se takuulla sopii kaikenikäisille.



Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Melting Moisture Masque ja aikaa osallistua 20.2.2023 saakka.



Huom. Kauneushoitola on suljettu 8.-19.2. talvilomani vuoksi. Hoitola avataan ma 20.2. klo 10.00. Loman aikana tilatut verkkokaupan tuotteet lähetetään to 16.2. Ajanvarausasioihin vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä loman aikana parin päivän sisällä.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti