keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Kosmetologi, joka poltti ihonsa

Olen lomalla Las Palmasissa ja tein juuri sen, mistä aina muita varoitan. En ole ollut ulkomailla kolmeen vuoteen koronan takia ja tuntui jo, että osaako sitä enää mihinkään lähteäkään. Onneksi osasin ja nautin lomasta poissa työelämän ääreltä.


On tärkeä muistaa suojata auringolta kaikki paljaat ihoalueet, kuten niska ja korvatkin.


Aurinko on ovela

Meinasin kirjoittaa, että aurinko on salakavala, mutta aurinko on kuitenkin niin ihanaa, ettei siitä saa niin negatiivisesti sanoa. Tässä omassakin tapauksessa kysymys oli minun ajattelemattomuudestani ja siitä, että auringon vaikutus on muuttuvaista vuorokauden ajasta ja olinpaikasta riippuen. 
Poltin niskani ja yläselän, kun en älynyt sitä suojata. Lähdimme aamusta liikkeelle hotellilta siinä noin kymmenen tienoilla ja ilma oli pilvinen ja viileä. Olimme suojanneet kasvot erittäin hyvin  iS Clinicalin Extreme Protect SK40 (101€) suojavoiteella, joka on miellyttävä käyttää ja imeytyy hyvin. Sen päälle laitoin vielä iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (99€) puuterimaisen aurinkosuojan sävyssä bronze, joka antoi aavistuksen väriä ja siistii ihon pinnan. 
Ilma oli sen verran viileä, että minulla oli pitkähihaisen paidan päällä huppari. Puolenpäivän jälkeen keksimmekin mennä Hop on Hop off bussiin katselemaan kaupunkia. Istuimme yläkerroksessa täysin suojaamattomassa auringon paisteessa. Siellä oli sen verran kuuma, että otin hupparin pois.
Illalla, kun kävin suihkussa tajusin, että niskani oli aivan punainen ja kuumotteleva. En laittanut mitään aurinkosuojaa niskaan ja tukkani oli poninhännällä joten iho oli ollut täysin paljaana keskipäivän polttavalle auringolle.
Muuta rauhoittavaa en kosmetiikkapussistani löytänyt kuin Dermalogican Calm Water Gel (52€) kosteusvoiteen. Se olikin oikein hyvä apu ja kuumotus loppui ja punoituskin häipyi parissa päivässä.


PerfecTint Powder SK40 puuterimainen aurinkosuoja on loistava!

Nyt pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan PerfecTint Powder SK40 puuterimaista aurinkosuojaa voimakkaassa auringossa ja se osoittautui loistotuotteeksi. Tätä olen kuullut monelta asiakkaalta, jotka käyttivät sitä jo viime kesänä kotimaan ja ulkomaidenkin helteessä. 
Minä lämpenin hiukan hitaasti tällaiselle puuterimuodossa olevalle aurinkosuojatuotteelle, mutta nyt olen ymmärtänyt sen erinomaisuuden. Tämä iS Clinicalin tuotekehittely on vienyt aurinkosuojat uuteen ulottuvuuteen. 
Helteessä tällainen ohut jauhe on todella miellyttävä käyttää ja sitä on helppo lisätä pitkin päivää. Yleensä suojauksen heikkous on siinä, ettei suojatuotetta lisätä tarpeeksi usein. Aamulla kasvoille levitetty viidenkympin suojavoide on iltapäivällä menettänyt yli puolet tehostaan. Tämä PerfecTint Powder SK40 mahdollistaa suojan lisäämisen meikin päälle ja ihokin siistiytyy.
Kaljulle päälle tämä puuteri on myös tosi hyvä. Mieheni on täysin kalju ja tärkeintä on estää hänen päänahkansa palaminen. Miehillä tyypillisin kohde, mistä ihotautilääkärit jäädyttävät solumuutoksia, on juuri päänahka. PerfecTint Powder SK40 on miehillekin mieluisampi kuin voiteet, joiden tahmaisuutta miehet inhoavat. Tämä puuteri ei ole meikki, eikä näytä meikkituotteelta iholla, joten se sopii yhtä hyvin miehillekin.



Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Melting Moisture Masque ja aikaa osallistua 20.2.2023 saakka.



Huom. Kauneushoitola on suljettu 8.-19.2. talvilomani vuoksi. Hoitola avataan ma 20.2. klo 10.00. Loman aikana tilatut verkkokaupan tuotteet lähetetään to 16.2. Ajanvarausasioihin vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä loman aikana parin päivän sisällä.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti