sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Viime hetket hyödyntää Talvitarjoukset!

Talvitarjoukset ovat voimassa vielä tämän sunnuntain 5.2. klo 24.00 asti. Olen tosi tyytyväinen, että tulin järjestäneeksi näin pikaisella aikataululla korvikkeen Pimeän kaupan illalle. Asiakkaat ovat tarjouksista iloisia ja tuotteita on mennyt paljon.


Ole nopea! Talvitarjoukset viimeistä päivää tänään sunnuntaina 5.2.


Puhdistus on ihonhoidon perusta

Suomalaiset ovat erityisen innostuneita peseytymisestä ja joskus se kääntyy ongelmaksikin ihonhoidossa. Puhdistustuotteet eivät saa olla liian voimakkaita ja kuivattavia varsinkin näin muutenkin kuivattavana vuodenaikana. 
Dermalogican ja iS Clinicalin puhdistustuotteet ovat hellävaraisia, eivätkä ne riko ihon omaa suojakerrosta. iS Clinicalin Cleansing Complex NYT 44€ (55€) on ollut jo pitkään hoitolani myydyin puhdistusaine ja se on koko Suomessakin myydyin iS Clinicalin hoitotuote. Tämä geelimäinen putsari käy aivan kaikille, paitsi ei ruusufinni-iholle. Myös nuorille Cleansing Complex on sopiva ja se rauhoittaa talineritystä ja vähentää mustapäiden syntymistä. 
Dermalogica oli ensimmäinen kosmetiikkasarja, joka kehitti kaksoispuhdistuksen ja siihen sopivat tuotteet ovat myös tarjoushinnalla. PreCleanse 473ml NYT 85€ (145€) jumbokoko on todella edullinen ja se kannattaa hankkia nyt, koska tämän koon valmistus loppuu. PreCleanse Balm NYT 29€ (46€) on myös alkupuhdistusaine, mutta koostumukseltaan balsamimaisen täyteläinen ja hoitava. Harmikseni tämäkin tuote jää pois ja se on ollut oma lempituotteeni alkupuhdistukseen. 
Dermalogican Special Cleansing Gel 250ml NYT 29€ (39€) on kaikille ihotyypeille tarkoitettu geelimäinen puhdistus, joka ei kuivata. Special Cleansing Gel ja PreCleanse Balm ovat nyt niin edullisia, että niitä kannattaa ostaa useampikin pullo ja tuubi. Niitä voi sitten jättää mökille ja saunalle tai pitää matkoilla mukana. 


Voidetta tarvitaan aina!

Talvitarjouksessa on kolme erilaista hoitovoidetta, jotka sopivat yö- ja päiväkäyttöön. Dermatude tuotesarjan suosituin voide on Hydrating Cream NYT 59€ (79€), joka on hyvin kosteuttava. Sen maksimaalinen kosteusvaikutus tulee hyaluronihaposta, joka on tehokkain kosteuttava vaikutusaine kosmetiikassa. 
Dermalogicalta tarjouksessa on myös erittäin suosittu BioLumin-C Gel Moisturizer NYT 59€ (67€), jonka vaikutus perustuu stabiiliin C-vitamiiniin. C-vitamiini on monipuolinen vaikutusaine, joka tasoittaa ihon väriä, hidastaa ihon veltostumista, normalisoi talineritystä ja korjaa uv-säteilyn aiheuttamia soluvaurioita. 
BioLumin-C Gel Moisturizer on myös erinomainen meikinpohjustusvoide ja sen päälle meikkivoide levittyy tasaisesti ja iho ei kiiltele koko päivänä.
Youngbloodin ihonhoitotuotteet ovat tulleet myyntiin viime kesänä ja ellet ole niitä vielä kokeillut, aloita tutustuminen tästä voiteesta. Hydra Luxe Water Creme NYT 65€ (89€) on myös hyvin ohut, mutta siinä on paljon vaikutusaineita estämään ihon kuivumista. Tämä voide on pakattu pumppupurkkiin, johon ei pääse sormineen ja se pidentää voiteen säilyvyyttä, vaikka säilöntäaineita on minimaallisen vähän. Hydra Luxe Water Creme ei pelkästään lisää iholle kosteutta, vaan se myös sitoo ihon omaa kosteutta. Tämä voide käy yö- ja päivävoiteeksi kaikenikäisille ja se sopii myös meikin alle.


Yli sadan euron ostoksesta saat lahjapakkauksen (arvo 45€).




Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Youngbloodin Daily Enzyme Exfoliant Creme kuorintanaamio ja aikaa osallistua 6.2.2023 saakka.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti