torstai 2. helmikuuta 2023

Suosikkituotteet tarjoushinnalla!

Talvitarjouksista saat suurimman osan hoitolani suosituimmista tuotteista tarjoushinnalla ja nyt kannattaakin täydentää kotihoitotuotevalikoimaa. Esimerkiksi Dermalogican BioLumin-C tuotteet ovat monien lemppareita, joten nyt niitä kannattaa ostaa alennettuun hintaan.


Nyt on viime hetket hankkia Talvitarjouksista Phyto Replenish Oil öljyseerumi, joka sopii täydellisesti Suomen talveen. Saat vielä kaupan päälle PreCleanse Balmin matkakoon.


Suosikkituotteet kannattaa ostaa nyt!

Nyt todellakin kannattaa tehdä hoitotuoteostokset, koska en tiedä onko Hämeenlinnassa mitään kauppatapahtumaa ennen kesää. Talvitarjoustuotteissa on 20-40% alennusta ja niitä tuotteita, joita käyttää päivittäin kannattaa ostaa tuplaten. 
Puhdistusaineiden suursuosikki on iS Clinicalin Cleansing Complex NYT 44€ (55€) ja se taitaa olla verkkokaupan ostetuin tuote. En sitä yhtään ihmettele, koska se on paras putsari, mitä koskaan olen käyttänyt. Teen lähes aina kasvohoidonkin alkupuhdistuksen tällä Cleansing Complexilla, joka käy kaikille ihotyypeille. 
Dermalogican suosikkituotteita ovat C-vitamiiniseerumi ja -kosteusvoide ja ne ovat nousseet suosioon tosi nopeasti, koska ovat olleet myynnissä vasta alle pari vuotta. BioLumin-C Serum 30ml NYT 65€ (84€) ja 59ml NYT 110€ (134€) seerumi sisältää runsaasti stabiilia C-vitamiinia ja se on kosmetiikkamarkkinoiden tehokkain C-vitamiinituote. Ylipäätänsä ammattihoitosarjojen vaikutusainepitoisuudet ovat moninkertaiset verrattuna muuhun kosmetiikkaan. C-vitamiini on kuitenkin niin vaikea raaka-aine, että harva hoitosarja pystyy tekemään siitä todella vaikuttavan aineen. Syy on siinä, ettei C-vitamiini yleensä pysy stabiilina ja se häipyy tuotteesta muutamissa päivissä. 
Dermalogica on kehittänyt menetelmän, jolla C-vitamiini pysyy kuukausia tasaisena avatussakin pullossa. Toinen tarjouksessa oleva BioLumin-C -tuote on Gel Moisturizer NYT 59€ (67€) kosteusvoide yöksi ja päiväksi. C-vitamiini kirkastaa ihon väriä, silottaa ryppyjä ja juonteita sekä korjaa uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta. Yleensä jo helmikuussa hangilta hohtava uv-säteily on todella voimakasta ja sen ihosoluja tuhoava vaikutus alkaa heti. 
Suositukseni on, että BioLumin-C Serumia käytetään aamulla sekä illalla ja sen päällä BioLumin-C Gel Moisturizeria ja viimeiseksi talvitakki Barrier Repair NYT 39€ (49€). Tämä on helppo ja tehokas hoitosysteemi, joka käy kaikille ihotyypeille.



Lisää suosikkituotteita

Ehdoton talvikauden suosikkiseerumi on Dermalogican Phyto Replenish Oil NYT 59€ (74€) ja saat kaupan päälle PreCleanse Balm matkakoon. Valitettavasti tämä tuote lopetetaan, joten tilaus kannattaa tehdä nyt, koska niitä ei ehkä riitä sunnuntaille asti. 
Phyto Replenish Oil suojaa, vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Siinä on kaikki ominaisuudet mitä Suomen talvessa tarvitaan. Amerikassa ja muualla Euroopassa ei tämä seerumi ole niin suosittu ja Suomen myynti ei riitä Dermalogicalle. 
Youngbloodin Hydra Luxe Water Creme NYT 69€ (89€) yö-ja päivävoide on nopeasti noussut suosikkivoiteeksi ja kaikki, jotka ovat sitä ostaneet hakevat toisenkin purkin edellisen loppuessa. Syy suosioon on hyvät vaikutukset tyypillisiin suomalaisten iho-ongelmiin. Hydra Luxe Water Creme sisältää runsaasti superkosteuttavaa hyaluronihappoa ja rauhoittavaa sekä kosteuttavaa aloe veraa. Voide ehkäisee ihon punoittelua ja parantaa ihon kimmoisuutta vaikuttamalla kollageenisynteesiin, mutta on lähes geelimäisen ohut ja hyvin imeytyvä. Tehokas voide, joka sopii myös rasvakammoiselle. 
Erittäin tarpeellinen tämän vuodenajan tuote on iS Clinicalin Extreme Protect SK30 ja se myydään yhdessä LIProtect SK35 huulivoiteen kanssa. Näiden kahden ihon terveyttä ylläpitävien tuotteiden hinta on 89€ (l21€) ja huomioi, että Extreme Protect päivävoide on 100ml eli tuplakoko, joka riittää vähintään kolme kuukautta. 




HUOM. Yli sadan euron ostoksesta saat lahjapakkauksen (arvo 45€). Pakkaus sisältää pikkukoot Daily Glycolic Cleanser puhdistusgeelistä, PowerBright Moisturizer SK50 päivävoiteesta ja Sound Sleep Cocoon yövoiteesta. Pakkauksessa on myös näytteet uudesta Dynamic Skin Retinol Serumista ja Awaken Peptide Eye Gel silmänympärysgeelistä.


Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Youngbloodin Daily Enzyme Exfoliant Creme kuorintanaamio ja aikaa osallistua 6.2.2023 saakka.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti