tiistai 21. helmikuuta 2023

Tähtitarjoukset 6.3. asti!


Uudet Tähtitarjoukset ja arvonta ovat voimassa 6.3. asti.

Tehokuuri talven rasittamalle iholle

iS Clinicalin Environmental Protection Collection on varsinainen tehovirkistäjä, joka kirkastaa ja silottaa ihon talven harmauden jälkeen. Keväällä aurinkoisella säällä paljastuu armoton peilikuva, joka takuulla vahvistaa sen, että taas on tullut vuosi lisää ikää.
Environmental Protection Collection sisältää matkakokoisen Cleansing Complex 60ml puhdistusgeelin, joka riittää noin kuukauden käyttöön ja normaalikokoisen Extreme Protect SK40 päivävoiteen, jossa on suojakerroin 40. Huomioikaa, että sen koko on 100g, joka riittää noin 3-5 kk käyttöön. 
Näiden lisäksi pakkauksessa on kolme seerumia kooltaan 5ml ja ne riittävät noin 2-3 viikkoa käytössä. Seerumit ovat C Eye Serum silmänympärysseerumi, joka on erittäin kiinteyttävä, Super Serum, joka silottaa ryppyjä ja palauttaa ihon kimmoisuutta ja GeneXC Serum, joka ennaltaehkäisee auringon aiheuttamaa ihon vanhenemista. 
Suositeltavaa on, että C Eye Serumia käytetään joka aamu ja ilta ja jos silmänympärykset ovat erityisen kuivat, sen päälle voi laittaa silmänympärysvoiteen. Muuten tämä silmänympärysseerumi riittää yksinäänkin ja se on tehokkain myymäni silmäkulmien harakanvarpaiden silottaja. Super Serumia suosittelen yökäyttöön ja GeneXC Serumia päiväksi. 
Verkkokauppa-asiakkaat, jotka eivät pääse minulle kasvohoitoon, voivat tämän pakkauksen avulla tehdä tehohoidon kotona. Kasvohoidon jälkeen tämä pakkaus jatkaa hoidon vaikutuksia ja kasvohoidon vaikutus lähes tuplaantuu.


Ehkäise pigmenttiläiskät nyt!

Dermalogican PowerBright Overnight Cream NYT 69€ (89€) on pigmenttiläiskien syntymistä ehkäisevä ja ihoa kirkastava hoitovoide yökäyttöön. PowerBright Overnight Cream on lähes geelimäinen ja erittäin hyvin imeytyvä. 
Korostan sitä, että PowerBright Overnight Cream sopii kaikille ihotyypeille ja sen kirkastavaa ja ihon väriä tasoittavaa vaikutusta suosittelen kenelle tahansa. Yli nelikymppisenä uv-säteily tekee ihosta kirjavan, vaikka varsinaisia pigmenttiläiskiä ei olekaan. Samoin finneihin taipuvaiselle iholle näppyjen parantumisjälki pigmentoituu helposti ja jää näkyviin tummana renkaana useiksi kuukauksiksi. Tämän tyyppisiin pigmenttikeräytymiin PowerBright Overnight Cream on erityisen hyvin tehoava ja ihon väri pysyy tasaisempana. 
Tuon toisen Tähtitarjouksen iS Clinicalin Environmental Protection Collectionin tuotteiden kanssa tämä yövoide sopii oikein hyvin. PowerBright Overnight Cream käy hyvin Super Serumin päälle ja on sopiva pari Extreme Protect SK40 päivävoiteelle.
Suosittelen kaikille tämän PowerBright Overnight Creamin yövoiteeksi tähän vuodenaikaan, koska sillä pystyy myös ennaltaehkäisemään kevätauringon tuomaa kirjavuutta. Kevätaurinko on erityisen voimakas ja paljastava ja siksi iho tarvitseekin tehokkaan kirkastuskuurin, jotta kaikki epätasaisuudet eivät ilmestyisi näkyviin.

⭐️ Osallistu Tähtiarvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa iS Clinicalin Environmental Protection Collection (arvo 197€) ja aikaa osallistua 6.3. asti.



Huom. Pakettien toimituksissa on valitettavasti viivettä lakon vuoksi.

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

4 kommenttia:

  1. Anonyymi16:57

    Mukana kilpailussa

    VastaaPoista
  2. Anonyymi22:25

    Mukana arvonnassa

    VastaaPoista
  3. Anonyymi06:54

    mukana ollaan 🙋‍♀️ 🤩 🤞

    VastaaPoista
  4. Anonyymi21:11

    Mukana arvonnassa

    VastaaPoista