lauantai 4. helmikuuta 2023

Tehohoitoa kotikäyttöön

Ammattikäyttöön tarkoitettujen hoitotuotteiden vaikutukset ovat moninkertaisia verrattuna muuhun kosmetiikkaan. Kasvohoidon vaikutusta pystyy todella paljon lisäämään ja jatkamaan, kun kotona on käytössä siihen tarkoitetut tuotteet. 


Dermatude ja Youngblood ammattitason tuotteiden vaikutukset ovat moninkertaiset verrattuna muuhun kosmetiikkaan.


Dermatude-kasvohoito

Dermatude-kasvohoito (177€ ja 4 kerran sarja 620€) on tehokkain koskaan tekemäni ns. ryppyhoito. Hoito vaikuttaa hyvin monipuolisesti iho-ongelmiin ja esimerkiksi yli viisikymppisen vanhat aknearvet tasoittuvat näkyvästi. Kasvojen velttous ja turvotus vähenee huomattavasti jo yhden hoitokerran jälkeen. Dermatude-kasvohoitoa kannattaa tukea kotihoidolla ja Dermatudeen liittyy oma kotihoitosarja. Olen vähän laiminlyönyt siitä kirjoittamista, enkä ymmärrä miksi se on jäänyt taka-alalle. Käytän itse usein Dermatuden tuotteita ja ne ovat monien asiakkaiden suosikkeja.
Talvitarjouksissa on Dermatuden Hydrating Serum NYT 69€ (90€) ja Hydrating Cream NYT 59€ (79€) kosteuttava seerumi ja kosteuttava hoitovoide yö- ja päiväkäyttöön. Kumpikin sopii kaikille ihotyypeille ja niiden maksimaalinen kosteusvaikutus korjaa sekä ehkäisee kuivan sisäilman aiheuttamia kuivuusryppyjä ja hilseilyä. 
Dermatuden hoitotuotteiden tyypillinen piirre on niiden ohuus ja keveys. Kaikki seerumit ovat lähes maitomaisia voiteen ja geelin välimuotoja ja niissä on erittäin korkeat vaikutusainepitoisuudet. Hydrating Cream on myös todella kevyt ja hyvin imeytyvä ja se sopii nuorellekin pintakuivalle rasvaiselle iholle. 
Firming Eye Boost NYT 57€ (79€) on hyvin kosteuttava ja hoitava. Se on täyteläisin myymistäni silmänympärysvoiteista ja olen siihen tänä talvena tosi tykästynyt. Silmien kuivumiseen käytettävät silmätipat kuivattavat muutenkin ohutta ja kuivaa silmänympärysihoa ja paras tuote poistamaan voimakasta kuivuutta on Dermatuden Firming Eye Boost. 
Dermalogican Intensive Eye Repair silmänympärysvoide on lopetettu ja voin sanoa, että tämä Dermatuden silmänympärysvoide korvaa sen täysin. Suosittelen kaikkia silmätippojen käyttäjiä kokeilemaan tätä Dermatuden Firming Eye Boostia.


Nopea apu naamioista

Youngblood esitteli keväällä 2022 ihonhoitotuotteet meikkituotteiden rinnalle ja niihin on selvästi ihastuttu. Naamioita sarjassa on oikeastaan kolme, koska Daily Enzyme Exfoliant Creme NYT 67€ (82€) vaikuttaa myös naamion tapaan, vaikka on kuorinta-aine. 
Intense Hydrating and Soothing Masque NYT 45€ (66€) on nopeasti vaikuttava herkän ja kuivan ihon naamio, joka sopii couperosa- ja ruusufinni-iholle erittäin hyvin. Naamion vaikutusaika on 10-15 minuuttia ja sen voi laittaa saunaan vaikutuksen tehostamiseksi.
Tämän naamion hyödyt ovat monipuoliset ja kumpikin Youngbloodin naamio täydentää hyvin hoitolani naamiovalikoimaa. Näillä Youngbloodin naamioilla on täysin erilaiset vaikutukset kuin Dermalogican ja iS Clinicalin naamioilla. 
Intense Hydrating and Soothing Masque rauhoittaa punoitusta, tasoittaa ihon väriä ja kirkastaa ihoa. Tämä naamio toimii erittäin hyvin ennen meikkiä. Naamio silottaa ihon, tasoittaa ihonvärin ja vähentää punoitusta. Meikkituotteet levittyvät erittäin hyvin, kun naamio on ensin tasoittanut ihon.
Nourishing Detox Masque NYT 45€ (66€) on ihoa puhdistava ja kirkastava naamio. Tämä naamio supistaa ihohuokosia, rauhoittaa finnejä ja punoitusta ja kirkastaa ihon väriä. Nourishing Detox Masque ei kuivata, vaikka onkin puhdistava vaikutukseltaan. Tämä naamio sopii kaikille ihotyypeille myös pintakuivalle rasvoittuvalle iholle. 
Kumpikin naamio on erittäin hyvä stressistä oireilevalle iholle. Joidenkin iho oireilee punoituksella ja kuivalla ihottumalla ja siihen hyvä pika-apu on Intense Hydrating and Soothing Masque. Toisille stressi oireilee rasvaisuutena, pikkufinneinä ja tulehtuneina näppyinä ja niihin paras pikahoito on Nourishing Detox Masque. 




HUOM. Yli sadan euron ostoksesta saat lahjapakkauksen (arvo 45€).


Muista myös osallistua Tähtiarvontaan kommentoimalla julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Youngbloodin Daily Enzyme Exfoliant Creme kuorintanaamio ja aikaa osallistua 6.2.2023 saakka.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi21:36

    Olisipa mahtava päästä kokeilemaan tätä

    VastaaPoista
  2. Mukaan naamion arvonnassa. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista