maanantai 20. helmikuuta 2023

Kevätaurinko paljastaa kaiken

Varmaan muutkin ovat huomanneet, että auringonpaisteiset kevätpäivät paljastavat kotona jokaisen pölykasan ja kissankarvan. Samoin peilistä näkyy harmaankirjava iho ja ryppyjä enemmän kuin itse haluaisi edes nähdä. 



Iho kirkkaaksi kasvohoidolla

Jo yksikin kasvohoito saa ihon näyttämään kirkkaalta ja raikkaalta ja harmaus häipyy tykkänään. Jos harmin aihe on pelkästään ihon sävy ja vanhenemismerkit on iS Clinicalin Fire & Ice -kasvohoito (98€ ja kuuden hoitokerran sarja 480€) niihin nopea apu. Reilun tunnin käsittelyllä ihon väri tasoittuu ja olo on paljon puhtaampi ja raikkaampi.
Kaikista tehokkain kasvohoito on Dermatude-kasvohoito (177€ ja neljän kerran sarja 620€), joka vaikuttaa monipuolisesti ihon vanhenemiseen, huokosia pienentävästi ja pigmenttiläiskiin. 
Pigmenttiläiskät onkin erityinen tämän vuodenajan ongelma, koska keväinen kirkas aurinko saa pigmentin kasautumaan ja niiden ennaltaehkäiseminen pitää aloittaa nyt. Jo yksi parin tunnin ulkoilu kirkkaalla kevätsäällä saa pigmenttiläiskät heräämään ja muutaman viikon päästä näkyvillä onkin tummat läiskät. Uv-säteily on tosi voimakasta, koska aurinko paistaa keväällä hyvin matalalta ja säteily heijastuu lumestakin. Siksi pigmenttiläiskien syntymistä kannattaa ehkäistä jo helmikuussa. Yksi syy pigmenttiläiskien syntyyn on hormonaalinen ja esimerkiksi raskaus, imetys tai hormonikierukka lisäävät pigmenttiläiskien syntymistä. 


Pigmenttiläiskien ennaltaehkäisy on tärkein hoito

Pigmenttiläiskienkin kohdalla tärkein hoito on niiden ennaltaehkäisy, niin kuin monen muunkin iho-ongelman kohdalla. Sen olen todennut, että on hyvin vaikeaa saada asiakkaat motivoitumaan ennaltaehkäisevästä ihonhoidosta. Yleensä pigmenttiläiskät muistetaan vasta sitten, kun ne ovat jo näkyvissä. Välillä tekisi mieli sanoa, että minähän jo sanoin näin käyvän, mutta en tietenkään kerro sitä ääneen. Minun työnihän on motivoida asiakas toimimaan ihonsa parhaaksi. 
Dermalogican uudempi pigmenttihoitosarja PowerBright sopii kaikille ihotyypeille ja tuotteiden käyttö kannattaa aloittaa nyt. PowerBright -hoitolinja sisältää kolme tuotetta PowerBright Dark Spot Serum (99€) tehoseerumi, PowerBright Moisturizer SK50 (74€) aurinkosuojallinen päivävoide ja PowerBright Overnight Cream (89€) yövoide. PowerBright Dark Spot Solutions Kit (74€) sisältää nämä kaikki kolme tuotetta pikkukokoina, jotka riittävät noin 2-4 viikon käyttöön. 
Tämä pakkaus on hyvä tapa myös kokeilla tuotteita, ovatko ne itselle miellyttäviä. PowerBright Overnight Cream oli myynnissä jo viime kesänäkin ja siitä tuli erittäin suosittu ja myös sen edeltäjä PowerWhite -linjan yövoide oli hyvin pidetty. Tämä uudistunut PowerBright yövoide sopii kaikille ihotyypeille ja koostumukseltaan se on lähes geeli. 
Samoin tuo PowerBright Dark Spot Serum on ollut myynnissä jo viime kesänä ja sen kirkastava ja tasoittava vaikutus oli monelle mieleinen. Ei siis tarvitse olla varsinaisia pigmenttiläiskiä käyttääkseen PowerBright tuotteita, vaan niiden kirkastava vaikutus on hyväksi kaikkien iholle.


Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja tässä blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on tällä kertaa Dermalogican Melting Moisture Masque ja aikaa osallistua 20.2.2023 saakka.



1 kommentti:

  1. Anonyymi05:44

    Tämä oli tärkeä muistutus! Minulla on paljon pigmenttimuutoksia ja en halua niiden tummuvan. Otankin heti käyttöön nuo Dermalocigan minikoot, mitä sain viime tilauksen mukana. T,mari

    VastaaPoista