perjantai 1. joulukuuta 2023

Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisten kuulumisia


Joulukalenteri alkaa! Osallistu arvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa ja somessa.


Keskiviikkona oli Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisten vuosikokous ja tilaisuudessa valittiin myös Vuoden Yrittäjänainen Hämeenlinnassa. Hän on Jaana Huhtanen Jaana Huhtanen Desing Oy:n omistaja. Sydämelliset onnittelut Jaanalle!


Yrittämisen iloa!

Vuosikokous oli tapahtuma, jossa todellakin tuntui yrittämisen ilo. Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ry valittiin valtakunnalliseksi vuoden yhdistykseksi syksyn Suomen Yrittäjänaisten liittokokouksessa. Se on upea saavutus yli kuudenkymmenen tehokkaan yhdistyksen joukosta. 
Suurin kiitos tästä kuuluu puheenjohtajalle Parolantien Kukka oy:n omistaja Jenna Leinolle ja hänen hyvälle hallitukselle. Tosin töitä meille jokaiselle riittää tulevanakin vuonna, koska Hämeenlinnassa järjestetään vuoden 2024 valtakunnallinen liittokokous. Tämäkin on upea juttu, että saamme ottaa vieraaksemme syyskuussa -24 koko Suomen yrittäjänaisyhdistykset. 
Tämä on kolmas liittokokous, mikä järjestetään Hämeenlinnassa ja ensimmäinen oli 1990-luvun alussa omana puheenjohtajakautenani. Valinta vuoden yhdistykseksi oli toinen kerta, mutta ensimmäisen kerran valintavuotta en nyt muista. 
Olen todella iloinen, että ystäväni ja myös asiakkaani Jaana Huhtanen valittiin vuoden yrittäjänaiseksi. Hänen yrityksensä suunnittelee ja valmistaa sukkia, jotka ovat korkealaatuisia ja takuulla suomalaisia. Niitä kannattaa ostaa, vaikka joululahjaksi Jaanan verkkokaupasta. Jaanan tuotteita viedään myös ulkomaille ja esimerksi Japanista löytyy niiden jälleenmyyjiä. Arvostan kovasti Jaanan osaamista ja hyviä ideoita.


Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisten puheenjohtaja Jenna Leino (vas.) ja Vuoden Yrittäjänainen Jaana Huhtanen. Olen ytimiä myöten yrittäjänainen

Itselleni yrittäjänaisten yhdistystyö on ollut elämäntehtävä ja olen ollut siinä mukana koko sielullani. Olin 26-vuotias, kun otin vetovastuun puolitoista vuotta aiemmin perustetusta Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ry:stä. Ensimmäisen puolitoista vuotta olin toiminut yhdistyksen sihteerinä, mutta sihteeriainesta minussa ei ollut silloin, eikä ole nykyisinkään. Tuskin minussa oli puheenjohtaja-ainestakaan, mutta siihen kasvoin tehtävän mukana.
Yhdistys on perustettu 1987 ja silloin oli vielä Neuvostoliitto voimissaan, eikä yrittäjyys ollut mitenkään arvossaan. Valtakunnallisessa keskusliiton hallituksessa aloitin 90-luvun alussa ja siinä olenkin ollut yhteensä 14 vuotta välillä taukoja pitäen.
Edunvalvonta ja yrittäjien kouluttautuminen ovat olleet minulle tärkeimmät asiat yhdistystyössä ja nykyään rivijäsenenä osallistun sentyyppisiin tapahtumiin. Kaikki läheiset ystäväni ovat tulleet elämääni yrittäjänaisten kautta ja kaksi parasta ystävääni ovat olleet yrittäjäaikanaan yhdistyksen aktiiveja. 
Olen antanut paljon aikaani ja voimavarojani yrittäjänaisten yhdistykselle, mutta vähintään kymmenkertaisesti olen itse saanut. 
Kehoitankin kaikkia naisyrittäjiä hakeutumaan oman paikkakuntansa yhdistykseen ja osallistumaan järjestettyihin tapahtumiin.
Tähtitarjoukset 11.12.-23 asti:

❤️ Huom. Tänään perjantaina 1.12. alkaa taas perinteinen Joulukalenteri arvontoineen! Osallistu kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan nyt joulukalenterin aikaan kaksi kertaa viikossa!

 


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi14:33

    Mukaan arvontaan.
    Tiina miumiu83@gmail.com

    VastaaPoista