lauantai 23. joulukuuta 2023

Nyt joulu saa tulla

Hoitolan osalta joulukiireet ovat ohitse ja alan keskittyä omaan joulun viettoon. Suljin hoitolan eilen kello 15.00 ja seuraavan kerran olen paikalla keskiviikkona 27.12. Lahjakorttiostoksia voi vielä tehdä hoitolani verkkokaupasta ja tulostaa sille kauniin pohjan.


Vielä ehdit hankkia lahjakortin verkkokaupasta!

Kauneushoitolan joulu

Joulu on aina kiireistä aikaa myös kauneushoitolassa ja olenkin antanut jo aikoja sitten itselleni luvan keskittyä joulukuussa vain työasioihin. Kodin joulujärjestelyt olen delegoinut miehelleni ja ei niitä muutenkaan ole kovin paljon. 
Hoitolassa joulukiireet ovat myös tuntuvasti vähentyneet sen jälkeen, kun lahjakorttikauppa on siirtynyt pääasiassa verkkokauppaan. Se tietysti helpottaa, ettei enää tarvitse arpoa minä päivänä ihmiset poikkeavat lahjakorttiostoksille. Aikaisemmin jouduin jättämään kasvohoitoasiakkaiden välille reilusti joustoaikaa, jotta ehdin palvella nuo lahjakorttiostoksilla kävijät. Ja joka vuosi arvioin väärin, minä päivänä ostoksilla kävijöitä olisi eniten ja ruuhka tuli juuri silloin, kun vähiten sitä odotin. 
Tämäkin on mielenkiintoinen ilmiö, että yleensä lähes kaikki joulun lahjakortit myin puolessa päivässä eli kaikki asiakkaat olivat päätyneet ostoksille samaan aikaan. Enkä ole koskaan oppinut ennustamaan, milloin tämä ostoryntäys on. Tämä kertoo siitä, miten vaikeaa on arvioida kuluttajien ostokäyttäytymistä. Nykyisin korkeintaan parikymmentä prosenttia lahjakorteista ostetaan hoitolasta suoraan ja loput menee verkkokaupasta. Verkkokaupasta tehdään muutenkin joululahjaostoksia, mutta ne on tehty jo joulukuun alkupuolella, joten pakettiliikenne on jo aika vähäistä ihan ennen joulua. 
Tunnen suurta myötätuntoa näitä pienyrittäjiä kohtaan, jotka toimivat jossain kauppakeskuksessa ja liike on auki seitsemän päivää viikossa. Voin kuvitella, että sen ponnistuksen jälkeen on täysin uupunut.

Muistakaa olla itsellenne hyviä

Toivottavasti ihmiset oppisivat olemaan armollisia itselleen, eivätkä vaatisi itseltään liikaa. Kannattaa ottaa itselleenkin aikaa, niin sitten jaksaa hyväntuulisena ottaa vastaan jouluvieraita. Itse ajattelin viettää tänään rauhallisen joulusaunaillan ja hoivata myös ihoani. 
Minusta on helpointa yhdistää kuorinnan ja naamion käyttö juuri saunaan, kun ei tarvitse varoa vaatteita ja hiuksia. Istuskelen miedossa löylyssä aluksi vartin verran ja samalla liottelen jalkojani jalkakylpyvedessä. 
Sitten siirryn pesuhuoneeseen ja pesen ensin hiukset ja laitan vasta sitten kuorinnan ja tällä hetkellä käytän iS Clinicalin Tri-Active Exfoliating Masqueta (119€). Sen ei tarvitse vaikuttaa kuin pari minuuttia ja sen jälkeen sitä kevyesti hierotaan iholla ja huuhdellaan pois. 
Sitten, kun tulen saunasta pois laitan runsaan kerroksen Tähtitarjouksena olevaa Multivitamin Power Recovery Masqueta NYT 55€ (67€). Se on aivan ihana elvytys ja kosteutus ohuelle ja kuivalle iholleni. Helppokin tämä naamio on, koska sen voi jättää yöksi. Tämän hoitoillan jälkeen herään freesinä ja virkeänä jouluaaton rientoihin. 



⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 25.12. asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15:38

    Mukana🤗 marikajachevy@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:42

    Jalkahoito olisi itselle olisi hyvä kuin 2 kertaa jalat kuivuvat helposti talvella. Lahipuhtautta@gmail.com

    VastaaPoista