perjantai 15. joulukuuta 2023

Huomioi nämä tuotepakkaukset

Tällä hetkellä myynnissä on useita tuotepakkauksia sekä iS Clinicalilla ja Dermalogicalla. Nämä tuotepakkaukset ovat edullisempia kuin samat tuotteet yksittäin ostettuna. Käy siis kurkkaamassa verkkokaupan Tuotepakkaukset osio!


Osallistu Joulukalenterin arvontoihin kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa.


Panosta puhdistukseen

Hyvä ihonhoito alkaa ihotyypin mukaisesta puhdistustuotteesta. Tähän kasvojen pesuun kannattaa panostaa, koska väärä puhdistustuote saattaa vesittää koko muun hoidon. 
Dermalogican pakkaus Best Cleanse & Glow 114€ (norm. 163€) sisältää normaalikokoiset PreCleanse 150ml (norm. 52€-83€) alkupuhdistusöljyn, Daily Microfoliant (68€) jauhekuorinnan ja Special Cleansing Gel 250ml (250ml 43€ ja 500ml 68€). Paketissa on siis kaikki, mitä tarvitaan hyvään ihon puhdistamiseen. Käytössä paketin tuotteet riittävät 3-4 kk ja huomioi, että alennus pakkauksessa on 44€!
Nämä puhdistustuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, paitsi täysin rutikuivalle atoopikolle. Nuorelle iholle, jossa on epäpuhtauksia ja tukkeumia, tämä puhdistusyhdistelmä tasapainottaa ihon. Suosittelenkin tätä joululahjaksi nuorille, joilla on taipumus ihon rasvaisuuteen ja heillä itsellä ei ole varaa hyvälaatuisiin tuotteisiin. 
Toinen hyvä tuotepari on iS Clinicalin Polish Repair Duo 159€ (norm.183€), joka sisältää  normaalikokoiset Cleansing Complex Polish (63€) kuorivan puhdistusgeelin ja Reparative Moisture Emulsion (120€) kosteusvoiteen. Tämäkin pakkaus sopii kenelle tahansa ja varsinkin tämä kuorinta on hyvä valinta ihmiselle, joka helposti laiminlyö mutkikkaamman ihonhoidon. Itse olen hyvin mieltynyt tähän Cleansing Complex Polish -kuorintageeliin, jonka ei tarvitse antaa vaikuttaa, vaan sillä vain pestään kasvot. Tämä kuorintageeli on ihan superriittoisa, koska olen omaa tuubiani käyttänyt vuoden 2-3 kertaa viikossa ja vieläkin tuubissa on tuotetta jäljellä.
Reparative Moisture Emulsion on silottava sekä kosteuttava voide, joka sopii kaikille ihotyypeille ja meikinalusvoiteenakin se on erinomainen. 


Talvella tarvitaan kosteutta!

Dermalogican Brightening Kit 133€ (norm.171€) sisältää normaalikokoiset BioLumin-C Serum (30ml 98€ ja 59ml 148€) C-vitamiiniseerumin ja BioLumin-C Eye Serum (73€) silmänympärysvoiteen. Nämä C-vitamiinituotteet ovat ihoa kirkastavia ja kosteuttavia hoitotuotteita, jotka sopivat kaikenikäisille. BioLumin-C Eye Serum silmänympärysgeeli on turvotusta ja tummuutta poistava ohut geelimäinen voide. Näin pakkasella sen päälle kannattaa laittaa hiukan suojaavampi Multivitamin Power Firm (15ml 73€ ja 30ml 113€). Yökäyttöön BioLumin-C Eye Serum on erinomainen, koska se vähentää aamuista turvotusta silmäluomilla. Kasvoille C-vitamiiniseerumia voi käyttää aamulla ja illalla ja se vähentää harmaata kalpeutta, mikä on tyypillinen ihon sävy talvisin. 
Oikein hyvä kosteuspakkaus on Dermalogican Hydration On-the-Go (48€) paketti, joka palauttaa ihon joustavuuden ja normaalin kosteustasapainon parissa viikossa. Paketissa on kolme pikkukokoa, jotka yhdessä käytettynä ovat loistava tehohoito ihan kenelle tahansa. Pakkaus sisältää Daily Milkfoliant -jauhekuorinnan, Circular Hydration Serum kosteusseerumin ja Skin Smoothing Cream hoitovoiteen yöksi ja päiväksi. 
Tämä paketti on myös hyvä kokeilupakkaus, ellei ole vielä tutustunut Dermalogicaan. Tuotteet riittäävät 2-3 viikkoa ja jo siinä ajassa iholle tulee näkyvä muutos. 





❤️ Muista myös osallistua Joulukalenterin arvontoihin seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan nyt joulukalenterin aikaan kaksi kertaa viikossa!

Tänään 15.12. arvonnassa voitti ”Anonyymi”, joka oli kommentoinut blogissa 11.12. Voittajalle on laitettu sähköpostia. Paljon onnea!



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

  1. Anonyymi08:10

    Kyllä ihonpuhdistus on tarpeen kaikille iästä riippumatta ja näin ihovoiteet imeytyy paremmin hoidettuun ihoon.

    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:27

    Talvella kyllä huomaa ihon kuivumisen. vivica.aurora@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15:55

    Todella laadukkailta vaikuttavat jokainen stti jotka esittelit.

    VastaaPoista