tiistai 19. joulukuuta 2023

Heleys ja hohde

Silloin, kun minun ikäluokkani opetteli käyttämään meikkituotteita eli 1970-80-luvuilla, ihon piti olla mattapintainen ja täysin kiiltämätön. Nykyisin tilanne on päinvastainen ja ihon luonnollinen kiilto saa rauhassa näkyä. 


Osallistu Joulukalenterin arvontoihin kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa.


Iäkäskin iho voi olla heleä

Moni voi ajatella, että heleys kuuluu vain parikymppisille, mutta se ei pidä paikkaansa. Hyvin hoidettu iho voi näyttää heleän raikkaalta lopun ikää. Tietysti heleyttä saa purkistakin, mutta se ei näytä hyvältä, ellei iho oikeasti ole hyvässä kunnossa.
Sen verran kannattaa kaikkien seurata muotia, että puoli vuosisataa sitten opittu meikki-look unohdetaan ja siirrytään kevyempiin meikkivoiteisiin ja luonnollisempaan tulokseen. Onneksi markkinoilta on poistunut kaikista pahimmat meikkivoidetökötit, jotka tekivät kasvoista elottoman naamion. 
Hoitolani myydyin värillinen tuote on Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€) joka on meikinpohjustustuote, mutta sitä voi käyttää myös meikkivoiteena. SkinPerfect Primer sisältää kaikki hyvät puolet, mitä värillisessä tuotteessa voi olla. Se on helppo levittää, eikä siitä jää mitään rajoja tai epätasaisia läiskiä. Sen peittävyys riittää tasoittamaan ihon väriä ja poistamaan kirjavuutta kasvoilta. Samalla se poistaa harmautta sekä kalpeutta ja saa ihon näyttämään terveen heleältä.
Tämän värin lisäksi SkinPerfect Primer SK30 sisältää hyvän aurinkosuojan ja suojan sadetta, tuulta ja kuivaa sisäilmaa vastaan. Se on erinomainen hoitava tuote näin talvellakin, koska se sitoo ihon omaa kosteutta ja pitää ihon joustavana.
Toinen Dermalogican heleyttävä tuote on viime kesän uutuus Porescreen SK40 (62€), joka on loistotuote niille, jotka suuntaavat etelään. Porescreen SK40 suojakerroin riittää Kanarian aurinkoon ja se on samalla aurinkovoide sekä päivävoide. Ne asiakkaat, jotka löysivät voiteen jo viime syksynä, ovat tosi tyytyväisiä sen monipuoliseen vaikutukseen. Porescreen SK40 supistaa huokosia ja sisältää häivähdyksen väriä, joka tekee ihosta siistin ja tasaisen.


Kuorinta tasoittaa ihon väriä

Ikääntyneen iho on helposti epätasainen väriltään ja pinta on samean harmaa. Tämä kertoo kuorinnan puutteesta ja kaikki ihotyypit tarvitsevat hellävaraista kuorintaa. Mitä enemmän tulee ikää, sitä helpommin ihon pintaan kertyy harmaa hilseilykerros. Iän myötä ihon elävän solukon kerros vähenee, eikä se työnnä enää edeltään pois hilseilevää kuollutta solukkoa. Siksi tarvitaan kuorinta-aine, joka poistaa tätä harmaata hilseilykerrosta.
Dermalogican Daily Milkfoliant (68€) on ainutlaatuinen kuorintatuote, joka samalla myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Daily Milkfoliantin hellävaraisuuteen voi luottaa herkinkin atooppinen iho. Tästä kuorinnasta jää selvästi pehmeä ja hoidettu tunne iholle ja kuitenkin hilseilykerros poistuu. 
Kuorinta on tärkeä hoitotuote pitämään iho heleänä ja sileänä. iS Clinicalin Cleansing Complex Polish (63€) on myös nopea kuorintatuote, mikä kirkastaa ihon värin hetkessä ja myös silottaa. Oma ihoni ei ole erityisen herkkä, vaikka kuiva onkin, ja itse pidän tästä iS Clinicalin Cleansing Complex Polish -kuorintageelistä, koska se on niin nopea käyttää. 
Suosittelen kaikille yli nelikymppisille ihotyypin mukaisen kuorintatuotteen vähintään 2-4 kertaa viikossa. Itselläni olisi takuulla paksu hilsekerros jo muutamassa päivässä, ellen kuorisi ihoani säännöllisesti.






❤️ Muista myös osallistua Joulukalenterin arvontoihin seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan nyt joulukalenterin aikaan kaksi kertaa viikossa!



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

7 kommenttia:

  1. Anonyymi08:46

    Cleansing complex polish huippu tuote ja käytössä säännöllisesti. Skin perfect primerin kanssa en muuta meikkituotetta tarvitse. Mukana arvonnassa hanninmj@outlook.com

    VastaaPoista
  2. Anonyymi08:52

    Minulla on paksu iho kasvoissa ja aivan pakko kuoria kaksi kertaa viikossa, rasvainen ja hyvä iho muuten.

    aiholapp at lainet.fi

    VastaaPoista
  3. Anonyymi09:25

    Aika harvoin tulee kuorintoja käytettyä.
    Pirjo S
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  4. Anonyymi09:31

    Kuinkas sattuikaan tämä kirjoituksesi juuri nyt, niin voin tuoreeltaan kertoa saamastani kommentista viikonlopun kutsuilla.

    22-vuotias nuorukainen sanoi minulle, että ihonihan suorastaan hehkuu. MInä en ole hänen ikätoverinsa, vaan yli 40 vuotta vanhempi. Kiitin ja kerroin, että se on Inkeri Valtosen tuotteiden ansiota.
    Hän sanoi, että hän kokee ihonsa ongelmalliseksi ja liian kuivaksi näin talvella. Minua tuo ongelma ei vaivaa, koska ihoni on paksu ja minulla on parhaat tuotteet. Lupasin laittaa ehdotuksen hänelle sopivista tuottteista.

    Piti oikein peilistä moneen kertaan päivän aikana tarkistaa, että kyllä, ihoni hehkui. Olin yöksi laittanut iS Clinicalin Peel Active -laput, jotka kiinteyttävät ja kaunistavat ihon. Seerumina iS Clinicalin Youth Serum, kosteutusvoiteena minulle erittäin sopiva Dermalogican C-vitamin Gel Moisturizer, Skin Perfect Primer, jokin ohuen meikkivoiteen jämä ja puuterimainen sekä nestemäinen poskipuna.

    Loppuvuodesta olen myös käyttänyt iS Clinicalin Retinol + Emulsionia.

    Eli kyllä, iho voi hehkua missä iässä tahansa.

    Leena

    VastaaPoista
  5. Muistan joskus 2008-2009 kun piti olla meikattu iho,kuvissa näkyy luonnoton meikkinaama :D nykyään tykkään juurikin että iho saa hehkua ja olla luonnollisen kuulas. Itsellä liiallinen meikki iholla tukkii ihoa ja lopputuloksesta tulee jotenkin tunkkainen,panostan nykyään primereihin meikkivoiteen sijasta :)
    ninajokelainen85@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Anonyymi17:54

    Skin perfect primeriä taas tilattu uusi tuubi. On yksi suosikkini Dermalogican tuotteista. Se pääseekin mukaan joulun lomamatkalle etelän lämpöön.
    Paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Kyllä tulee kuorintaa käytettyä säännöllisesti salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista