sunnuntai 10. joulukuuta 2023

Joululahjapakkauksia itselle ja muille

Dermalogicalle ja iS Clinicalille on tullut kivoja ja edullisia tuotepakkauksia, joita kannattaa ostaa itselle ja läheisille joululahjaksi. Pari päivää sitten sain myyntiin iS Clinicalin Illuminating Eyes Collectionin (149€), joka on todella tehokas tuotepaketti silmänympäryksen hoitoon.


Osallistu Joulukalenterin arvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa.


Illuminating Eyes Collection

Tämä iS Clinicalin uusin tuotepaketti Illuminating Eyes Collection sisältää normaalikokoisen Youth Eye Complex (125€) silmänympärysvoiteen ja Cleansing Complex (55€) puhdistusgeelin. Jo nämä maksavat erikseen ostettuna 180€ eli säästö on 31€ ja tuotteet on pakattu käytännöllisen kokoiseen siniseen meikkipussiin ja mukana on näyte C Eye Serumista. Nämä meikkipussithan ovat aina erittäin hyvälaatuisia ja itselläni on käytössä iS Clinicalin meikkipussi, joka on lähes kymmenen vuotta vanha. 
Youth Eye Complex on hoitolani suosituin silmänympärysvoide ja se nousi suuren yleisön tietoisuuteen muutama vuosi sitten, kun moni arvostettu kauneusbloggari valitsi sen vuoden parhaaksi silmänympärysvoiteeksi. 
Se onkin varsinainen tehotuote silmän ympärille, koska siinä on useampi vaikutus. Youth Eye Complex silottaa ryppyjä, poistaa turvotusta, vähentää tummuutta ja kosteuttaa kuivaa ja ohutta silmänympärysihoa. Youth Eye Complex on myös tarpeeksi voidemainen tähän pakkaskauteen ja se suojaa ihoa kyynelnesteeltä ja kuivattavalta tuulelta ja pakkaselta.
Pakkauksessa mukana oleva Cleansing Complex on kaikkien tuttu ja se on hoitolani eniten myyty puhdistustuote. Cleansing Complex on koko perheelle sopiva puhdistustuote.
Tämä Illuminating Eye Collection on sopiva kaikille yli kolmekymppisille. Youth Eye Complex sopii kolmekymppisille ensimmäiseksi tehovoiteeksi silmien ympärille, koska sillä on runsaasti rypistymistä ennaltaehkäiseviä vaikutuksia.


Dermalogican tuotepakkaukset

Kannattaa käydä katsomassa näitä pakkauksia verkkokaupan Tuotepakkaukset osiossa. Näissä useamman tuotteen yhdistelmissä on reilu hintaetu ja jos tarvitset itsellesi jonkun tuotteen, kannattaa tarkistaa olisiko järkevämpää ostaakin joku tuotepakkaus. 
Hoitolassa asioiville kerron kyllä, jos olisi taloudellisempaa ottaa tällainen pakkaus. Nämä tuotepaketit ovat tulleet joulumyyntiin, enkä tiedä miten kauan niitä saa, joten kannattaa olla nopea. 
Hyvä esimerkki lahjaksikin sopivasta pakkauksesta on Supple Skin Kit (98€). Pakkauksessa on normaalikokoinen Circular Hydration Serum (30ml 66€) ja Skin Smoothing Cream (50ml 48€), joiden yhteishinta on 114€ eli alennus on 16€. Lisäksi paketissa on lasipallot, joilla voi hieroa ihoa voidetta imeyttäessä. Tämähän on nyt hyvin muodikasta käyttää jotain apuvälinettä ja tehdä itselle kasvohierontaa hoitotuotteiden käytön yhteydessä. 
Toinen kiva jouluhjapakkaus on Hydration-on-the-go (48€), joka sisältää matkakokoiset kosteuttavat tuotteet kaikille ihotyypeille. Paketissa on Daily Milkfoliant kuorintajauhe, Circular Hydration Serum kosteusseerumi ja Skin Smoothing Cream kosteusvoide. Pakkauksen tuotteet riittävät 2-3 viikkoa käytössä ja ne ovat sopivat tuotteet esim. parin viikon etelänmatkalle. Etelään tarvitaan näiden tuotteiden lisäksi vain puhdistusaine ja aurinkosuojavoide. Erilaisia tuotepakkauksia on kymmenkunta, joten käy tutustumassa niihin.




HUOM. Tähtitarjoukset enää ma 11.12.-23 asti:

❤️ Osallistu myös Joulukalenterin arvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan nyt joulukalenterin aikaan kaksi kertaa viikossa!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

8 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita. Mukaan myös arvontaan ❄️ salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Marjo09:05

    Mukana arvonnassa. hanninmj@outlook.com

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:11

    Huippuhyviä tuotteita sekä dernalogicalla että is clinicillä! Mukana arvonnassa ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi15:30

      ❤️Paljon onnea! Olet voittanut Inkerin jouluarvonnassa. Laitan sinulle sähköpostia. Yt. Kaisa (Inkerin some-vastaava)

      Poista
  4. Anonyymi18:05

    On laadukkaita tuotteet, olen tilannut itselleni ja perheelle.

    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  5. Hyviä joululahjavinkkejä! Ja omaan käyttöön tietysti myös.
    Paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Anonyymi19:29

    Mukana arvonnassa. vivica.aurora@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mukana arvonnassa 👌 pkkirsi@gmail.com

    VastaaPoista