tiistai 26. joulukuuta 2023

Tähtitarjoukset 8.1.-24 asti


Tähtitarjoukset ja arvonta 8.1.-24 asti!

Retinoli pyyhkii pois kymmenen vuotta

Olen nähnyt asiakkaillani, miten retinoliseerumin käyttö silottaa ja tasoittaa ihoa niin, että kymmenen vuotta häipyy reilussa kuukaudessa. Tämä Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum on mieto retinolituote, jossa vaikuttaa useamman retinolijohdannaisen seos. Seerumissa on myös rauhoittavaa skvalaania ja kaurauutetta, jotka ehkäisevät ihon ärsytystä.
Retinoli uudistaa ihoa eli se nopeuttaa kuolleen solukon poistumista ja se näkyy aluksi ihon hilseilyn lisääntymisenä. Tämä hilseily ei tarkoita sitä, että iho kuivuisi, vaan nimenomaan pyritään tähän kuolleen solukon irtoamiseen hilseilynä. 
Dynamic Skin Retinol Serumin käyttö kannattaa aloittaa hitaasti varsinkin näin pakkasaikaan. Suosittelen käyttämään pari ensimmäistä viikkoa seerumia vain kolmen päivän välein. Ihon tottuessa retinoliin käyttöä voi lisätä ja noin 4-6 viikon käytön jälkeen seerumia voi käyttää joka yö. 
Dynamic Skin Retinol Serumin yhteydessä kannattaa käyttää runsaasti kosteuttavia tuotteita ja täyteläistä hoitovoidetta. Hyvä hoitovoide Dynamic Skin Retinol Serumin kanssa on Stabilizing Repair Cream (73€).


Meikki on paras pakkassuoja

Halusin laittaa tämän Youngbloodin Natural Mineral Foundation -jauhemeikin tarjoustuotteeksi, koska se on loistava suoja ilmaston rasituksia vastaan. Tämä ohut jauhe suojaa ihoa kuin kevyt kangas, eikä kylmyys, kuivuus ja lämmönvaihtelut pääse rasittamaan ihoa.
Natural Mineral Foundation on myös hyvin luonnollinen meikki, eikä kasvot näytä sen jäljiltä meikatuilta. Se sopii myös erityisen hyvin nykyiseen ”nudelookiin”, jossa pyritään mahdollisimman luonnolliseen ilmeeseen. 
Vaalealle iholle sävy Cool Beige on sopiva ja se myös neutralisoi ihon punoituksia. Tämä sävy on hyvä myös couperosa-iholle ja ruusufinniin. Sävy Honey istuu lähes kaikkiin ihonsävyihin ja se onkin myydyin näistä meikkisävyistä. Ellet ole ennen käyttänyt Natural Mineral Foundation -meikkiä kannattaa aloittaa kokeilu sävystä Honey. Tämä meikki liukenee hyvin myös puhdistustuotteisiin, eikä jää tukkimaan huokosia.




⭐️ Muista osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 8.1.-24 asti.

Tänään 26.12. arvonnan voitti Salli M, joka oli kommentoinut blogissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi20:40

    Mukana arvonnassa. vivica.aurora@gmail.com

    VastaaPoista