keskiviikko 20. joulukuuta 2023

Käytä retinolia rauhallisesti

Asiakkaat ovat jo aika pitkään käyttäneet retinolituotteita ja olen saanut niistä paljon uutta palautetta. Jokainen palaute on ollut myönteinen, mutta käyttövaiheet ovat olleet hyvin yksilöllisiä ja vaikutukset tulleet eri tahtiin eri ihotyypeillä.


Osallistu Joulukalenterin arvontoihin kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa.


Hiljaa hyvä tulee

Syksyllä tuli myyntiin iS Clinicalille kaksi eri retinolivalmistetta Retinol+ Emulsion 0.3 (135€) ja Retinol+ Emulsion 1.0 (165€). Käytännössä olen myynyt lähes pelkästään tätä miedompaa Retinol+ Emulsion 0.3 voidetta, koska tuota vahvempaa käytetään vasta, kun iho on pitkään tottunut retinoliin. 
Retinoli+ Emulsion 0.3 on jo hyvin tehokas retinolivoide ja sitä pitää käyttää ohjeen mukaan. Itse olen aina vauhdikkaasti toimiva ja aluksi sain kyllä ihoni pahasti hilseilemään, kun en noudattanut ohjeita. 
Dermalogican Dynamic Skin Retinol Serum (98€) on vielä miedompi kuin iS Clinicalin Retinol+ Emulsion 0.3, mutta senkin kanssa pitää edetä hitaasti. 
Ohuelle ja kuivalle iholle sopiva käyttötahti näin talviaikaan on 3-5 päivän välein. Tiedän, että tämä voi kuulostaa turhan hitaalta, mutta vakuutan tuloksia tulevan hitaallakin tahdilla. Retinol+ Emulsion 0.3 käytetään yövoiteen tai seerumin tavoin. Se on tuotteena täyteläisempi kuin seerumit yleensä ja se tuntuu ihan riittävältä yksinäänkin käytettynä. Itse kyllä lisään sen päälle vielä Sheald Recovery Balmin (89€), kun olen antanut retinolituotteen ensin kunnolla imeytyä. 
Tämä Retinol+ Emulsion 0.3 käytännössä korvaa yövoiteen 3-5 päivän välein. Tällä tavoin totutetaan ihoa retinolin vaikutuksiin ja noin 3-4 viikon käytön jälkeen lisätään käyttöä esimerkiksi 2-3 päivän väleihin. 


Jokaisen iho on yksilö

Senkin olen oppinut, että jokaisen ihmisen iho reagoi omaan tahtiinsa retinolin vaikutuksiin. Omalla ihollani uudistuminen eli hilseily näkyi heti seuraavana aamuna. En totellut ohjeita ja käytinkin Retinol+ Emulsion 0.3 voidetta 4-5 yötä peräkkäin syksyllä, kun sain sen ensimmäiseen kokeiluun ja olinkin sitten hilseläiskillä useamman päivän. Ei siis kannata tehdä vastoin ohjeita.
Ohjeiden mukaan käytettäessä Retinol+ Emulsion tekee jo kolmen viikon käytössä ihosta todella sileän, kuulaan ja tasaisen värisen. Muutos on aivan näkyvä ja se tulee hyvin helposti. Muuta ei tarvita kuin vaihtaa yöhoitotuote Retinol+ Emulsioniin muutaman kerran viikossa ja huolehtia muina päivinä riittävästä kosteutuksesta ja suojasta. 
Erityisen hyvä vaikutus tulee, jos retinolituote yhdistetään Dermatude-kasvohoitoon (177€ ja neljän hoitokerran sarja 620€) siten, että retinolituotetta aloitetaan käyttämään noin viikon kuluttua hoidosta. Korostan, että nämä käyttöohjeet koskevat vain Dermalogican ja iS Clinicalin hoitotuotteita. Markkinoilla on näet myös kosmetiikkaa, joka saattaa aiheuttaa ihovaurioita. 
Itse pidän näitä korkealaatuisia retinolituotteita todella suurena ja tärkeänä askeleena kosmetiikan kehityksessä. Nyt on löytynyt vaikutusaine, joka näkyvästi poistaa ihon vanhenemisen merkkejä ja tekee ihosta sileämmän ja kuulaamman.





❤️ Muista myös osallistua Joulukalenterin arvontoihin seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan nyt joulukalenterin aikaan kaksi kertaa viikossa! Huom. viimeiseen arvontaan voit osallistua torstaihin 21.12.-23 asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

10 kommenttia:

  1. Anonyymi09:25

    Nuo ovat huipputuotteita. Itselläni ei ole ilmaantunut minkäänlaista hilseilyä eikä muutakaan ongelmaa. Yöksi kun laittaa, aamulla näyttää kuin valot olisivat päällä iholla. Eli selvästi kirkastava vaikutus.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Anonyymi15:01

    En tiedä onko siitä hyötyä, että keväästä syksyyn voin käyttää retinolia, talvella iho on liian kuiva siihen.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15:43

    Mukana🤗
    marikajachevy@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Anonyymi17:51

    Minulla on niin paksu iho, että ei hilseile koskaan ja rasvainen.

    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  5. Anonyymi19:06

    Mukana :) vivica.aurora@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Tiia20:18

    Uskaltaako retinolia kokeilla couperoottiselle iholle? ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Anonyymi20:43

    Mukana ja hyvää joulua!
    Pirjo S
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mukaan myös arvontaan ja epäilen uskaltaako käyttää noita voimakkaita tuotteita kun iho on aika herkkä. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Anonyymi16:16

    Täällä myös yksi, ketä kiinnostaisi kokeilla, mutta jännittää uskaltaako varsinkaan näin talviaikaan noita kokeilla.
    jaana_91@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Anonyymi17:09

    Hyvältä kuulostaa voisi ehkä kokeillakin. lahipuhtautta@gmail.com

    VastaaPoista