lauantai 30. joulukuuta 2023

Kaikenikäiset tarvitsevat seerumia

Minulta aika usein kysytään, mikä on sopiva ikä aloittaa seerumin käyttö. Lyhyt vastaus on, ettei seerumeilla ole ikärajaa, koska seerumeja on niin monenlaisia. Kaikki seerumit ei ole tarkoitettu ryppyihin.


Seerumi on tärkeä osa tuloksellista ihonhoitoa kaikenikäisillä.


Seerumi on tehoaine iho-ongelmaan

Seerumit ovat syvälle imeytyviä tehoaineita, jotka on tarkoitettu poistamaan, hoitamaan tai ennaltaehkäisemään tiettyä ongelmaa. Usein nuorella iholla eli parikymppisillä on tarve rauhoittaa talineritystä ja puhdistaa huokosia. iS Clinicalin Active Serum (102€-170€) on ihoa uudistava ja se poistaa talitulppia sekä nopeuttaa tulehdusten parantumista.
Kuitenkin tämä sama seerumi eli Active Serum toimii hyvin ikääntyneelläkin, koska sen uudistava vaikutus myös silottaa ihoa ja hidastaa rypistymistä. 
Myös kosteuttavat seerumit sopivat kaikenikäisille ja tähän vuodenaikaan sellainen olisi välttämätön aivan jokaiselle. Esimerkiksi Dermalogican Circular Hydration Serum (66€) sitoo ihon omaa kosteutta niin, ettei se haihdu kuivaan sisäilmaan. Samalla se lisää uusien solujen syntymistä ja ihosta tulee heleämpi ja pehmeämpi. 
Myös C-vitamiini on seerumien vaikutusaine, joka sopii kaikenikäisille. Dermalogican BioLumin-C Serum (98€-148€) on hyvin suosittu seerumi myös hoitolani nuoremmilla asiakkailla. C-vitamiini heleyttää ja tasoittaa ihonväriä ja se korjaa uv-säteilyn aiheuttamia ihovaurioita. Tästä C-vitamiiniseerumista on vielä saatavilla muutama tarjouspakkaus, jossa on normaalikokoinen BioLumin-C seerumi (30 ml), matkakokoinen BioLumin-C Eye Serum silmänympärysseerumi sekä matkakokoinen BioLumin-C Gel Moisturizer. Huom. Pakkaus maksaa saman verran kuin seerumi yksinään!


Retinoli sopii kaikenikäisille

Tähtitarjouksessa oleva Dermalogican Dynamic Skin  Retinol Serum NYT 85€ (98€) on todella tehokas hoitotuote kaikenikäisille. Retinoli on vienyt kosmetiikan vaikuttavuuden taas yhden askeleen tehokkaampaan suuntaan. Vielä 90-luvulla en olisi edes osannut uneksia hoitotuotteesta, joka pystyisi vaikuttamaan ihoon näin selvästi.
Dynamic Skin Retinol Serum tasoittaa myös aknearpia tehokkaasti. Parantumisvaiheessa olevalle rasvoittuvalle iholle, jonka tulehdus alkaa jo laantua, Dynamic Skin Retinol Serum on erittäin hyvä apu nopeuttamaan ihon parantumista. Se myös vähentää arpeutumista ja tasoittaa jo syntyneitä arpia. 
Olen nähnyt tosi hyviä tuloksia yli viisikymppisilläkin, joilla on nuoruuden aknen takia arpia. Voisi ajatella, ettei näin vanhat arvet enää muutu miksikään, mutta kyllä retinolin avulla on mahdollista hoitaa niitäkin.
Se on vaan muistettava, että retinolituotteita pitää käyttää ohjeiden mukaan ja aloittaa käyttö rauhallisesti. Muistutan myös, että retinolin vaikutus toimii vasta parantumisvaiheessa olevaan akneihoon. Akuutissa tulehdusvaiheessa olevaan akneen ei ole järkevää käyttää retinolituotteita. 




⭐️ Muista myös osallistua Tähtiarvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 8.1.-24 asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi00:08

    Seerumia käytän päivittäin. Talvella huomaa ihoni tarvitsee enemmän kuin muuten. Lahipuhtautta@gmail.com

    VastaaPoista