tiistai 12. joulukuuta 2023

Tähtitarjoukset 25.12. asti


Osallistu Joulukalenterin arvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa.

Seerumilla nuorekkuutta kasvoille

iS Clinicalin Youth Serumista on tullut syksyn aikana todella suosittu ja siihen on varmaankin useampi syy. Ensinnäkin se on huippuhyvä tuote, joka sopii kaikille yli kolmekymppisille. Toiseksi siitä on viime kuukausina kirjoitettu monissa kauneusblogeissa ja naistenlehdissäkin. 
Itselleni se on aina ollut iS Clinicalin paras seerumi, jonka kiinteyttävä ja heleyttävä vaikutus vakuutti minut heti ensikohtaamisella. Kiinteyttävät hoitotuotteet jättävät kuivalle iholle usein kireän pinnan, mutta Youth Serumin runsas kosteus auttaa, ettei kireyttä synny. 
Varmaankin vielä yksi syy Youth Serumin suosion nousuun on se, että sillä saa todella hyviä tuloksia suositun iS Clinicalin Retinol+ Emulsion 0.3 (135€) retinoliseerumin kanssa. 
Youth Serum on myös erinomainen kosteuttaja ja ihon vahvistaja näin pakkasaikana, kun iho helposti kuivuu, hilseilee ja ohentuu. Youth Serum on myös siitä ainutlaatuinen, että sitä voi kevyesti taputella silmien ympärille ja vasta sen päälle laitetaan silmänympärysvoide. 
Huomioikaa, että Youth Serumin pullo on 30ml ja joka ilta käytettynä se riittää jopa kolme kuukautta eli yli pahimman talvikauden. Seerumia voi käyttää myös aamulla sekä illalla, mutta kovalla pakkasella (yli 15 astetta) sen pitää aamuisin imeytyä ainakin puoli tuntia ennen ulos menoa. 


Nämä suosikkituotteet ovat Tähtitarjouksessa 25.12. asti.


Multivitamiininaamio

Multivitamin Power Recovery Masque eli ”ambulanssi tuubissa” on varmasti tuttu lähes kaikille. Se on naamio, joka pelastaa tilanteen lähes kaikissa iho-ongelmissa. Multivitamiininaamio on ollut myynnissä lähes parikymmentä vuotta ja asiakkaat tuntevat hyvin sen tehokkaan vaikutuksen.
Suosittelen, että jokainen käyttäisi sitä näin talvella 2-3 kertaa viikossa ja antaa sen vaikuttaa yön ylitse. Esimerkiksi saunan jälkeen ja varsinkin kuorinnan jälkeen se imeytyy hyvin ja vaikuttaa lämpimällä iholla entistä tehokkaammin.
Pakkaskauden kuivattama iho silottuu, pehmenee ja ihon kiristys vähenee säännöllisen multivitamiininaamion käytön myötä. Varsinkin atooppinen iho ja herkkä punoitteleva couperosa-iho hyötyvät erityisen paljon multivitamiininaamiosta. Atooppisella iholla sitä voi käyttää vaikka joka toinen yö yövoiteen asemesta, niin kuivat läiskät vähenevät.
Ongelmallisille käsille multivitamiininaamio on myös pelastus. Hiero käsiin paksu kerros naamiota ja laita puuvillahanskat tai jotkut tumput, jottei naamio levity vuodevaatteisiin. Anna naamion vaikuttaa yön ylitse. Tämä hoito rauhoittaa kuivuudesta johtuvia ihottumia ja rohtuneita käsiä. 

Multivitamin Power Recovery Masque on myös hyvä joululahja, koska se sopii kenelle tahansa!




❤️ Osallistu Joulukalenterin arvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan nyt joulukalenterin aikaan kaksi kertaa viikossa!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

5 kommenttia:

  1. Atoopikkona voin todeta, että nyt on mieluisat tähtitarjoustuotteet. Naamio on itsellä käytössä ympäri vuoden, talvella vaan lisään käyttökertoja viikossa. Seerumia oon testannut aiemmin vain testerien muodossa, mutta ehkä nyt pitäisi tilata ihan kokonainen pullo.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10:20

    Mukaan arvontaan.
    Pirjo S pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11:09

    iS Clinicalin Youth Serum on kyllä aivan älyttömän ihana seerumi, joka liukuu iholle hyvin miellyttävästi. Meikin pohjanakin se toimii erittäin hyvin kullekin sopivan voiteen kanssa.

    Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque on myös ihan luottotuotteita. Kun käsidesin kuivattamat kämmenselät pitää saada (edustus)kuntoon, nopea kuorinta, naamio ja puuvillakäsineet.

    Leena

    VastaaPoista
  4. Tiia20:49

    Dermalogican multivitamiini naamio on aivan huippu tuote. Se todellakin tekee ihmeitä ja saa näkyvät tulokset aikaan heti ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Anonyymi17:51

    Multivitamin Power Recovery Masque on minulle tuttu, lapsenlapseni sanoi, että mummi tuoksut hyvälle, jotenkin tutulle kun hän oli yökylässä ja nukuimme vierekkäin. Hänen äitinsäkin käyttää samaa kasvonaamiota.
    aiholapp lailanet.fi

    VastaaPoista