tiistai 5. joulukuuta 2023

Pakkanen kuivattaa ihon rusinaksi

Nyt näyttää siltä, että on tulossa hankala talvi ihonhoidon kannalta, koska pakkanen on Etelä-Suomessakin aikamoinen ja sitä on luvattu vielä pitkälle eteenpäin. Näillä säillä alkaa kärsimään jo muutkin kuin atoopikot.


Osallistu Joulukalenterin arvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa, Facebookissa ja/tai Instagramissa.


Pakkasajan hoitotuotteet

Minulla on myynnissä kolme hoitovoidetta, joita erityisesti suosittelen tähän talvisäähän. Ne ovat iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (89€), Dermalogican uusin Stabilizing Repair Cream (73€) ja Super Rich Repair (50ml 98€ ja 100ml 149€). Kaikki kolme voidetta sopivat yö- ja päivävoiteena. 
Näillä voiteilla on jonkin verran eroja, joten kannattaa harkita, mikä olisi itselle paras. iS Clinicalin Sheald Recovery Balm sopii kaikenikäisille ja se elvyttää ihon toimintoja ja korjaa esimerkiksi arpia. Se on keskitäyteläinen voide, joka imeytyy hyvin ja käy myös meikin alle. Ohuella vanhenevalla iholla se on ihoa vahvistava ja silottava. Alle nelikymppiselle rasvaiselle iholle en sitä suosittele, mutta nuorelle kuivalle iholle se kyllä käy.
Dermalogican Stabilizing Repair Cream sopii kaikenikäisille ja on tehty suojaamaan ihoa ulkoisilta haitoilta. Se vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja toimii ”talvitakkina” iholle. Herkistyneelle punoittavalle iholle Stabilizing Repair Cream on erinomainen hoitotuote, joka nopeasti rauhoittaa ihoärsytykset ja punoituksen. Atoopikoille tämä voide on aivan ehdoton ja se nopeuttaa kuivien läiskien parantumista ja ehkäisee niiden syntymistä. Näin talvella suosittelen lähes kaikille Stabilizing Repair Creamia, koska se suojaa ihoa niin hyvin. Meikinalusvoiteeksikin se käy oikein hyvin. Ainoastaan helposti rasvoittuvalle iholle Stabilizing Repair Cream on liian täyteläinen.
Super Rich Repair on ollut toistakymmentä vuotta talviajan suosikkivoide kaikille yli kolmekymppisille. Super Rich Repair on elvyttävä ja kiinteyttävä, enkä suosittele sitä alle kolmekymppisille. Tässä voiteessa on todella paljon kiinteyttäviä ja silottavia vaikutusaineita ja se onkin Dermalogican paras ”ryppyvoide”. Se on myös sen verran täyteläinen, että se suojaa ihoa hyvin.


Seerumit käyttöön!

Nyt iho tarvitsee kaiken mahdollisen avun, mitä sille voi antaa ja suosittelen ehdottomasti seerumia hoitovoiteen alle. iS Clinicalin Youth Serum (30ml 183€) on tehokas kosteuttaja ja kiinteyttäjä. Kaikki ihot tarvitsevat talvella suojaavuuden lisäksi myös kosteutta. Youth Serumin runsas kosteus tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän. Youth Serumia en suosittele alle kolmekymppisille, koska se on niin tehokkaasti elvyttävä. Huomioi myös, että Youth Serum pullo on 30ml ja se riittää noin 6-8 viikkoa käytössä eli se ei ole sen kalliimpi kuin muutkaan seerumit.
Dermalogican Smart Response Serum (30ml 148€) eli älyseerumi on ihan huipputuote kaikille yli kolmekymppisille. Seerumissa on neljä tehokasta vaikutusta ja siksi sitä kutsutaankin älyseerumiksi. Smart Response Serum kiinteyttää, kosteuttaa, rauhoittaa ärtynyttä ihoa sekä kirkastaa ihon väriä. Tämä seerumi on täyteläinen ja sekin lisää ihon suojaa. Erinomainen yhdistelmä aamulla on Smart Response Serum ja sen päälle Stabilizing Repair Cream. Näiden päälle kun vielä tekee meikin ja laittaa ensin SkinPerfect Primer SK30 (58€) meikinpohjustusvoiteen ja sitten YB:n jauhemaisen Natural Mineral Foundation (65€) meikkivoiteen, niin ihon suojaus on takuulla kunnossa.



Tähtitarjoukset 11.12.-23 asti:

❤️ Osallistu myös Joulukalenterin arvontoihin kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan ja arvonta suoritetaan nyt joulukalenterin aikaan kaksi kertaa viikossa!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

5 kommenttia:

  1. Anonyymi10:36

    Mukaan arvontaan!
    Pirjo S
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13:23

    Nyt on pakko käyttää ihovoiteita ja huulivoidetta, Dermalogican on minulle tuttu. Osallistun arvontaan.
    -Piipputalolainen-
    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  3. Anonyymi15:22

    Hyvät rasvat ja seerumit tarpeen kun atooppinen iho & talvi.
    Mukaan arvontaan.
    nelliina at yahoo.com

    VastaaPoista
  4. Anonyymi16:58

    Miten isclinical body serum eroaa kasvoseerumeista?

    VastaaPoista
  5. Koko perhe atoopikoita, joten hyvälle rasvalle aina tarvetta, mukaan arvontaan.
    satu.valenius@hotmail.com

    VastaaPoista