sunnuntai 4. helmikuuta 2024

Älä säästele kotihoitotuotteissa

Yleensä kehotan käyttämään kotihoitotuotteita säästeliäästi niin, ettei mitään tuubinloppuja jää käyttämättä. Muistutan nyt kuitenkin, että hoitotuotteita pitää käyttää kuitenkin riittävästi, niin iho saa niistä kaiken tarkoitetun hyödyn.


Jos seerumia ei käytä joka päivä, arvokas tuote menee täysin hukkaan.


Seerumia käytetään joka päivä

Aika usein kuulen, että asiakas on ostanut arvokkaan hoitotuotteen, eikä sitten raaskikaan käyttää sitä kuin silloin tällöin. Valitettavasti näin koko hoitotuote menee ihan hukkaan. Nimenomaan seerumi on hoitotuote, joka on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön aivan kuin antibioottikuuri. Jos lääkäri määrää antibioottikuurin vaikka keuhkokuumeeseen ja sitä otetaan pari kertaa viikossa, hoito on täysin hyödytön. Antibioottia pitää ottaa joka päivä, jotta sitä on riittävästi elimistössä taistelemaan tulehduksia vastaan.
Sama systeemi toimii seerumin käytössä. Sitä pitää lisätä päivittäin, jotta ihosolukko saa vaikutusaineet kunnolla käyttöön. Suorastaan kauhistun, kun asiakkaat kertovat, että käyttävät seerumia esimerkiksi vain saunan jälkeen. Silloin arvokkaasta tuotteesta tulee korkeintaan 10% hyöty ja yhtä hyvin voisi jättää tuotteen ostamatta. 
Tarkoitus on aina, että tuo yksi pullollinen seerumia käytetään päivittäin pullo loppuun. Yleensä seerumipullot riittävät käytössä 4-8 viikkoa riippuen siitä, käytetäänkö niitä aamulla sekä illalla vai pelkästään iltaisin. 
Tehokkainta ihonhoitoa on, jos käytetään aina sekä aamulla että illalla ensin seerumi puhtaalle iholle ja sen päälle voide.


Ensin seerumi ja sen päälle hoitovoide

Ilman hoitovoidetta seerumia ei kannata käyttää ainakaan näin vaativassa Suomen talvisäässä. Seerumi on kosmetiikan tehokkain ja eniten vaikutusaineita sisältävä tuote. Se levitetään ensimmäisenä puhtaalle iholle ja muistakaa käyttää sitä myös kaulalle. Silmänympäryksille seerumia ei laiteta, ellei sitä ole erikseen mainittu sopivaksi ohuelle silmän alueen iholle. 
Seerumi imeytyy erilailla kuin voiteet ja se ohittaa ihon päälimmäiset kerrokset ja vaikuttaa syvemmissä kerroksissa, missä ihosolut syntyvät. Seerumista ei jää mitään suojaa ihon pintakerrokseen ja siksi sen päälle pitää aina laittaa voide. Jos pitää valita, ostetaanko seerumi vai voide, ellei halua ostaa kumpaakin, niin voide on tärkeämpi hankinta. Seerumia ei kannata käyttää yksinään, koska sitten iholta jää puuttumaan tärkeä suoja. 
Hoitovoiteen tarkoitus on imeytyä päälimmäisiin ihokerroksiin ja suojata ihoa ulkoisilta rasituksilta esimerkiksi pakkaselta, sateelta ja kuivalta sisäilmalta. Hoitovoide on myös tärkeä ihon kosteuttaja ja hyvässä hoitovoiteessa on paljon vaikutusaineita, jotka silottavat ryppyjä ja sitovat ihon omaa kosteutta.




Tärkeä tiedote: Telian ongelmien vuoksi tekstiviestit eivät ole tulleet perille vähään aikaan. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla info(a)kauneushoitolainkeri.fi


Tähtitarjoukset 5.2. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.1.-5.2.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti