lauantai 17. helmikuuta 2024

Pimeän kaupan-ALE jatkuu verkkokaupassa!

Kiitos kaikille kävijöille, jotka poikkesitte tuoteostoksille eilen, kun Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry:n järjestämä Pimeän kaupan ilta varsinaisesti oli. -20% ALE jatkuu vielä verkkokaupassa koko viikonlopun 16.-18.2. koodilla PK24. Jos haluat hakea tuotteet hoitolasta, laita viestiä, mitä tuotteita haluat ostaa ja milloin pääset ne noutamaan.


Pimeän kaupan ALE -20% verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla PK24


Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi tuotepaketin, jossa on Dermalogican pikkukoot Glycolic Cleanser -puhdistusgeelistä, BioLumin-C Gel Moisturizer -kosteusvoiteesta ja Smart Response Serum -älyseerumista. Pakkauksen arvo on 37€.  

Alennus ei koske Dermalogican kolmea uutuustuotetta Pro-Collagen Banking SerumiaStabilizing Repair Creamia ja Liquid Peelfoliantiaeikä uusia Yumi Make-up -meikkejä. 


Nyt kaikki tarvitsevat kosteutta!

Viimeistään eilen kävi selväksi, miten suuri tarve asiakkailla on kosteuttaviin hoitotuotteisiin. Tosin olen jo monta viikkoa huomannut, miten huutavan kuiva iho uusilla asiakkailla on tämän pitkän pakkaskauden jälkeen. 
Ilokseni voin myös todeta, että vakioasiakkaani, jotka käyvät kasvohoidoissa 4-8 viikon välein eli noin 95% asiakkaistani, eivät ole yhtään kärsineet ihon kuivuudesta. Se on minulle suurin kiitos työstäni, kun näen, ettei hyvin hoidettu iho reagoi mitenkään tähän rasittavaan talvisäähän. Moni vakioasiakkaani on atoopikko tai muuten ohut- ja kuivaihoinen ja he ovat säästyneet ihon kutinalta ja kirvelyltä. 
Nyt, jos koskaan, voi erottaa hyvin hoidetun ihon hoitamattomasta. Hoidettu iho on pysynyt terveenä ja hyvinvoivana, vaikka rasitus on ollut harvinaisen suuri. 
Tässä muutama ohje heille, joiden iho on reagoinut rasittaviin olosuhteisiin ja iho kiristää, punoittaa ja hilseilee. Kuorinta on välttämätön kosteuttavien hoitotuotteiden rinnalla, jotta saadaan kuollut ihokerros pois ja hoitotuotteet imeytymään. Herkälle atoopikolle suosittelen Dermalogican Daily Milkfoliantia (68€-20%) ja ei niin herkälle iholle tehokkain on uusi Liquid Peelfoliant (68€). Multivitamin Power Recovery Masque (67€-20%) naamio on tärkeä apu niille, joiden iholla on jo atooppisen kuivia hilseileviä läiskiä. Heille suosittelen, että tätä multivitamiininaamiota käytetään kolmena yönä peräkkäin ja sen jälkeen 2-3 kertaa viikossa. Ellei ole mahdollisuutta tulla kasvohoitoon, niin tämä vitamiininaamiokuuri kotona on seuraavaksi paras vaihtoehto. 
Jo kuivunut iho tarvitsee hoitovoiteen lisäksi ehdottomasti seerumia, joka korjaa ihon kosteusvarastoa syvemmältä. Ikääntyneelle iholle suosittelen monipuolista Smart Response Serumia (148€-20%) ja nuorille alle kolmekymppisille Ultra Calming Serum Concentratea (68€-20%). 
Hoitovoiteeksi parhaat vaihtoehdot ovat Dermalogican Stabilizing Repair Cream (73€) tai iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (60g 94€-20% ja 15g 37€-20%). Tällä hetkellä Stabilizing Repair Cream on maahantuojalta loppu suuren kysynnän vuoksi, mutta sitä saadaan lisää Suomeen noin viikon kuluttua. 


Näitä kannattaa ostaa nyt!

Tässä on tuotesuosituksia, mitä nyt kannattaa ostaa, kun saa hyvän alennuksen. Seuraava ale-tapahtuma on syyskuussa 27.9. eli siihen on puoli vuotta, joten kannattaa miettiä, mitä tarvitsee selvitäkseen sinne asti. Etenkin aurinkosuojatuotteet kannattaa hankkia nyt ja ottaa jo heti käyttöönkin. Tähtitarjouksena oleva Dynamic Skin Recovery SK50 50ml NYT 69€ (norm.84€) ja 100ml NYT 108€ (norm.138€) on erinomainen päivävoide jo tähän hetkeen, koska se on niin hoitava ja sopii hyvin pakkasellakin.
iS Clinicalin Extreme Protect SK30 (95€-20%) on aivan erinomainen päivävoide kuivaihoisille ihan ympäri vuoden. Se on täyteläisen hoitava, mutta erittäin hyvin imeytyvä. Huomioikaa myös, että nämä iS Clinicalin aurinkosuojalliset voiteet ovat 100g eli tuplakokoja ja siksi edullisia käytössä. 
Suosituin iS Clinicalin aurinkosuojallinen voide on Eclipse SK50 (60€-20%) joka on huippuhyvä ja edullinen suojatuote. Sekin on tarkoitettu päivävoiteeksi eli periaatteessa sen alle ei tarvita muuta voidetta, mutta näin talvella suosittelen sen alle seerumin tai kosteusvoiteen. Eclipsea on kaksi erilaista, eli väritön ja kevyesti sävytetty beige ja tämä värillinen on niistä suositumpi. 
Toivoisin myös, että mahdollisimman moni käyttäisi puuterimaista PerfecTint Powderia SK40 (93€-20%), jota on helppo lisätä pitkin päivää. Ihon terveyden kannalta on todella tärkeää, että aurinkosuojavoidetta lisätään päivän mittaan ja näin pidetään suojakerroin kunnossa. Toinen toiveeni on, että kaikilla olisi taskussa LIProtect SK35 (28€-20%) aurinkosuojallinen huulivoide. Niitä kannattaa ostaa parikin, jotta selviää kesän ylitse. Yksi riittää päivittäin käytettynä 2-3 kuukautta riippuen siitä, miten usein sitä lisätään. 




Huom. Tähtitarjoukset ma 19.2. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.2.-19.2.24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti