sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Ihonhoitoa talvilomalle

Selvästi tuntuu siltä, että ihmiset ovat kyllästyneet Suomen talveen, kun niin moni suuntaa talvilomalla etelän aurinkoon. Kuulostaakin ihanalta päästä hetkeksi pois pakkasesta ja liukkaista keleistä, mutta ihonhoidolle matkailu tuo haasteita.


Tähtitarjouksena oleva Dynamic Skin Recovery SK50 on täydellinen tuote auringon haittavaikutuksia sekä ihon ikääntymistä vastaan.


Varo polttavaa aurinkoa! 

Auringon vaikutus iholle kesken talven on hyvin kaksipiippuinen asia. Atoopikoille ja monelle muulle ihosairaudelle aurinko on parantava ja hyvin tärkeä hoitomuoto. Muuten uv-säteily on iholle vaarallista ja aurinko on suurin syy ihosyöpään. Kaikki ihot altistuvat syövälle auringon paahteessa ja varsinkin, kun etelään lähdetään talvikalpeana.
Niidenkin, joiden ihosairaus paranee auringossa, pitää suojata iho palamiselta ja pysyä poissa suorasta auringon paisteesta. Tilastojen mukaan huulisyöpien määrä on lisääntynyt ja sekin usein saa alkunsa uv-säteilystä. Siksi toivonkin, että kaikilla olisi käytössä uv-suojallinen huulivoide eli iS Clinicalin LIProtect SK35 (28€). Se on hyvä käyttää myös lapsille, joille aurinko on kaikista vaarallisinta. Myös hiihtoreissulla tarvitaan aurinkosuojaa, koska pilvisenäkin päivänä lumesta heijastuu suuret määrät säteilyä. Kannattaa ottaa LIProtect SK35 taskuun ja lisäillä sitä pitkin matkaa.
Kasvoille erinomainen suojaava päivävoide on Tähtitarjouksena oleva Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 NYT 50ml 69€ (84€) ja 100ml 108€ (138€). Se on todella suosittu ja pidetty tuote ja sopiva kaikille ihotyypeille. 
Dynamic Skin Recovery SK50 kannattaa ottaa käyttöön jo nyt täällä Suomenkin auringossa, koska pigmenttiläiskät eivät tarvitse kuin hetken säteilyannoksen ja iho on kirjava. Hyvä tuote aurinkosuojan lisäämiseen on iS Clinicalin PerfecTint Powder SK40 (93€), joka on puuterimainen aurinkosuoja. Se on aivan ihana tuote, koska se on niin kevyt ja näkymätön. PerfecTint Powder SK40 on paras tuote aurinkosuojan lisäämiseen kesken päivän. 
Iho taputellaan kuivaksi hiestä sekä rasvasta ja puuteri levitetään siinä olevalla siveltimellä koko kasvoille. Lisäystä kannattaa tehdä 3-4 tunnin välein varsinkin helteisissä olosuhteissa.

Kuori iho ennen aurinkolomaa

Ellet muuten käytä kuorintaa säännöllisesti, niin ainakin ennen etelään lähtöä kannattaa ottaa kuorintakuuri. Talven sisälämmityskauden jälkeen iholle on kertynyt suuri määrä kuollutta solukkoa ja se näkyy ihon harmautena ja hilseilynä. 
Varsinainen tehokuuri on iS Clinicalin Active Peel System (109€), jossa vaikutusaineet pyyhitään iholle kosteilla lappusilla. Ensin puhdistetaan iho puhdistusaineella ja iholle pyyhitään hoitotiiviste ykköslapusta. Se saa vaikuttaa 2-5 minuuttia ihon herkkyydestä riippuen ja sen päälle pyyhitään kakkoslappusen hoitoaine. Kuorintasysteemiä ei pestä pois, vaan niden päälle laitetaan normaalit hoitotuotteet, mitä käyttää muulloinkin. 
Active Peel System on todella hyvä ihon silottaja ja kirkastaja ja hoitolappusia kannattaa käyttää 2-3 päivän välein. Se kannattaa muistaa, että kemialliset kuorintatuoteet herkistävät ihoa auringonvalolle, joten aurinkosuojavoiteita on syytä käyttää huolellisesti. 
Parasta olisi käydä kasvohoidossa ennen lomamatkaa ja pikapuoliin sen jälkeen, niin iho säilyttäisi kuulaan ja kirkkaan ulkonäön.




Tähtitarjoukset 19.2. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.2.-19.2.24.





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti