lauantai 24. helmikuuta 2024

Iloa uusista Yumi-meikeistä!

Olen tosi tyytyväinen, että otin uudet YUMI -sarjan meikit myyntiin ja varsinkin näin kevään koittaessa on kiva tarjota asiakkaille jotain uutta. Kiinnostavimmat tuotteet ovat nämä kolme erilaista meikkivoidetta, joista löytyy jokaiselle mieleinen laatu.


Uudet YUMI Make-up meikit valloittavat. Kannattaa kokeilla!



Meikkivoide levittyy kauniisti vain hyvin hoidetulle iholle

Se pitää muistaa, ettei mikään meikkivoide näytä hyvältä tai levity kunnolla, ellei iho ole hyvin hoidettu. Meikkivoide paljastaa ihon kuivuuden ja kasautuu kuiviin hilseilyläiskiin. Mielestäni on turha yrittääkään käyttää meikkivoidetta, jos iho ei ole hyvässä kunnossa.
Tämän hetken Tähtitarjoukset ovat parhaat kotihoitotuotteet helpottamaan meikkivoiteen levittymistä. Daily Microfoliant NYT 55€ (norm.68€) kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja se poistaa nopeasti kuolleen, hilseilevän solukon. Tämän helpon ja nopean kuorinnan voi tehdä vaikka joka aamu, niin ihon pinta on sileä ja kuulakas. 
Meikin alle pitää tietenkin laittaa myös sopiva kosteusvoide, mikä myös helpottaa meikkivoiteen levitystä. Tähtitarjouksena oleva Youngbloodin Hydra Luxe Water Crème NYT 69€ (norm.89€) on juuri sopiva kosteusvoide meikin alle ja sekin sopii kaikille ihotyypeille. 
Tiedän monia, jotka levittävät meikkivoiteen suoraan iholle ilman mitään kosteusvoidetta. Meikkivoide pääsee silloin imeytymään suoraan huokosiin ja meikin poisto on vaikeampaa. Sillä konstilla iho takuulla pysyy epätasapainossa ja finnejä pukkaa yhtenään. Hyvä nyrkkisääntö on, ettei pidä käyttää meikkiä, ellei sitä viitsi poistaa joka ilta. 
Kevyin meikki näissä Yumi Make-up -tuotteissa on Face Primer (48€), joka on meikinpohjustusaine, mutta sitä voi käyttää myös meikkivoiteena.. Face Primerissa on hyvin kevyt häivähdys sävyä ja se tasoittaa hiukan ihon pintaa. Verrattuna Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€) meikinpohjustustuotteeseen Yumin Face Primer on huomattavasti kevyempi väriltään. 
Face Primer antaa hyvän sileän pohjan varsinaiselle meikkivoiteelle ja yksinään käytettynä se sopii niille, jotka haluavat vain vähän ihon väriä tasoittavan tuotteen.

Luonnolliset meikkituotteet

Nämä Yumi Make-up tuotteet sopivat hyvin aikuisen naisen luonnolliseen arkimeikkiin. Tuotteita ja värisävyjä ei ole montaa, joten niistä on helppo löytää omansa. Laadultaan Yumi Make-up on huippuluokkaa, enkä niitä muuten olisi asiakkailleni tarjoamassakaan. 
Yumi Tinted Serum (48€) on hoitava ja hiukan peittävämpi meikkivoide. Siinä on vain yksi värisävy, joka sopeutuu jokaisen ihon väriin. Tämä sävyn läpikuultavuus takaa sen, etä iho on luonnollisen näköinen, eikä mitään rajoja tule näkyviin. 
BB Crème (35€) on näistä meikkivoiteista peittävin, mutta kuitenkin kevyt värillisen päivävoiteen tyyppinen tuote. BB Crème on mahdollista laittaa suoraan puhtaalle iholle, koska siinä on kosteusvoidepohja. Kuitenkin suosittelen näin talvella sen alle kosteusvoiteen. 
Yumi Matifying Loose Powder (49€) on aivan erinomainen henkäyksen ohut irtopuuteri. Tästä olen todella innoissani, koska vastaavaa tuotetta Youngbloodilla ei ole ollut. Irtopuuteri on väritön ja se siistii ihon pinnan ja kiinnittää meikkivoiteen paremmin. Varsinkin rasvaiselle ja sekaiholle hyvä irtopuuteri on välttämätön, jos haluaa ihon pysyvän kiiltämättömänä. Suosittelen kokeilemaan näitä uutuuksia, kun ne ovat hyvin kohtuuhintaisiakin!



⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.2.-4.3.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti: