perjantai 2. helmikuuta 2024

Pinkkiä piristystä!

Pitkästä aikaa Youngbloodille on tullut uusi sävy Mineral Créme Lipstick (33€) huulipuniin ja se on varma kevään merkki, kun uudet keväiset meikit esitellään. Uuden sävyn nimi on Angeleno ja se on syötävän ihana mattapintainen marjapuuron punainen. 


Youngblood huulipunat ovat erittäin laadukkaita ja ne eivät sisällä mitään synteettisiä väriaineita tai hajusteita.


Väriä elämään

Kerroinkin jo, että Dermalogicalle tuli uusi kemiallinen kuorinta Liquid Peelfoliant (68€), joka on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Uutuustuote on pakattu söpöön vaaleanpunaiseen pipettipulloon. Tämä uusi kuorinta kirkastaa ihon värin ja poistaa kirjavuuden sekä harmauden, mitä ikä ja talven kuivuus keräävät ihon pintaan. 
Liquid Peelfoliant on nopea käyttää ja sen vaikutusaika on vain 1-3 minuuttia. Nestemäistä geeliä levitetään iholle ohut kerros ja vaikutusajan jälkeen se pestään lämpimällä vedellä pois. Sen jälkeen käytetään normaalit yöksi laitettavat hoitotuotteet eli seerumi ja hoitovoide. 
Aamulla iho on kirkas sekä puhdas ja siihen on helppo levittää meikki. Luonnollisin meikki tulee SkinPerfect Primer SK30 (58€) meikinpohjustusvoiteella, joka on valitettavast juuri nyt Suomesta loppu. SkinPerfect Primer on yksi Dermalogican suosikkituotteista ja sen myynti on lisääntynyt, joten tästä syystä se on päässyt loppumaan. Nyt maahantuoja yrittää ostaa sitä muiden Euroopan maiden kiintiöistä ja saamme sitä Suomeen oletettavasti ensi viikolla. 
Dermalogicalla on myös toinen meikinpohjustusvoiteen tapaan toimiva tuote eli Porescreen SK40 (62€), joka tuli viime syksynä myyntiin. Se sisältää vain häivähdyksen sävyä, mutta siistii ja silottaa ihon pinnan. Suurihuokoiselle iholle Porescreen SK40 on tervetullut uutuus, koska se myös supistaa huokosia ja pitää ihon mattapintaisena. 


Huulipunasta elämäniloa!

Kannattaa nauttia pienistä arkisista asioista, koska harvojen elämä on täynnä suurta juhlaa. Uusi huulipuna on kiva piristys ilmeeseen ja uutuusväri Angeleno on juuri sopiva aikuisen naisen arkeen. Angeleno ei ole mikään kirkas sävy, vaan neutraali pinkkiin menevä marjapuuron punainen, joka sopii hyvin työkäyttöönkin. 
Jo olemassa olevista huulipunista YB:n Pink Lust on läpikuultava helmiäispinkki, joka myös sopii hyvin työkäyttöön. Hiukan vahvempi ja Angelenoa tummempi roosa on Rosewater, mikä on ollut jo pitkään Youngbloodin suosituimpia huulipunia.
Hydrating Liquid Lip Creme (38€) huulipuna on Youngbloodilla ollut myynnissä nyt pari vuotta. Se on nestemäinen ja erittäin pysyvä ja ihan erilainen kuin perinteinen puikkomainen huulipuna. 
Hydrating Liquid Lip Creme on kestopuna, joka ei tunnu kuivalta, eikä todellakaan kuivata huulia. Tässä huulipunalaadussa on useampia sävyjä ja suosituin on Chic, joka on pehmeä nude-sävy. Uusimpana on sävy Sakura, joka on hiukan koralliin menevä rusehtava sävy. 
Itse olen nyt hullaantunut tähän uuteen Angeleno huulipunaan ja tulette kuulemaan siitä vielä useampaan kertaan!




Tärkeä tiedote: Telian ongelmien vuoksi tekstiviestit eivät ole tulleet perille vähään aikaan. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla info(a)kauneushoitolainkeri.fi


Tähtitarjoukset 5.2. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.1.-5.2.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi11:12

    Toistan itseäni, mutta ihanalta väriltä tuo Angeleno kuulostaa.

    Huulivärit ovat minulle tosi tärkeä osa meikkiä. MInulla on ollut vaikeata löytää just nappia sävyä ja tuntumaa. Tälläkin hetkellä koostan lempikomboni kolmesta neljästä tuotteesta.
    Angeleno olisi todennäköisesti sopiva sellaisenaan. Youngbloodin meikit ja tuotteet ovat niin hyviä.

    Leena

    VastaaPoista