torstai 15. helmikuuta 2024

Taas tehdään Pimeää kauppaa!

Huomenna perjantaina 16.2. järjestetään taas perinteinen Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta ry:n Pimeän kaupan ilta ja minullakin on lähes kaikista hoitotuotteista -20% sunnuntaihin 18.2. klo 24.00 asti. Verkkokaupassa saat alennuksen koodilla PK24.


Pimeän kaupan ALE -20% pe 16.2. hoitolassa ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla PK24


Yli 100€ ostoksesta tulee lahjaksi tuotepaketti, jossa on Dermalogican pikkukoot Glycolic Cleanser -puhdistusgeelistä, BioLumin-C Gel Moisturizer -kosteusvoiteesta ja Smart Response Serum -älyseerumista. Pakkauksen arvo on 37€. 

Olen varannut koko huomisen päivän ostoksilla poikkeaville asiakkaille eli olen kello 10.00-17.00 neuvomassa kotihoitotuotteiden valinnassa ja esittelemässä uutta Yumi Make-up -meikkisarjaa. Ellet pääse paikalle perjantaina, mutta haluat hakea tuotteet hoitolasta, laita viestiä, mitä tuotteita haluat ostaa ja milloin pääset ne noutamaan. 

Alennus ei koske Dermalogican kolmea uutuustuotetta Pro-Collagen Banking SerumiaStabilizing Repair Creamia ja Liquid Peelfoliantiaeikä uusia Yumi Make-up -meikkejä. 


Puhdistus ei saa kuivattaa ihoa 

Talvi on ollut harvinaisen ankara ja kaikkien ihot huutavat kosteutta. Tässä on muutamia suosituksia, mitä kannattaa hankkia pitääksesi ihon kosteuden kunnossa. Ihon kosteuttaminen on kaikista tärkein konsti ennaltaehkäistä rypistymistä. Ellei iho saa tarpeeksi kosteutta, on turha käyttää muitakaan ryppytuotteita. 
Ensiksi pitäisi tarkistaa, onko puhdistustuote sellainen, että se ei aiheuta lisää kuivuutta ja kiristystä iholle.
Dermalogica toi markkinoille uuden alkupuhdistustuotteen syksyllä, mikä on juuri omiaan tähän vuodeanaikaan. Uutuus on Micellar Prebiotic PreCleanse (52€-20%), joka on sisarustuote öljymäiselle PreCleanselle. Tämä uutuustuote on ohut maito ja se on tarkoitettu kuivalle iholle alkupuhdistusaineeksi. Sen jälkeen suosittelen Dermalogican Ultra Calming Cleanseria (250ml 43€-20% ja 500ml 68€-20%), joka on vesiliukoinen geeli ja se myös rauhoittaa punoittavaa, herkkää ja atooppista ihoa.
Kuivalle iholle Dermalogicalla on myös oma puhdistusmaito Intensive Moisture Cleanser, mutta en itse pidä siitä ja siksi myyn sitä aika harvoin. Haluan, että puhdistustuote jättää iholle puhtaan tunteen ja siksi suosin täysin vesiliukoisia puhdistustuotteita.
Tällä hetkellä oma suosikkipuhdistukseni on ensin esipesu iS Clinicalin Cleansing Complexilla (58€-20%) ja sitten iS Clinicalin kuorivalla Cleansing Complex Polish (58€-20%) kuorintageelillä ja tämä sopii päivittäiseen puhdistukseen. Käytän Cleansing Complexia myös silmämeikinpoistoon tipauttamalla sitä kostutettuun vanuun ja pyyhin silmämeikin pois. 
Puhdistukseen kannattaa aina yhdistää hoitosuihke, joka korvaa perinteisen kasvoveden. Kaikkia hoitosuihkeita suositellaan sumutettavaksi iholle aina pesun jälkeen, mutta niitä kannattaa suihkutella poistamaan iholta kuivuutta pitkin päivääkin.
iS Clinicalin Copper Firming Mist (47€-20%) on suosikkini Dermalogican Hyaluronic Ceramide Mistin (47€-20%) ohella. Copper Firming Mist on täyteläisempi ja siksi hyvä heti pesun jälkeen. Hyaluronic Ceramide Mist on ohut ja kevyt neste, mutta supertehokas ja olen siihen ihan koukussa. Se sisältää keramideja, jotka täyttävät ihon pieniä juonteita sekä ryppyjä ja siksi silottavat ihoa. 


Jokainen tarvitsee seerumia

Juuri tähän vuodenaikaan iho tarvitsee kaiken mahdollisen hoidon selviytyäkseen talvesta ilman hilseilyä ja kutinaa. Monipuolisin seerumi, josta hyötyvät kaikki ihotyypit, on Smart Response Serum (148€-20%) eli älyseerumi, jossa on neljä vaikutusta. Smart Response Serum kiinteyttää, kosteuttaa, rauhoittaa punoitusta ja kirkastaa ihon väriä tasottamalla pigmenttiläiskiä.
Dermalogican uutuusseerumi  Pro-Collagen Banking Serum (98€) on tarpeellinen kaikille yli kolmekymppisille. Jos voisin määrätä ihmisiä, että nyt on käytettävä tiettyä tuotetta, määräisin tämän Pro-Collagen Banking Serumin. Olisin ikionnellinen, jos olisin itse saanut käyttööni alle kolmekymppisenä tällaisen tehotuotteen, jolla on näin suuri vanhenemista hidastava vaikutus. Toki kollageenia tarvitaan edelleenkin ja siksi tästä tulikin suosikkiseerumini.
Toinen suosikkini on iS Clinicalin Youth Serum (189€-20%), joka kosteuttaa ja kiinteyttää samalla. Youth Serum on täyteläinen geeli, joka sisältää juuri ne vaikutusaineet, mitä yli viisikymppinen tarvitsee talvipakkasella.

Pimeän kaupan ALE -20% hoitolassa pe 16.2. klo 10-17 ja verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla PK24



Muista myös Tähtitarjoukset ma 19.2. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.2.-19.2.24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti