maanantai 26. helmikuuta 2024

Ilman kuorintaa kotihoito ei ole tehokasta

Kuorinta-aine pitää kuulua jokaisen tuotevalikoimaan, jos haluaa ylläpitää tehokasta ihonhoitoa. Iho uudistuu jatkuvasti ja ihmisestä irtoaa miljoonia ihohiutaleita vuorokaudessa. Kaikki ei irtoa itsekseen, vaan osa jää kiinni ihon pintaan harmaana kalvona.


Ilman kuorintaa ihonhoito ei onnistu. Tähtitarjouksena Dermalogican huippusuosittu Daily Microfoliant, joka sopii ihan kaikille.


Ikä hidastaa kuolleen solukon irtoamista

Ikääntyminen hidastaa kaikkia elintoimintoja ja myös ihosolujen syntyminen hidastuu. Parikymppisellä kaikki ihon 4-5 kerrosta ihotyypistä riippuen ehtii uudistua noin kuukaudessa. Kuusikymppisenä se on jo lähempänä kahta kuukautta, ellei käytä mitään uudistavia hoitotuotteita.
Terve uusi ihosolu työntää edeltään pois hilseilevää solukkoa ja näin myös tuon kuolleen solukon määrä pysyy kurissa nuorella iholla. Vanhemman ihmisen ihoa pidetään yleensä harmaan kalpeana ja ryppyisenä kuin silkkipaperi. Näin se onkin, ellei asialle tee mitään. Yli viisikymppisenä ihon pinnalla on paksu kerros kuollutta solukkoa, joka ei lähde pois itsekseen. Tähän kuolleeseen kerrokseen imeytyy myös suuri määrä hoitotuotteita ja ne menevät tavallaan hukkaan. Ihoa pitää siis kuoria säännöllisesti kotona, jotta hoitotuotteet pääsevät imeytymään oikeisiin ihokerroksiin ja ihon väri pysyy heleänä.
Tähtitarjouksena oleva Daily Microfoliant NYT 55€ (68€) sopii aivan kaikille ihotyypeille. Se sulattaa pois vain täysin kuolleen solukon, eikä vie iholta mitään ihon tarvitsemia aineita. Daily Microfoliant ei myöskääm kuivata ihoa ja kuivalle iholle sitä voi käyttää 2-3 kertaa viikossa.



Sileä iho kuorinnalla

Kuorinnalla eli ihon uudistamisella voi myös silottaa ihoa ja vähentää rypistymistä. Varsinkin, jos iho on ollut paksu sekä rasvainen ja siinä on suuret huokoset, kuorinnalla saadaan iho kaunistumaan näkyvästi. Syksyllä myyntiin tullut Dermalogican Liquid Peelfoliant (68€) on tehokas ja nopea kuorinta silottamaan ihoa. Liquid Peelfoliant on nestemäinen ja se levitetään iholle pesun jälkeen ja annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia. 
Aluksi kuorintaa käytetään noin joka kolmas päivä, mutta 2-3 viikon totuttelun jälkeen Liquid Peelfoliantia voi käyttää päivittäin. Tämä kuorinta tuntuu aluksi kihelmöivältä ja pistelevältä, mutta parin viikon käytön jälkeen tuntemuksiin tottuu. 
Liquid Peelfoliant tasoittaa myös ihon väriä ja pigmenttiläiskistä kärsiville se on erinomainen valinta. Tässä kuorinta-aineessa ei ole mitään mekaanisia rakeita, vaan se on neste, joka kemiallisen toiminnan kautta sulattaa pois kuolleen hilseilevän solukon. Kuorinnan jälkeen käytetään normaalit hoitotuotteet eli seerumi ja hoitovoide. 
Aamuisin kannattaa laittaa päivävoide, jossa on suojakerroin, koska iho on kuorinnan jälkeen alttiimpi uv-säteilylle. Käyttämällä säännöllisesti tehokasta kuorintaa myös muut käytetyt hoitotuotteet vaikuttavat paljon paremmin.




⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.2.-4.3.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti