maanantai 12. helmikuuta 2024

Liquid Peelfoliant on ikääntyneen rasvaisen ihon pelastus!

Dermalogican uusin kuorinta Liquid Peelfoliant (68€) on kerännyt valtavasti kehuja näiden kuukausien aikana, kun sitä on myyty. Se on todella tehokas ammattitason kuorinta kotikäyttöön ja se antaa näkyviä tuloksia jo parissa viikossa.


Dermalogican Liquid Peelfoliant palauttaa ihon heleyden keskellä hankalinta talveakin.


Kuorintahoitomenetelmä

Liquid Peelfoliant ei ole pelkkä silloin tällöin tehtävä kuorinta, vaan se on hoitomenetelmä, joka tekee näkyviä muutoksia iholle. Merkittävää on myös se, ettei Liquid Peelfoliantin käyttö vie juurikaan aikaa, vaan se on helppoa ja nopeaa.
Kasvot pestään ensin puhdistustuotteilla ja sitten levitetään ohut kerros Liquid Peelfoliant geeliä. Vaikutusaika on 1-3 minuuttia eli sen aikana voi pestä vaikka hampaat. Sitten kuorinta huuhdellaan lämpimällä vedellä pois ja laitetaan muut seerumit ja voiteet, mitä yleensäkin käyttää. 
Vaikutusaikana voi tuntua hiukan kihelmöintä tai kuumottelua, mutta se on normaalireaktio. Itse olen tosi herkkä hedelmähapoille, mutta en tunne mitään nipistelyäkään tämän kuorinnan aikana. 
Liquid Peelfoliant on hoitokuuri, joka kannattaa tehdä juuri nyt. Kuorintaan totutellaan käyttämällä sitä aluksi noin joka kolmas päivä. Parin viikon totuttelun jälkeen sitä voi käyttää joka päivä. Liquid Peelfoliant poistaa hilseilyn ja kuolleen solukon, mitä näillä pakkasilla on kertynyt tavallista enemmän. Ihon väri kirkastuu ja harmautta tuova hilseily katoaa. Myös pienet hiusjuonteet kuoriutuvat pois ja ihosta tulee sileämpi.

Rasvaisen ihon silottaja

Liquid Peelfoliant hoitaa ja kaunistaa ikääntyvää rasvaista ihoa näkyvästi. Suuret huokoset supistuvat ja puhdistuvat ja sitä kautta iho siistiytyy. Vanhat aknearvet pehmenevät ja ihon kuoppainen epätasaisuus vähenee. 
Liquid Peelfoliant on myös ihanteellinen poistamaan ihon kirjavuutta ja vaalentamaan pigmenttiläiskiä. Sen vaikutusaineet toimivat juuri siinä ihosolukerroksessa, missä pigmenttisolut syntyvät ja sen vaikutuksesta pigmentti ei pääse kasautumaan. 
Rasvainen iho on yleensä paksumpi ja siitä helposti puuttuu heleys, ellei sitä hoida kuorivilla aineilla. Liquid Peelfoliant nimenomaan heleyttää ja kirkastaa ihon väriä. Myös seuraavaksi käytettävät kotihoitotuotteet imeytyvät paremmin hyvän kuorinnan jälkeen. Siksi suosittelenkin käyttämään seerumia Liquid Peelfoliantin jälkeen, koska sen kaikki tehoaineet pääsevät kunnolla vaikuttamaan. 
Suosittelen Dermalogican uutta Pro-Collagen Banking Serumia (98€) käytettäväksi Liquid Peelfoliantin kanssa. Pro-Collagen Banking Serum täyttää pieniä ryppyjä ja ihon epätasaisuutta. 
Ostaessasi kummatkin tuotteet yhtäaikaa saat lahjaksi Dermalogican Gua Sha Roller -hierontarullan ja pikkukoon Super Rich Repair -hoitovoiteesta. Gua Sha -hierontakivirullalla voi imeyttää hoitotuotteita paremmin kuin käsinhieronnalla ja se poistaa hyvin myös turvotusta.




Tähtitarjoukset 19.2. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.2.-19.2.24.




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti