lauantai 3. helmikuuta 2024

Sileä iho kotikonstein

Dermalogican uutuudet Liquid Peelfoliant (68€) -kuorinta ja Pro-Collagen Banking Serum (98€) kollageeniseerumi yhdessä käytettynä mahdollistavat kauniin sileän ja hehkeän ihon kaikenikäisille kotikonstein. 


Ammattitason tuotteilla saa sileän ihon myös kotioloissa.


Ammattitason kuorinta kotikäyttöön

Uusi Liquid Peelfoliant kemiallinen kuorintatuote sisältää hedelmähappoja- ja entsyymejä seoksena, joita yleensä käytetään vain ammattituotteissa. Nämä tehokkaat vaikutusaineet ovat tasapainoitettu niin, että myös herkkä- ja ohutihoiset voivat käyttää Liquid Peelfoliantia päivittäin.
Liquid Peelfoliantin käyttö kotona on helppoa ja nopeaa, eikä se vaadi enempää aikaa kuin muukaan jokailtainen hoito. Kuorinta-aine on ohutta geeliä, joka levitetään iholle iltaisin puhdistuksen jälkeen ja 1-3 minuutin vaikutusajan jälkeen se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Kuorinnan jälkeen käytetään samat hoitotuotteet kuin muutenkin iltaisin. 
Liquid Peelfoliantia kannattaa aluksi käyttää 2-3 päivän välein, jotta iho tottuu tehokkaisiin vaikutusaineisiin. Noin 2-3 viikon totuttelun jälkeen kuorintaa käytetään päivittäin ja mieluiten iltaisin. Liquid Peelfoliant sulattaa kuolleen solukon, hajottaa kasaantuneen pigmentin ja auttaa muiden tehoaineiden imeytymistä. 
Tämä kuorintageeli on tarkoitettu kaikenikäisille ja myös suurihuokoinen aknearpinen iho hyötyy sen tasoittavasta ja silottavasta vaikutuksesta. Liquid Peelfoliant on erinomainen yhdistelmä yhdessä Pro-Collagen Banking Serumin kanssa.

Kiinteyttävää kollageenia 

Pari viikkoa sitten Suomessa esitelty Dermalogican Pro-Collagen Banking Serum on erilainen tuote kuin muut seerumit, koska sen vaikutus näkyy jo muutamassa päivässä. Pro-Collagen Banking Serum täyttää pieniä hiusjuonteita sekä ryppyjä ja sen silottava vaikutus on näkyvä.
Jo viikon käytön jälkeen koin ihoni olevan jotenkin pyöreämpi ja tiiviimpi. Myös meikin levitys oli helpompaa ja iho näytti kuulaalta ja tasaiselta. Pro-Collagen Banking Serum käytetään iltaisin puhtaalle iholle ja sen päälle levitetään hoitovoide, vaikkapa Stabilizing Repair Cream (73€)
Erityisen tehokas vaikutus tulee, kun iho ensin kuoritaan Liquid Peelfoliantilla. Näiden kahden tuotteen avulla kotihoidosta tulee minikasvohoito joka ilta ja jo parin viikon hoitotuloksena on sileämpi, pehmeämpi ja kirkkaampi iho. Nämä kaksi tuotetta riittävät noin 6-8 viikkoa, kun niitä käytetään joka ilta. 
Tällainen parin kuukauden hoitokuuri takaa hehkeän ihon ja noin 10-15 vuotta iästä pois. Aurinkoisina päivinä kannattaa käyttää aurinkosuojallista päivävoidetta ja esimerkiksi Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 (50ml 84€ ja 100ml 138€) on hyvä valinta. 
Tällaisen Liquid Peelfoliant ja Pro-Collagen Banking Serum kuurin voi tehdä jo parikymppisenä, jos on ongelmana ihon epätasaisuus, suuret huokoset tai muuten samea iho.




Tärkeä tiedote: Telian ongelmien vuoksi tekstiviestit eivät ole tulleet perille vähään aikaan. Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla info(a)kauneushoitolainkeri.fi


Tähtitarjoukset 5.2. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 23.1.-5.2.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Lupaus, että kahden tuotteen käyttäminen kahden kuukauden ajan vie iästä pois 10-15 vuotta on hyvin arveluttava. Se ei kestä dermatologista arviointia.

    VastaaPoista