sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Vielä tänään tehdään Pimeää kauppaa!

Teillä on vielä tämä sunnuntai 18.2. kello 24.00 asti aikaa hyödyntää Pimeän kaupan -20% ALE verkkokaupassa koodilla PK24. Olen hyvin kiitollinen siitä, että perjantai ja lauantai ovat olleet hyviä kauppapäiviä ja ilmeisesti kaikilla Hämeenlinnan keskustan yrittäjillä on ollut vilskettä.


Pimeän kaupan ALE -20% verkkokaupassa koko viikonlopun koodilla PK24


Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi tuotepaketin, jossa on Dermalogican pikkukoot Glycolic Cleanser -puhdistusgeelistä, BioLumin-C Gel Moisturizer -kosteusvoiteesta ja Smart Response Serum -älyseerumista. Pakkauksen arvo on 37€.  

Jos haluat hakea tuotteet hoitolasta, laita viestiä, mitä tuotteita haluat ostaa ja milloin pääset ne noutamaan.

Alennus ei koske Dermalogican kolmea uutuustuotetta Pro-Collagen Banking SerumiaStabilizing Repair Creamia ja Liquid Peelfoliantiaeikä uusia Yumi Make-up -meikkejä. 


Suosikkituotteet

Olen nyt silmämääräisesti arvioinut, mitkä ovat olleet suosikkituotteita perjantaina hoitolassa ja eilen lauantaina verkkokaupassa. Tilanne kyllä muuttuu vielä, koska yleensä vilkkain ostoshetki verkossa on sunnuntai-ilta kello kuudesta puoleenyöhön. 
Vanhat tutut suosikit ovat pitäneet pintansa ja ne ovatkin huipputuotteita. Puhdistuksessa ykkönen on iS Clinicalin  Cleansing Complex (58€-20%), eikä sen helpompaa tai parempaa putsaria olekkaan. Seuraavaksi suosituin puhdistustuote on myöskin vanha tuttu Dermalogican PreCleanse -alkupuhdistusöljy. Huomioikaa, että nyt siitäkin on kaksi kokoa eli pitkään myynnissä ollut 150ml (52€-20%) ja 295ml (83€-20%) ja sanomattakin on selvää, että tuo isompi koko on huomattavasti edullisempi käytössä kuin normikoko. 
Silmänympärysvoiteiden suosikki on iS Clinicalin Youth Eye Complex (136€-20%), joka on oikea super-ryppyvoide. Se vaikuttaa silottavasti yli kuusikymppisenkin ”harakanvarpaisiin”, joita ilmestyy silmäkulmiin, mutta samalla se vähentää turvotusta ja tummuutta. Myös Dermalogican Multivitamin Power Firm (15ml 73€-20%  ja 30ml 113€-20%) on ollut hyvin suosittu koko talven, koska se sopii myös huulille. Multivitamin Power Firm on erinomainen niille, joiden silmät valuvat vettä. Kostea iho lisää tuulen ja pakkasen kuivattavaa vaikutusta. Multivitamin Power Firm sulaa ihon rakenteeseen ja vähentää kyynelnesteen kuivattavaa vaikutusta. Tuo isompi koko 30ml tuli todelliseen tarpeeseen, koska se on talven aikana syrjäyttänyt tuon pienemmän koon.


Huomio pakkaukset ja isot koot

Tehdessänne ostoksia, niin huomioikaa hintavertailussa tuotteiden koot ja riittoisuus. Se on varmaa, että nämä hyvälaatuiset ammattituotteet ovat ylivoimaisia vaikutukseltaan verrattuna muuhun kosmetiikkaan. Ero ammattituotteiden ja muun kosmetiikan välillä on kuin yö ja päivä. 
Ammattikosmetiikassa vaikutusainepitoisuus on niin suuri, että niitä tarvitaan kerrallaan huomattavasti vähemmän kuin muuta kosmetiikkaa. Karkeasti sanoen yksi ammattitason 50ml:n voidetuubi riittää vähintään yhtä kauan kuin 2-3 muun kosmetiikan tuubia. 
Myynnissä on tuotepakkauksia, joissa on useampi tuote ja niillä on edullisempi yhteishinta ja nyt niistä saa vielä tuon -20%. Näitä tuotepakkausia on myynnissä vain kausittain ja ne loppuvat nopeasti, joten ne kannattaa hyödyntää nyt. 
Yksi hyvä esimerkki on iS Clinicalin Post Peel Collection (194€-20%), joka sisältää pikkukoon Cleansing Complex (60ml 29€-20%) puhdistusgeeliä, Extreme Protect SK30 (95€-20%) aurinkosuojallisen päivävoiteen ja Sheald Recovery Balm (94€-20%) hoitovoiteen. Yhteispaketissa on alennusta lähes 40€ ja huomioi vielä, että tämä suojakertoimellinen päivävoide on 100g, joka riittää käytössä noin 4 kuukautta. 
Toinen hyvä esimerkki on iS Clinicalin Polish Repair Duo (159€-20%), jossa on Reparative Moisture Emulsion (125€-20%) hoitovoide  ja Cleansing Complex Polish (58€-20%) kuorintageeli. Tässäkin pakkauksessa on useamman kympin alennus. 
Dermalogicalta kannattaa huomioida nämä jättikoot, joita on tullut suosikkituotteisiin esimerkiksi Intensive Moisture Balance (100ml 78€-20% ja 150ml 108€-20%) hoitovoiteeseen. Talviajan pelastus vanhenevalle, rypistyneelle ja kuivalle iholle on elvyttävä Super Rich Repair (50ml 98€-20% ja 100ml 149€-20%) hoitovoide joka käy yö- ja päivävoiteena. Super Rich Repairia on myös saatavilla tuplakokona eli 100ml, joka on selvästi edullisempi käytössä. 



Huom. Tähtitarjoukset enää ma 19.2. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 6.2.-19.2.24.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Pre cleanse on kyllä hyvä putsari kaksoispuhdistukseen! Mukaan arvontaan :) ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Anonyymi20:50

    Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista